talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
έλα ρε....τόσο κοστίζει πλέον μια μερίδα χαλούμι?.....πολλή ακρίβεια ρε παιδί μου...παπαπαπα.....
έλα ρε....τόσο κοστίζει πλέον μια μερίδα χαλούμι?.....πολλή ακρίβεια ρε παιδί μου...παπαπαπα.....
κολλητο βαζελοι,37 νουμερο που δεν θα δειτε ποτε!!!!!!!!!!!!!!!έλα ρε....τόσο κοστίζει πλέον μια μερίδα χαλούμι?.....πολλή ακρίβεια ρε παιδί μου...παπαπαπα.....
γιατι πιος λιπι ΛΟΚΑΤΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εδω ειμαι ρε κουφαλες.....
ΟΡΘΙΟΣ και περισσοτερο ΓΑΥΡΟΣ απο ποτε.....
ΘΡΥΛΟΣ ρε μονο ΘΡΥΛΟΣ
ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ....
πώς μετράμε τον πούλο στο τσου λού;έλα ρε....τόσο κοστίζει πλέον μια μερίδα χαλούμι?.....πολλή ακρίβεια ρε παιδί μου...παπαπαπα.....
παιρνεις χαμπαρι ρε οτι ειμαστε ΓΑΥΡΟΙ.....πώς μετράμε τον πούλο στο τσου λού;
37 πόδια; ή 37 μέτρα;
Ρε είστε αδιόρθωτοι ρε....
Γι αυτό πάλι τελευταίοι θα μείνετε....
Αντί να το βουλώσετε και να κάνετε αυτοκριτική φαντασιώνεστε πάλι την κούπα το Μάη.......
Εκτός απο γελοίοι είστε και απίστευτα κομπλεξικοί.
κατάντια δλδ...παιρνεις χαμπαρι ρε οτι ειμαστε ΓΑΥΡΟΙ.....
Αυτο μονο τιποτε αλλο.......
Γ Α Υ Ρ Ο Ι !!!!!!!!
Που να παρουνε χαμπαρι αυτοι ρε......γιατι πιος λιπι ΛΟΚΑΤΖΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Η 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ξευρο τι το ντου εν ει,αυτο που χουνε στα παπαρια τους ουλοι οι γαυροι!!!!!!!!!!Που να παρουνε χαμπαρι αυτοι ρε......
αμα δεν εχεις γαυρικο dna (ξερεις τι ειναι αυτο ρε αγραμματε η πρεπει να στο κανω λιανο????)δεν εισαι τιποτα.......
ρε δεν μας εβδιαφερει ουτε η μπαλλα ουτε τιποτα.....κατάντια δλδ...
το πρώτο βήμα αυτογνωσίας έγινε από τον χρηστίδη...
για πάρτε σειρά προτεραιότητας και οι λοιποί....
αγεια σου....γλιτωσα και την μεταφραση!!!!!ξευρο τι το ντου εν ει,αυτο που χουνε στα παπαρια τους ουλοι οι γαυροι!!!!!!!!!!
καλα ρε κολλητε κε σι αγγγραματος σα κε με ισε,ισε ιδανικος για το Πρασινο!!!!!!!!!!!!Και 3 απο την ΑΝΟΡΘΩΣΗ να τα κάνεις 40
καλα ρε κολλητε κε σι αγγγραματος σα κε με ισε,ισε ιδανικος για το Πρασινο!!!!!!!!!!!!
για το ότι είσαι ..γαύρος δεν αμφιβάλλουμε.....Εδω ειμαι ρε κουφαλες.....
ΟΡΘΙΟΣ και περισσοτερο ΓΑΥΡΟΣ απο ποτε.....
ΘΡΥΛΟΣ ρε μονο ΘΡΥΛΟΣ
ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ....
εχις γκραψι λαθος οχι σχολυο ΣΚΟΛΥΟ!!!!!!!!!!!!!Τουβλο ισε μαλλον κε γω τσιμεντουλιθοςΠιγαμαι στο ειδιο σχολυο φεναιτε αστα να παναι μιν τα ροτας.
ρε δεν μας εβδιαφερει ουτε η μπαλλα ουτε τιποτα.....
μονο την γαμοκουπα γουσταρουμε.....παρτε επιτελους χαμπαρι....
ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................
σι τι σε λαδουδι ή κουνελογια το ότι είσαι ..γαύρος δεν αμφιβάλλουμε.....
έχει πολλές στο σούπερ μάρκετ...τώρα που θα πάω να σου πάρω 5-6 ....νάχεις μην σπάσουνε......ρε δεν μας εβδιαφερει ουτε η μπαλλα ουτε τιποτα.....
μονο την γαμοκουπα γουσταρουμε.....παρτε επιτελους χαμπαρι....
ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....................