Ελα μαλακιστηράκι πήγαινε να σου αγοράσει η μανούλα σου τσαντούλα,ανοίγουν τα σχολεία.
Έλα ρε παιδιά, και πολύ ασχοληθήκατε με το 12χρονο γαβράκι.
Ούτε καν "ανορθωμένο" δεν είναι.
Ελα μαλακιστηράκι πήγαινε να σου αγοράσει η μανούλα σου τσαντούλα,ανοίγουν τα σχολεία.
Κρίμα που έχουμε και το ίδιο όνομα και έτος γέννησης...πουτανασ γιοι παναθηναικοι...περσονατα..........δεσ το αβαταρ μου και θα καταλαβεισ πιοσ εινε ο γαμιασ και ποια εινε οι πουτανα......παο-αεκ..αντε γεια....
Κρίμα που έχουμε και το ίδιο όνομα και έτος γέννησης...
Καλησπέρα φίλε..Χλωμό έως εκρού για μας..Πιθανότερο ένα 0-2,1-2...Ναυαρχούκο, πως το βλέπεις το ματσάκι σήμερα;
Καλησπέρα φίλε..Χλωμό έως εκρού για μας..Πιθανότερο ένα 0-2,1-2...
Μόνο στον "Κορυφαίο" ελπίζουμε για καλό αποτέλεσμα,διάβασε τι έγραψα χθες στο δικό μας...Άστα,πίκρα φέτος...Το λογικό είναι αυτό που λες, σύμφωνα με την κατάσταση και την ψυχολογία των ομάδων.
Εγώ όμως γιατί το βλέπω για ξερό Χ;
σωστα η ποινη αλλα επειδη δεν ειμαι ρουφιανος ψαξτε μονοι σας να δειτε αλλους με την ιδια συμπεριφορα......πουτανασ γιοι παναθηναικοι...περσονατα..........δεσ το αβαταρ μου και θα καταλαβεισ πιοσ εινε ο γαμιασ και ποια εινε οι πουτανα......παο-αεκ..αντε γεια....
Πάρε[/URL] την ποινή σου να ηρεμήσεις!
Χ το ματσάκι σήμερα ίσως και χωρίς γκολ προβλέπω σούπα το παιχνίδι.
πουτανασ γιοι παναθηναικοι...περσονατα..........δεσ το αβαταρ μου και θα καταλαβεισ πιοσ εινε ο γαμιασ και ποια εινε οι πουτανα......παο-αεκ..αντε γεια....
Πάρε[/URL] την ποινή σου να ηρεμήσεις!
ρεεεεεεε.....πάρε τις φρεγ'άτες σου και τράβα στο κωλοθρέντ σας......Μόνο στον "Κορυφαίο" ελπίζουμε για καλό αποτέλεσμα,διάβασε τι έγραψα χθες στο δικό μας...Άστα,πίκρα φέτος...
Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ πάνω κάτω.
Θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα.
Και δεν πολυπροβλέπεται σήμερα να βγάζει μάτια με την απόδοσή της.
Μακάρι να διαψευστώ.
Έτσι ξηγιέσαι στους φιλοξενούμενους σου??Ξου???Και κωλοθρεντ μας???Κι εγώ σε υποστήριξα στο δικό μας???? Τι να πω.......ρεεεεεεε.....πάρε τις φρεγ'άτες σου και τράβα στο κωλοθρέντ σας......
μάλλον χου ναυαρχούκο.....εκτός αν ο ..κορυφαίος...δράσει..οπότε ...
Έτσι ξηγιέσαι στους φιλοξενούμενους σου??Ξου???Και κωλοθρεντ μας???Κι εγώ σε υποστήριξα στο δικό μας???? Τι να πω.......
πάντως αν παίξουμε ένα τέταρτο μπάλλα καλή θα βγώ και θα φωνάζω...τι ομαδαρα έχουμε.... και τα λοιπά συναφή.......γαμώ το ακατοίκητό μου γαμώ....Το ίδιο σκέφτομαι κι εγώ πάνω κάτω.
Θέλει χρόνο για να δέσει η ομάδα.
Και δεν πολυπροβλέπεται σήμερα να βγάζει μάτια με την απόδοσή της.
Μακάρι να διαψευστώ.