Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.831
- Πόντοι
- 6.536
πάιρνουμε φορα...
πάιρνουμε φορα...
φίλε δεν έχουμε ομάδα. όπως δεν έχουν και οι γαύροι.
Στα @@ μου τι έχουν οι γαύροι.φίλε δεν έχουμε ομάδα. όπως δεν έχουν και οι γαύροι.
το πρωτάθλημα έχει πάρει κλίση προς τα πάνω...
Γιατι τους εχει γινει ο κωλος ταληρο απο αρχαιοτατων χρονων.Γιατί σας λένε σκουλήκια?
Από "αρχαιοτάτων" χρόνων μόνο ο Ηρακλής υπήρχε σαν ομάδα των Ελλήνων...Γιατι τους εχει γινει ο κωλος ταληρο απο αρχαιοτατων χρονων.
Το μυαλο σου και μια λιρα πρασινη γλιτσα.Από "αρχαιοτάτων" χρόνων μόνο ο Ηρακλής υπήρχε σαν ομάδα των Ελλήνων...
Εσείς ξεκινήσατε σαν Μακαμπί Θεσσαλονίκης....
Για αυτό και έχετε τα χρώματα των Μακκαβαίων....
Ολα τα γηπεδα το ιδιο ειναι..απλα στην περιπτωση του λουτσε, εχει πεσει πανω του ολος ο οργανισμος αεχ και λογικο ειναι να ξεφευγει καποιες φορες κι αυτος.Ναι, γιατί στην τούμπα όταν έρχεται ο οποιοσδήποτε του μιλάνε όλοι στον πληθυντικό.... γ αυτό δεν κάνουν τα καραγκιοζιλίκια του ρουμανου
Έλα μαλάκα,ο ρομά που έχετε στον πάγκο ειναι για πολλές φάπες.Ολα τα γηπεδα το ιδιο ειναι..απλα στην περιπτωση του λουτσε, εχει πεσει πανω του ολος ο οργανισμος αεχ και λογικο ειναι να ξεφευγει καποιες φορες κι αυτος.
τους ενοχλεις που τους θυμιζεις συνεχεια το κλεμμενο του 18 ξερεις αν ηταν καθαροι απλα θα τον τρολαρανε ,αλλα προφανως και δεν ειναι ετσι.. για αυτο και μια ζωη θα ειναι χαρτινοι!
Ρε φαγωθηκατε ολοι με τον ρουμανο... ενας ανθρωπος ειναι ρε συ και οταν τα βαζουν ολοι μαζι του ξεφευγει λιγο κι αυτος, οσοι τον ξερουν προσωπικα λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα που βγαζει στο γηπεδο.Έλα μαλάκα,ο ρομά που έχετε στον πάγκο ειναι για πολλές φάπες.
Μεγάλος αλήτης.
Μιλάτε λες και είστε από τις Ουρσουλίνες....
Είπαμε ρε μλκ....
Είναι μουνόπανο και λίγος για τον ΠΑΟΚ.Πρώτα απόλα είναι ρομά.Ρε φαγωθηκατε ολοι με τον ρουμανο... ενας ανθρωπος ειναι ρε συ και οταν τα βαζουν ολοι μαζι του ξεφευγει λιγο κι αυτος, οσοι τον ξερουν προσωπικα λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα που βγαζει στο γηπεδο.
τι να πω ρε Τζοννυπες τα ατηνέζε
Σαν προπονητης ναι συμφωνω. Στ αλλα οχι.Είναι μουνόπανο και λίγος για τον ΠΑΟΚ.Πρώτα απόλα είναι ρομά.
Κλέφτης χαλκού κτλ....
Εμένα μου αρέσει σαν κόουτς ο Αργεντίνος της ΑΕΚ.
Εννοείται και Ιβάν.
ειναι πιο ΣΚΟΥΡΟΣ και απο τον @mpouxos o Τζυπσυ κινγκ της Ρουμανιας οι κατοικοι Δενδροποταμου ειναι Αρειοι μπροστα τουΡε φαγωθηκατε ολοι με τον ρουμανο... ενας ανθρωπος ειναι ρε συ και οταν τα βαζουν ολοι μαζι του ξεφευγει λιγο κι αυτος, οσοι τον ξερουν προσωπικα λενε οτι δεν εχει καμια σχεση με αυτα που βγαζει στο γηπεδο.
Στο Αγκύρας είσαι?τι να πω ρε Τζοννυ
παιζουμε με Τσελσυ,δουλευω απογευμα,ειμαι ακομα στο μπουρδελο και γενικα ολα πανε κατα διαολου
οχι βρε μουνοπανοΣτο Αγκύρας είσαι?
Σαν προπονητής λέω.Σαν προπονητης ναι συμφωνω. Στ αλλα οχι.
Ο κοουτς της αεχ ειναι για τα πανηγυρια..
Ιβαν καλος, αλλα καποιες μπαλαδοφατσες τον διωξανε απο μια ομαδα δεν θυμαμαι πως την λενε ομως..
Μην δειτε κανενα λιγο εχγρωμο αμεσως να τον βγαλετε γυφτο... Η μιση Ελλαδα οταν ανοιγει ο καιρος ετσι ειναι.ειναι πιο ΣΚΟΥΡΟΣ και απο τον @mpouxos o Τζυπσυ κινγκ της Ρουμανιας οι κατοικοι Δενδροποταμου ειναι Αρειοι μπροστα του
Σε ποιό κάνεις πέρασμα αδειάσματος μπαλών?οχι βρε μουνοπανο
γαμησε με εχω μπλεξει ρε μαλακαΣε ποιό κάνεις πέρασμα αδειάσματος μπαλών?