Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.507
- Πόντοι
- 3.656
Κ αυτος
Άντε να δω τι μπασκετικοί είστε
Ποιος είναι ο παίκτης του Πανιωνιου;
Κ αυτος
Ο νονι λίμα ;Άντε να δω τι μπασκετικοί είστε
Το προβλημα με αυτον ειναι οτι μας εβλεπε σαν ιθαγενεις στην τελικη.... Καπου στραβωσε και σηκωθηκε κ εφυγε αφηνοντας την ομαδα του στα κρυα του λουτρου λιγο πριν τα πλεη οφ.....κ θυμασαι τι επακολουθησε.
Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα στο φουλ....οσο καλος παικτης ηταν, τοσο χαλια φερθηκε στο τελος...
Eνταξει γεροντοεφερνε πιο πολυ, 32 χρονω ηταν οταν ηρθεΠαικταράς αλλά γέροντας.
Εδώ στην φωτό πρέπει να είναι 65 χρονώ.....
Ο Λαντσμπεργκερ, επαιζε και στους Λεικερς ειχε παρει δυο δαχτυλιδια,τιμιος ξυλοκοπος και ριμπαουντερΆντε να δω τι μπασκετικοί είστε
Ο Λαντσμπεργκερ, επαιζε και στους Λεικερς ειχε παρει δυο δαχτυλιδια,τιμιος ξυλοκοπος και ριμπαουντερ
K μεγαλος μπετοβλακας,οταν ηταν στους Λεικερς οτι γκομενιλικια πουτανιλικια στριπτιζαδικα κτλ εκαναν οι συμπαικτες του στα ταξιδια πηγαινε και τα ελεγε στη γυναικα του το ζωον, αυτη φυσικα πηγε και τα καρφωσε ολα στις συζυγους-γκομενες και πολλοι λεικερς του Τζαμπαρ περιλαμβανομενου φαγανε τρελη παντοφλαΣωστός
Με ρεκορ 31 ριμπαουντ σ'έναν αγώνα
K μεγαλος μπετοβλακας,οταν ηταν στους Λεικερς οτι γκομενιλικια πουτανιλικια στριπτιζαδικα κτλ εκαναν οι συμπαικτες του στα ταξιδια πηγαινε και τα ελεγε στη γυναικα του το ζωον, αυτη φυσικα πηγε και τα καρφωσε ολα στις συζυγους-γκομενες και πολλοι λεικερς του Τζαμπαρ περιλαμβανομενου φαγανε τρελη παντοφλα
Οι 2 πολιτογραφημένοι Τούρκοι
Την Παρασκευή με Ολυμπιακό θα είμαι μέσαπιτσιλίσαμε τις σερβογαβρομπουτάνες
με σαδιστικό τρόπο
Την Παρασκευή με Ολυμπιακό θα είμαι μέσα
Ρε παιχταράς ήταν.Eνταξει γεροντοεφερνε πιο πολυ, 32 χρονω ηταν οταν ηρθε
Eν τω μεταξυ κ μονο που επαιζε ΝΒΑ φανταζε τοτε στα ματια μας λες κ ειχε κατεβει απο τον ΟλυμποΡε παιχταράς ήταν.
Αλλά α)αυτός και ο Μάκαντου έκαναν καριέρα στο ΝΒΑ σε εποχές που ο κόσμος δεν είχε τηλεοπτική πρόσβαση σε αυτό και β)ήρθε στα τελειώματα και μετά από 2 χρόνια αποχής στο Κλιβελαντ λόγω σοβαρού τραυματισμού,δεν εβρισκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
Εγώ δεν τον θυμάμαι καθόλου.
Η πρώτη χρονιά που με πήγε με διαρκείας ο πατέρας μου ήταν όταν είχαμε Αντόνιο Ντειβις,θυμάμαι επίσης τότε Άρτζι,Παπαπέτρου μπαμπά,Γουέργουντ,Καλαμπάκο,Αλβέρτη μαθητή λυκείου,Ανδρίτσο.
Την επόμενη χρονιά ήρθε και ο διάδοχος του Φάνη(όπως έλεγαν τοτε)ο Μυριούνης.
Πιστεύω να βάλουν σήμα στην τηλεόραση ότι είναι άνω των 18 ετώνΤην Παρασκευή με Ολυμπιακό θα είμαι μέσα
Ρε μαν αυτός όποτε ήθελε έκανε προπόνηση.Το προβλημα με αυτον ειναι οτι μας εβλεπε σαν ιθαγενεις στην τελικη.... Καπου στραβωσε και σηκωθηκε κ εφυγε αφηνοντας την ομαδα του στα κρυα του λουτρου λιγο πριν τα πλεη οφ.....κ θυμασαι τι επακολουθησε.
Αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα στο φουλ....οσο καλος παικτης ηταν, τοσο χαλια φερθηκε στο τελος...
Αλλη κλάση με μηδέν προπόνηση και εκανε πλακίτσα...Eν τω μεταξυ κ μονο που επαιζε ΝΒΑ φανταζε τοτε στα ματια μας λες κ ειχε κατεβει απο τον Ολυμπο
Φοβερα καρφωματα(ενταξει σημερα δεν θα μας εκαναν εντυπωση αλλα τοτε μοιαζαν εξωγηινα) και μου εκανε εντυπωση οτι εσταζε και τριποντακια που για ψηλο τοτε εμοιαζε αδιανοητο
Δηλαδη σας κερναγε ο Ντομινικ καμια πουτανα οπως πεταμε τα ψαροκοκκαλα στα γατακια στις ψαροταβερνες τυπε?Ρε μαν αυτός όποτε ήθελε έκανε προπόνηση.
Κάθε βράδυ(όταν έλλειπε η γυναίκα του,που έλλειπε συνήθως)φόρτωνε 2-3 από το Τζέστερς και τις ξεκώλιαζε.
Κυρίως ξένες(Νοτιοαφρικάνες,Ιρλανδές,Αγγλίδες,Ολλανδέζες,Αυστραλές)σύχναζαν εκεί.
Τρώγαμε και εμείς κανα κόκκαλο.
οχι ρε τι σμολ, τεσσαροπενταρι ητανΑλλη κλάση με μηδέν προπόνηση και εκανε πλακίτσα...
Εντάξει sf ήταν.
Και ο Φάνης ίδια θέση σούταρε καλά.
Δηλαδη σας κερναγε ο Ντομινικ καμια πουτανα οπως πεταμε τα ψαροκοκκαλα στα γατακια στις ψαροταβερνες τυπε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
SFοχι ρε τι σμολ, τεσσαροπενταρι ηταν
Π.χ στην Ατλάντα που έκανε την μεγάλη καριέρα,4αρι ήταν ο Κέβιν Ουίλις.οχι ρε τι σμολ, τεσσαροπενταρι ηταν
δεν επαιξε ατλαντα ρε μανΠ.χ στην Ατλάντα που έκανε την μεγάλη καριέρα,4αρι ήταν ο Κέβιν Ουίλις.