με βεντάλιες είναι πιό φολκλόρ το θέαμα και πιό σέξυ...
έχει κάτι καλά μανεκένια φίλες γυναίκες των αθλητών , με τον ιδρώτα κολλάνε τα μπλουζάκια στα βυζόμπαλα και βράζουν οι μούνες ,κόλαση
με βεντάλιες είναι πιό φολκλόρ το θέαμα και πιό σέξυ...
έχει κάτι καλά μανεκένια φίλες γυναίκες των αθλητών , με τον ιδρώτα κολλάνε τα μπλουζάκια στα βυζόμπαλα και βράζουν οι μούνες ,κόλαση
Δεν ξεκιναμε ακόμα. Εχουμε μερες μπροστα μας.
Πριν ξεκινησουμε, ξεκινα να διαβαζεις προσεκτικά από την σελιδσ 6816 αυτου του νηματος και ελα προς αυτην εδω την σελίδα. Θα δεις ωραια πραγματα για το τι εστι βαζελος.
Εχεις χρονο να το σκεφτεις για το πως θα μου απαντήσεις. Για το τι εστι προπαγάνδα, ποιος τη κάνει και ποιος δεν σεβεται. Αν δυσκολευεσαι συμβουλεψου τον Μαξιμιλιεν. Ειναι καλος στις κωλοτουμπες και στο να λεει αρλουμπες.
Καλα να ειμαστε λεω να ξεκινησουμε παλι απο εκει που το αφησαμε από την επόμενη Παρασκευη. Εχεις χρονο...
καλυτερα σημερα ευτυχως με εχει γαμησει η πλατη απο τον βηχα ρε δεν μπορω να ισιωσω να πουμε
στειλε ψημενα κρεατικα γιατι εφαγα κοτοσουπα και μια γλυκια κρεπα για το σβησιμο ζιρο μην στειλεις εχω
καλυτερα σημερα ευτυχως με εχει γαμησει η πλατη απο τον βηχα ρε δεν μπορω να ισιωσω να πουμε
στειλε ψημενα κρεατικα γιατι εφαγα κοτοσουπα και μια γλυκια κρεπα για το σβησιμο ζιρο μην στειλεις εχω