πουτανασ γιοι παναθηναικοι...περσονατα..........δεσ το αβαταρ μου και θα καταλαβεισ πιοσ εινε ο γαμιασ και ποια εινε οι πουτανα......παο-αεκ..αντε γεια....
Πάντως ρε παιδιά απορώ....Με τη διάθεση ορισμένων να βρίζουν και να προκαλούν.Εκτονώστε αλλού την ενέργεια σας και όχι στο πληκτρολόγιο ρεεεεε...Και να πω ότι κερδίζετε και κάτι.Στρατός άμισθος στην Υπηρεσία των απανταχού κομπιναδόρων.Κρίμα....
πουτανασ γιοι παναθηναικοι...περσονατα..........δεσ το αβαταρ μου και θα καταλαβεισ πιοσ εινε ο γαμιασ και ποια εινε οι πουτανα......παο-αεκ..αντε γεια....
σωστα η ποινη αλλα επειδη δεν ειμαι ρουφιανος ψαξτε μονοι σας να δειτε αλλους με την ιδια συμπεριφορα......
η ποινη βεβαια εδω σωστη ειναι δεν λεω.....
ουτε λεω οτι επιτηδες δεν ριξατε και στους αλλους....
αλλα οπως και να ειναι η αδικια υπαρχει εστω και κατα λαθος.....
ξαναλεω σωστα την εφαγε το παλληκαρι!!!!!!!!
Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ πάνω κάτω.
Θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα.
Και δεν πολυπροβλέπεται σήμερα να βγάζει μάτια με την απόδοσή της.
Μακάρι να διαψευστώ.
Προσπαθω να δω το αβαταρ σου,αλλα η κιτρινιλα μου εβγαλε τα ματια...
Καλοριζικος
Να το χαιρεσαι το "Βγαλε το σκασμο" που σου εβαλαν...
Αντε γεια χαραδρα
Οσο για το ματς;
Μεταξυ κουλων....κουτσαμαρα
Σπουδαια μπαλα θα δουμε παλι....
Γμτ την ατυχια μου
Μακάρι να διαψευστώ.
Μακάρι να διαψευστώ.
Σε διλλημα βρισκεται συμφωνα με το ρεπορταζ της εφημεριδας ''ο φιλαθλος'' ο Πατερας για το αν θα παραυρεθει στο γηπεδο η θα προτιμησει να παει βολτα με την βαρκα.....
Πρεμιερα με ΑΕΚ,σε μια εποχη οπου ''υποτιθεται''οτι γυρνατε σελιδα και ο αλλος σκεφτεται να κανει κρουαζιερα στον αργοσαρωνικο!!!!!!!
Αυτοι ειστε ρεεεεεεεεε...............
Για αυτο τρελλαινεστε ρε με τον πρακτορα,.......γιατι ειναι αρρωστακι και πορωνεται......
οι δικοι σας ειναι εμμισθοι υπαλληλοι που με την αβαντα των δημοσιογραφων προσπαθουν να το παιξουν καπως......
στα α@@@@@@α του του Πατερα για τον βαζελο.....το κομματι του κανει.....
Ειμαι σιγουρος τι κανει ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ οταν ακουει για Πατερα......
πιανει τα π@@@@@@α του !!!!!!!!!