raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.267
- Πόντοι
- 5.006
οχι ρε .....
οχι ρε .....
Τον Μπιγκι ξεχασες.Αν και ειχε εμπλακει και το αλλο σκουπιδι εκει και σε Τουπακ.Ειχε καλες διασυνδεσεις για να ειναι 30 χρονια εξωμια προγευση ....
ο Παφ Ντιντυ λοιπον που ειναι φυλακη ΧΩΡΙΣ εγγυηση ειναι υπευθυνος για τον θανατο του Τουπακ,της Αλυα,τον βιασμο του Μπιμπερ.......
Γαυροι αυριο θα πεθανετε
.Οι μαλακες οι ρουφιάνοι δεν μπορούν να τα βάλουν με την βισση και θέλουν να τα βάλουν με εμάς
Hπιαμε τιποτα καλο?Ούτε ο μπιρσιμ δεν σας έσωζε θέλατε και πορεία από το Σύνταγμα δεν έβαλε ο κοκακιας πούλμαν από το Καστελλόριζο σαν τον καραφλοπουστα και δεν γεμίζατε ούτε το Ηρώδειο
Συντακτικό μηδέν αλλά έτσι το έβγαλε ο φούρνος φάτε το
οι ρουφιάνοι
ο κοκακιας καραφλοπουστα
ο μπιρσιμ
Θα εκσπερματωσουμε 20 κουταλιες της σουπας ο καθενας μεσα στο ΟΑΚΑ δεν θα εχουμε κουραγιο για μπορδελα μεταΝα σας επιστήσω την προσοχή όσοι παν αύριο σε μπορδελα να οπλιστούν με υπομονή γιατί θα έχει ουρές οι βλάχοι κατεβαίνουν να δουν τον εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ τσαμπε
συστήνω σπανακόπιτα ,σπανάκι πρωί μεσημέρι για να βγεί το υγρό πυρ πράσινο,Θα εκσπερματωσουμε 20 κουταλιες της σουπας ο καθενας μεσα στο ΟΑΚΑ δεν θα εχουμε κουραγιο για μπορδελα μετα
Αυριο γινεται η αποκαθηλωση του ψευδοκυπελλουχου ευρωπης
συστήνω σπανακόπιτα ,σπανάκι πρωί μεσημέρι για να βγεί το υγρό πυρ πράσινο,
να φχαριστηθεί η επίσημη ερωμένη μας Τζούλια
δηλαδη Σουιφ ειναι και η κορη του Λαβευ,Μπενισιο Ντελ Τορο ειναι και ο Μπραντ πιτ,επισης παιζει πολυ και κλωνοποιηση
ΟΧΙ!!!!..... για καμμια ξεπετα ντουα λιπα αυστηρα απο την β κατηγορια
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ ΚΑΙ ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ
@antisthenisΤον Μπιγκι ξεχασες.Αν και ειχε εμπλακει και το αλλο σκουπιδι εκει και σε Τουπακ.Ειχε καλες διασυνδεσεις για να ειναι 30 χρονια εξω