dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 29.526
- Πόντοι
- 22.886
κάτω από το τραπέζι έπρεπε να τις είχες να δουλεύουν το τρομπόνι ,εκει πηγαιναμε τυπε το 94 με παπαθεμελη μετα τα μπουζουκια στις 4 το πρωι και ανεβαζαμε τις ξεκωλιαρες στα τραπεζια υπο τον ηχο κλαρινων και για λουλουδια γαρδενιες τυλιγμενες με αλουμινοχαρτο σε κουβαδες απο γυφτισσες που τις πεταγαμε με τον κουβα μαζι
τύπε όταν είχε αποκλειστεί ο ΠΑΟ από τον Άγιαξ στα ημιτελικά του CL ,
καφετέρια Ταμπούρια είδες το ματσάκι ?Φοβερό μπάσκετ έπαιξε ο παναθηναϊκός χθες…
Άγγελος Μπασινάς – Βιβή Μπασινά: Χωρισμός μετά από 19 χρόνια γάμου και 2 κόρες | in.grΟ Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή Μπασινά παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.
www.in.gr
|
Τον περάτωσε βρε ....
Άγγελος Μπασινάς – Βιβή Μπασινά: Χωρισμός μετά από 19 χρόνια γάμου και 2 κόρες | in.gr
Ο Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή Μπασινά παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.www.in.gr
Άμα παντρεύεσαι απ'τα 20,αυτά είναι...
Τύπε πες πόσες μέρες είχες να κοιμηθείς μετά την κούπα μας και θα σου πωτύπε όταν είχε αποκλειστεί ο ΠΑΟ από τον Άγιαξ στα ημιτελικά του CL ,
χοροπήδαγες ?
τι σε πόνεσε πέρυσι πιό πολύ ?
στο ποδόσφαιρο ο αποκλεισμός σας στο Κύπελλο ή το τρίμπαλο στο εξοχικό ?
το 3-2 από 1-2 στο μπάσκετ ή το 3-2 από 0-2 στο βόλλει ?
η μήπως ο Σλούκας και το Ευρωπαικό ?
για πες μου να σου δώσω το κατάλληλο αντίδοτο του πόνου, πες τι σε βασανίζει
αφού σε υποβίβασαν από το ουέφα στο μίλκο ,καλά έκανες και το πήρεςΤύπε πες πόσες μέρες είχες να κοιμηθείς μετά την κούπα μας και θα σου πω
Ακομα αυπνος ειναι ο φουκαρας....εδω σε ρωταει αν μας πειραξε πιο πολυ το οτι χασαμε στο βολευ γυναικων!!!Τύπε πες πόσες μέρες είχες να κοιμηθείς μετά την κούπα μας και θα σου πω
ενώ γάμοι στα 30 40 κρατάνε
Άγγελος Μπασινάς – Βιβή Μπασινά: Χωρισμός μετά από 19 χρόνια γάμου και 2 κόρες | in.gr
Ο Άγγελος Μπασινάς και η Βιβή Μπασινά παίρνουν ξεχωριστούς δρόμους.www.in.gr
Άμα παντρεύεσαι απ'τα 20,αυτά είναι...
Απορώ πως ο πρέσβης καταδέχεται να παίζει σε κάτι λιγότερο από το γουεμπλειαφού σε υποβίβασαν από το ουέφα στο μίλκο ,καλά έκανες και το πήρες
Αλλά τύπε μου μίλκο είναι ...θεσμός 3 ετών για τους πλεμπαίους που δυστυχώς εκεί κατάντησα να παίζω
Δεν είναι τίποτα σπουδαίο πλην τα οικονομικά κέρδη των αφεντικών που σου λένε πως χωρίς αυτά βουλιάζουμε...
εφοπλιστές από τα λιντλ δηλαδή
Τυπε δεν παιζεις εκει....τσιμπουκωνεις εκει...εχει διαφορα...αφού σε υποβίβασαν από το ουέφα στο μίλκο ,καλά έκανες και το πήρες
Αλλά τύπε μου μίλκο είναι ...θεσμός 3 ετών για τους πλεμπαίους που δυστυχώς εκεί κατάντησα να παίζω
Δεν είναι τίποτα σπουδαίο πλην τα οικονομικά κέρδη των αφεντικών που σου λένε πως χωρίς αυτά βουλιάζουμε...
εφοπλιστές από τα λιντλ δηλαδή
τι έγινε ρε πελάτη ? αρχίσαμε τις κωλοτούμπες ?Ακομα αυπνος ειναι ο φουκαρας....εδω σε ρωταει αν μας πειραξε πιο πολυ το οτι χασαμε στο βολευ γυναικων!!!
πονάς μωρή πούστρα ,στάζει αίματα το κωλαρίνι σου από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΠέοςΤυπε δεν παιζεις εκει....τσιμπουκωνεις εκει...εχει διαφορα...
Να, χθες ξαλαφρωσες κατι χωρικους στα βαθη της βοσνιας σε χωριο χωρις ηλεκτρικο ρευμα ακομα...
Γι αυτο σε λεμε πρεσβη...γιατι γυρνας τα χωρια της ευρωπης με ανοιχτο το στομα...
τύπε μoυ δεν είναι μόνον το Γουέμπλει...Απορώ πως ο πρέσβης καταδέχεται να παίζει σε κάτι λιγότερο από το γουεμπλει
Πρέπει να είχα ακόμα ιουλο στα παπαρια μου όταν συνέβησαν όλα αυτάτύπε μoυ δεν είναι μόνον το Γουέμπλει...
είναι 4 φορές στα προημιτελικά και δυό στα ημιτελικά του CL
Είναι τελείως απίθανο μαν ,αλλά πιστεύω θα νικήσουμε 2-0Τι βλέπεις την Κυριακή?
τιποτα δεν ειναι απιθανο ντερμπι ειναι εχουμε δει πολλα στο παρελθονΕίναι τελείως απίθανο μαν ,αλλά πιστεύω θα νικήσουμε 2-0
μίλα Ελληνικά δεν βγαίνει νόημα , μπόμπες πίνεις ?Πρέπει να είχα ακόμα ιουλο στα παπαρια μου όταν συνέβησαν όλα αυτά