brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.551
- Πόντοι
- 2.606
Πρέπει να είχα ακόμα ιουλο στα παπαρια μου όταν συνέβησαν όλα αυτάτύπε μoυ δεν είναι μόνον το Γουέμπλει...
είναι 4 φορές στα προημιτελικά και δυό στα ημιτελικά του CL
Πρέπει να είχα ακόμα ιουλο στα παπαρια μου όταν συνέβησαν όλα αυτάτύπε μoυ δεν είναι μόνον το Γουέμπλει...
είναι 4 φορές στα προημιτελικά και δυό στα ημιτελικά του CL
Είναι τελείως απίθανο μαν ,αλλά πιστεύω θα νικήσουμε 2-0Τι βλέπεις την Κυριακή?
τιποτα δεν ειναι απιθανο ντερμπι ειναι εχουμε δει πολλα στο παρελθονΕίναι τελείως απίθανο μαν ,αλλά πιστεύω θα νικήσουμε 2-0
μίλα Ελληνικά δεν βγαίνει νόημα , μπόμπες πίνεις ?Πρέπει να είχα ακόμα ιουλο στα παπαρια μου όταν συνέβησαν όλα αυτά
τυπε γιατι απαντας με λογυδρια για να σε παρουμε σοβαροτερα υποψιν ? εισαι πανευκολο γλεντι να ξερειςμίλα Ελληνικά δεν βγαίνει νόημα , μπόμπες πίνεις ?
τύπε οι αντιδράσεις σου δείχνουν πως έχεις τραύματα από την εποχή που ο ΠΑΟ ήταν στα σαλόνια και εσύ εφταροσυλλέκτης
και κάτι άλλο γιατί είσαι βαρετούλης και σε σύγχυση...
λες και καλά πως πήγαινες επί Παπαθεμελή στις 4 στο πατσατζίδικο
και συγχρόνως την λες στους άλλους φλωράκους της εποχής ,τους ρειβάδες
Τύπε μου σε προσγειώνω στην πραγματικότητα, μπούληδες ήσασταν
πολύ έξυπνοτυπε γιατι απαντας με λογυδρια για να σε παρουμε σοβαροτερα υποψιν ? εισαι πανευκολο γλεντι να ξερεις
τυπε φουσκωσε λιγο ακομα στερνο ανεβασε το σαγονι σε ορθη γωνια παρε βλοσυρο υφος και αρχιζω να σπαω σαν κλαρακιπολύ έξυπνο
δεν χορταίνεις τραμπούκα ,επομένως ούτε ψυχοθεραπεία
τύπε είσαι όρθιος πατσάς με ποδαράκια και σε κολατσίζω χαλαρά
νομίζεις πως δεν είσαι σπασμένος ?τυπε φουσκωσε λιγο ακομα στερνο ανεβασε το σαγονι σε ορθη γωνια παρε βλοσυρο υφος και αρχιζω να σπαω σαν κλαρακι
τις ερωτησεις σε αυτο το δωματιο τις κανω εγω ξερεις γιατι? γιατι μπορωνομίζεις πως δεν είσαι σπασμένος ?
για πε εκτός το πατσατζίδικο στις 4 ,τι άλλη ταρζανιά έχεις κάνει ? σωραίος
πολύ έξυπνο
δεν χορταίνεις τραμπούκα ,επομένως ούτε ψυχοθεραπεία
τύπε είσαι όρθιος πατσάς με ποδαράκια και σε κολατσίζω χαλαρά
όχι σαν κλαράκι ,σαν πούπουλο τσαλακώθηκες φουκαράτις ερωτησεις σε αυτο το δωματιο τις κανω εγω ξερεις γιατι? γιατι μπορω
θα κατσω εδω μεχρι τα φουσκωμενα σου μπρατσα να δωσουν την εντολη στο αδειο σου κρανιο να πληκτρολογησει ξερεις τι ε?όχι σαν κλαράκι ,σαν πούπουλο τσαλακώθηκες φουκαρά
άντε αμόλα που την είδες γαμάουα με τον παπαθεμελή επειδή πήγες πατσατζίδικο στις 4 ,κυρ Παντελή
αν δεν ήσουνα σε όλα άσχετος δεν θα θεωρούσες τα φουσκωμένα μπράτσα κάτι δυναμικό....θα κατσω εδω μεχρι τα φουσκωμενα σου μπρατσα να δωσουν την εντολη στο αδειο σου κρανιο να πληκτρολογησει ξερεις τι ε?
νου σουαν δεν ήσουνα σε όλα άσχετος δεν θα θεωρούσες τα φουσκωμένα μπράτσα κάτι δυναμικό....
ιδέα δεν έχεις πως είναι τα μπράτσα !!!
κάτσε κ κλάψε γκιλφόμαγκα του πατσατζίδικου
το γέρικο ξεχαρβαλωμένο σασμάν σου δεν κινδυνεύεινου σου
να σε ενημερωσω αδειο κρανιο οτι το 67 δεν αφορα ημερομηνιατο γέρικο ξεχαρβαλωμένο σασμάν σου δεν κινδυνεύει
ΨΨ @athinaios44Τι βλέπεις την Κυριακή?
τύπε θα το ρίξουμε στην αριθμοσοφία ? πες μας και τι ζώδιο είσαινα σε ενημερωσω αδειο κρανιο οτι το 67 δεν αφορα ημερομηνια
θα το ριξουμε στα ταρω αλλα μην σε λουσει κρυος ιδρωταςτύπε θα το ρίξουμε στην αριθμοσοφία ? πες μας και τι ζώδιο είσαι