Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 112 29,9%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 41 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 148 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 29 7,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 26 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    375

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.230
Πόντοι
736

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.455
Πόντοι
22.936
πουτσα μας και πιασε και ενα πακετο τσιγαρα οπως ερχεσαι απο αλβανια :coffee:

1740603242149.gif

Εντάξει :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.230
Πόντοι
736
ναι ..εναν τυπο που το απολαμβανει αλλα βαλανε κοκκινη γραμμη και δεν το βλεπουμε ..ασε που εχει βαλει βαζελινη στον κωλο του ..ολοφανερο γλυστραει και κρατιεται καρφωτα ..γνησιος οπαδος ...ευγε

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Επιτελους, αρχισσνε νσ μπαίνουν βαζελοι στο νημα και ειναι καθαρο. Ας κατουρησουμε, χεσουμε, αν ανακατευεται και κανενας απο τίποτα ξιδια το βραδυ ας κανει και εμετο.

Καλημερα στους φιλαθλους του πιο βρόμικου συλλογου σε ολοκληρο τον πλανητη.

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
Ο τρόμπας που 2 πρόεδροι του μπήκαν φυλακή θα μας μιλήσει για βρώμικο σύλλογο.
Μάλον τον έφηβο γκέϊ θα εννοεί γιατί κανείς δεν είναι πιο βρώμικος από αυτόν. Εξαιτίας του Κοσκωτά μάλιστα έπεσε και η κυβέρνηση.Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται. Πες τα σε τίποτα πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν όχι σε εμας.
Σάλτα και γαμήσου τώρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επιτελους, αρχισσνε νσ μπαίνουν βαζελοι στο νημα και ειναι καθαρο. Ας κατουρησουμε, χεσουμε, αν ανακατευεται και κανενας απο τίποτα ξιδια το βραδυ ας κανει και εμετο.

Καλημερα στους φιλαθλους του πιο βρόμικου συλλογου σε ολοκληρο τον πλανητη.

:piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss::piss:
Μάλον τον έφηβο γκέϊ θα εννοεί γιατί κανείς δεν είναι πιο βρώμικος από αυτόν. Εξαιτίας του Κοσκωτά μάλιστα έπεσε και η κυβέρνηση.Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο και ούτε πρόκειται. Πες τα σε τίποτα πιτσιρικάδες που δεν ξέρουν όχι σε εμας.
Σάλτα και γαμήσου τώρα.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Σάλτα και γαμήσου τώρα.

Σάλτα και γαμήσου τώρα.
Εγώ λέω να πας να γαμηθεις εσύ που είσαι και μαθημενος και να μας φέρεις και τις εισπράξεις. Καριόλη.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
4.230
Πόντοι
736
ψαχνουν τα φαρμακα τα γεροντια ...μα που ειναι ο τζον?:coffee:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Εγώ λέω να πας να γαμηθεις εσύ που είσαι και μαθημενος και να μας φέρεις και τις εισπράξεις. Καριόλη.
Για Κοσκωτά και Σαλιαρέλη έκανες μώκο όμως μωρή Λάουρα που θα μιλήσεις για βρώμικους συλλόγους.
Βγάλτε τον γκέι έφηβο από την φανέλλα και βάλτε την παράγκα, μην ντρέπεστε.
Σάλτα γαμήσου άλλη μια φορά

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Για Κοσκωτά και Σαλιαρέλη έκανες μώκο όμως μωρή Λάουρα που θα μιλήσεις για βρώμικους συλλόγους.
Βγάλτε τον γκέι έφηβο από την φανέλλα και βάλτε την παράγκα, μην ντρέπεστε.
Σάλτα γαμήσου άλλη μια φορά
Μιλάς εσύ που όταν σε ρωτάνε απαντάς αλλά για αλλά.

Τράβα να γαμηθεις ξανά και να κάνεις μπάνιο μετά από κάθε γαμησι. Τις εισπράξεις να φέρεις και μην βάλεις κανένα εικοσαρικο στο σουτιέν, θα σε ψάξω.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας :tooth:

Ο Κόκκαλης με Ριβάλντο , ζιοβανι , Καρεμπέ , Κοβάσεβιτς , ζετερμπεργκ , Τζόρτζεβιτς έκλεβε τα πρωταθλήματα από το Λουκά Βύντρα και τον Κατσουράνη :undecided:
Ναι ρε άμπαλε . Άλλοι τρώγανε 7 στο Τορίνο και άλλοι κάνανε διπλο στο Αμστερνταμ σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λίγκ όχι σε μίλκο κάπ.
Όταν κάνετε σοβαρή επιτυχία στην κορυφαία διοργάνωση και όχι σε πανηγυράκι έλα να μας το πεις.
Μην μας ζαλίζετε τα παπάρια με το μπουρδέλο σας γιατί γελάνε και τα τσιμέντα.
Μου θυμήζετε την Βασιλειάδου που έλεγε σε κάτι θεόμουνα στις ταινίες, "τι να μου πείτε και σεις, εγώ περπατάω και κάνω στράκες".
Μόνο αυτή τα πίστευε, ε το ίδιο και εσείς σούργελα.

Φέρτε πίσω τις Κυριακές μας :tooth:

Ο Κόκκαλης με Ριβάλντο , ζιοβανι , Καρεμπέ , Κοβάσεβιτς , ζετερμπεργκ , Τζόρτζεβιτς έκλεβε τα πρωταθλήματα από το Λουκά Βύντρα και τον Κατσουράνη :undecided:
Ναι ρε άμπαλε . Άλλοι τρώγανε 7 στο Τορίνο και άλλοι κάνανε διπλο στο Αμστερνταμ σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λίγκ όχι σε μίλκο κάπ.
Όταν κάνετε σοβαρή επιτυχία στην κορυφαία διοργάνωση και όχι σε πανηγυράκι έλα να μας το πεις.
Μου θυμήζετε την Βασιλειάδου που έλεγε σε κάτι θεόμουνα στις ταινίες, "τι να μου πείτε και σεις, εγώ περπατάω και κάνω στράκες".

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Μιλάς εσύ που όταν σε ρωτάνε απαντάς αλλά για αλλά.

Τράβα να γαμηθεις ξανά και να κάνεις μπάνιο μετά από κάθε γαμησι. Τις εισπράξεις να φέρεις και μην βάλεις κανένα εικοσαρικο στο σουτιέν, θα σε ψάξω.
Μεθύστακα εγώ απαντάω σε αυτά που γράφεις. Κόψε το πιώμα.
Και στείλε και στα φιλαράκια σου να με παραθέσουν ως συνήθως γιατί μόνο σου δεν τα βγάζεις πέρα με μένα. Πίπα κώλο σε πηγαίνω. Θέλω πέντε σαν κι εσένα.
Ετοίμασε και την σούφρα σου γιατί ο ΣΛΟΥΚΑΣ και ο ΝΑΝ τον ακονίζουν.
Εκεί να δεις εισπράξεις που θα κάνεις από τα βίντεο που θα σας γαμάνε.
Και αφού είσαι μπουκωμένος από τις τάπες που έχεις φάει πόσταρε άλλη μία τα κάτουρα να γελάσουμε .
Εσύ και 2-3 δεκαπεντάχρονοι τα ποστάρετε και γέλατε .
Είστε στα όρια του αυτισμού. Σας βλέπω και ξύνω τις αρχιδάρες μου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Μεθύστακα εγώ απαντάω σε αυτά που γράφεις. Κόψε το πιώμα.
Και στείλε και στα φιλαράκια σου να με παραθέσουν ως συνήθως γιατί μόνο σου δεν τα βγάζεις πέρα με μένα. Πίπα κώλο σε πηγαίνω. Θέλω πέντε σαν κι εσένα.
Ετοίμασε και την σούφρα σου γιατί ο ΣΛΟΥΚΑΣ και ο ΝΑΝ τον ακονίζουν.
Εκεί να δεις εισπράξεις που θα κάνεις από τα βίντεο που θα σας γαμάνε.
Και αφού είσαι μπουκωμένος από τις τάπες που έχεις φάει πόσταρε άλλη μία τα κάτουρα να γελάσουμε .
Εσύ και 2-3 δεκαπεντάχρονοι τα ποστάρετε και γέλατε .
Είστε στα όρια του αυτισμού. Σας βλέπω και ξύνω τις αρχιδάρες μου.
Μου κλανεις οχι μια αλλα δυο μαντρες αρχιδια εμενα προσωπικα εσυ.
Ειχες δεν ειχες παλι στον Σλουκα το πηγες. Με την Λαμια εχεις να μας πεις κατι ή δεν βλεπεις Ελληνικο πρωταθλημα εσυ;

Που να χτυπιεσαι δεν σε γαμαω. Με αντρες δεν πηγαίνω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246

Καταλαθος ή εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ που τα γραφεις δύο φορές;

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Μου κλανεις οχι μια αλλα δυο μαντρες αρχιδια εμενα προσωπικα εσυ.
Ειχες δεν ειχες παλι στον Σλουκα το πηγες. Με την Λαμια εχεις να μας πεις κατι ή δεν βλεπεις Ελληνικο πρωταθλημα εσυ;

Που να χτυπιεσαι δεν σε γαμαω. Με αντρες δεν πηγαίνω.
Με την Λαμία χάσαμε με ευγενική χορηγία του τερματοφύλακα μας στο δεύτερο γκολ. Όπως κι εσείς κερδίσατε τον ΠΑΟΚ με την γκέλα που έφαγε από το φάουλ.
Ούτε εγώ πάω με άντρες.
Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα το γυρνάς σε προσωπική επίθεση αντρισμού. Ο τύπος που στην φάνελα του έχει έμβλημα τον γκέι.
Σου είπα ξύπνα τα φιλαράκια σου να με παραθέσουν κι αυτοί γιατί δεν τα βγάζεις περα. Πού σε άφησαν μοναχούλη σου μες τα μαύρα μεσάνυχτα.
Χα χα χα χα χα
Ξαναγράφε την μαλακία με τις εισπράξεις να γελάσουμε πάλι.
Είσαι πιο γραφικός και από την Σαντορίνη.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Καταλαθος ή εισαι ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ που τα γραφεις δύο φορές;
Γραφω από λάπ τοπ και έπαθε κοκομπλόκο από τις αρχιδιές που γράφεις.
Κι αυτό σε πείραξε;;;;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.879
Πόντοι
28.246
Με την Λαμία χάσαμε με ευγενική χορηγία του τερματοφύλακα μας στο δεύτερο γκολ. Όπως κι εσείς κερδίσατε τον ΠΑΟΚ με την γκέλα που έφαγε από το φάουλ.
Ούτε εγώ πάω με άντρες.
Όταν δεν έχεις να πεις τίποτα το γυρνάς σε προσωπική επίθεση αντρισμού. Ο τύπος που στην φάνελα του έχει έμβλημα τον γκέι.
Σου είπα ξύπνα τα φιλαράκια σου να με παραθέσουν κι αυτοί γιατί δεν τα βγάζεις περα. Πού σε άφησαν μοναχούλη σου μες τα μαύρα μεσάνυχτα.
Χα χα χα χα χα
Ξαναγράφε την μαλακία με τις εισπράξεις να γελάσουμε πάλι.
Είσαι πιο γραφικός και από την Σαντορίνη.
Μια χαρα τα βγαζω περα μαζι σου, μαλακα. Εσυ πες μας τις ατακες που αραδιαζεις ποιος σου τις ειπε να τις λες.

Που εισαι τυπε, μαλακα. Γαμω τον Παναθηναϊκό σας, γαμω την δεκατρια σας ολη γαμω το έμβλημα σας και γαμω την γεματη κηλιδες ιστορια σας.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
185
Like
23.143
Πόντοι
32.478
Μια χαρα τα βγαζω περα μαζι σου, μαλακα. Εσυ πες μας τις ατακες που αραδιαζεις ποιος σου τις ειπε να τις λες.

Που εισαι τυπε, μαλακα. Γαμω τον Παναθηναϊκό σας, γαμω την δεκατρια σας ολη γαμω το έμβλημα σας και γαμω την γεματη κηλιδες ιστορια σας.
Mου τις είπε ο γαμιάς σου τις ατάκες που λέω.
Δεν ήθελα να σε εκθέσω αλλά πήγαινες γυρεύοντας.
Εγώ επειδή δεν γαμάω πουστράκια δεν σας γαμώ αλλά αντί εμού στέλνω μαύρους επιβήτορες τύπου ΝΑΝ. Αλλά και λευκούς, ξέρεις ποιον.
Δεν με ακούς όμως και δεν βλέπω τα φιλαράκια σου να σε υποστηρίξουν. Σε άφησαν να τρως τις καρπαζιές μία μία. Καμία αλληλεγγύη
Κάνε νανάκια τωρα σαν καλό και χαζό παιδάκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom