Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 32.076
- Πόντοι
- 28.246
Και η δουλειά εμεινε στην μεση.
Δεν μου λες Βασιλοφρων, οταν στριμωχνεσαι και εσυ, φευγεις απο την κουβεντα βλεπω.
Και η δουλειά εμεινε στην μεση.
Εδω μεσα μπαινουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣΤυπε επειδήσε εδώ στον ιστότοπο που γράφεις γράφω γράφουμε δεν είναι απόφοιτοι του μιτ μια χαρά θα τα
Καταλάβουνε μην αγχώνεσαι εδώ ένα σπρέι τους δίνεις και σου βάφουν οι βάζελοι τον τοίχο με ανταύγειες
Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτοΚαι η δουλειά εμεινε στην μεση.
Δεν μου λες Βασιλοφρων, οταν στριμωχνεσαι και εσυ, φευγεις απο την κουβεντα βλεπω.
Άλλαξες avatar επειδή ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι?Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτο
Αρχιδια Καλαβρεζικα.Tα λεω τοσο καλα, τα εξηγω ωραια ,σας μαθαινω μπαλιτσα, ωστε να παντα η κουβεντα κλεινει με ατακα μου,οτιδηποτε ακολουθει ειναι περιττο ,αναξιο λογου, ανυπαρκτο
Πήγε Γιουροβίζιον αυτό καλύτερα από το Σωκράτη εσυ σούπερ σταρ
Άλλαξες avatar επειδή ξέρεις κάτι που δεν ξέρουν οι άλλοι?
Eγιναν κ φιρμα και οι Μπιτλς μετα απο αυτοΠήγε Γιουροβίζιον αυτό καλύτερα από το Σωκράτη εσυ σούπερ σταρ
Ο Αλέξης Μαρδας ήταν γνωστός του μπατζανάκη μου να ξέρειςEγιναν κ φιρμα και οι Μπιτλς μετα απο αυτο
Πρεπει να τους πουλαγε τρελο παραμυθι ο μακαριτης κ αυτοι μεσα στη μαστουρα τους το καταπιναν ολο αμασητοΟ Αλέξης Μαρδας ήταν γνωστός του μπατζανάκη μου να ξέρεις
Ρε φίλε όλο αυτο το παραμύθι για το μπάσκετ για να καταλήξεις στη μπαλα;;Τι το πιάνετε το ρημάδι ήθελα να ξερα αφού δεν εκει εσεις θελετε να τα ακουτε.....Έχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .
Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας .
Όχι , δεν ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ .
Ευρωλίγκα εκτός από εσάς , εμάς , έχει πάρει η Καντού , η Μακάμπι , η Λιμόζ , η Τσιμπόνα , η μπανκο Ντι Ρόμα , η Ντιναμό τμπιλισι και πόσες ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω .
ΕΣΥ θέλω να μου πείς , για πότε το κόβεις να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο χόρτο
Να γυρισουμε τις σελιδες πίσω, να δουμε κατα ποσο το παραδεχτηκε;Οπως και να χει νομίζω οτι το παραδέχτηκε όλη η Ελλάδα καμία σχέση με τις βρωμιές σας και ούτε με εσάς που δεν παραδέχεστε ποτε επιτυχία άλλου.
έφαγες και κλανίδι μπαρμπαχούλιγκαν ?σκυψαμε και του κάναμε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν μας έχυνε στη μάπα ,ο διορισμός υπαλλήλου απαιτεί ξευτιλίκι
Δεν μας λες όμως πόσες φορές έχεις πάει σε φάιναλ φορ και έχεις γίνει η μποτανα τίς ΕυρώπηςΈχω ήδη 3 Ευρωλίγκες φίλε μου , αυτή είναι η διαφορά .
Βγείτε επιτέλους από τον μικρόκοσμο σας .
Όχι , δεν ασχολείται όλη η Ευρώπη με το μπάσκετ .
Ευρωλίγκα εκτός από εσάς , εμάς , έχει πάρει η Καντού , η Μακάμπι , η Λιμόζ , η Τσιμπόνα , η μπανκο Ντι Ρόμα , η Ντιναμό τμπιλισι και πόσες ακόμα που βαριέμαι να παραθέσω .
ΕΣΥ θέλω να μου πείς , για πότε το κόβεις να σηκώσεις ευρωπαϊκή κούπα στο χόρτο
Μπα...Στο βωμό της επιτυχίας με το τελευταίο δεκανίκι που σας έμενε σαν άθλημα για να μην αφανιστητε από τον χάρτη σκυψατε και του κάνατε ένα ωραίο γλυφοκωλι όταν σας έχυνε στη μάπα η ιστορία έγραψε την ευρωκουπα θα την εξαργυρώνετε με οπαδικό ξευτιλίκι
κοιταξε το καταλαβαμε οτι του εκανες και κωλοχωριστρα μετα τη γλειφοκωλαδα του τρακη για να μην παρατησει το μπασκετ και εξαφανιστειτε κι εσεις απο παντου μπεεεεεεέφαγες και κλανίδι μπαρμπαχούλιγκαν ?
γιατί σκούζεις ? μα τόσα ψυχολογικά ? !!
εγω ακουσα να λεει γαμω τον παναθηναικο αλλα επειδη ειμαι και μπαρμπας μπορει να μην ακουσα και καλαΜπα...
Με το κομμάτι της 13 που είναι οικογενειακοί είχε το θέμα...
Σουβλατζής κτλ....
Τα μουνόπανα που δημιούργησαν την μανούρα στο βόλεϊ με σας και έγινε κεκλεισμένων κτλ,αυτοί ήθελαν να το χάσουμε στα χαρτιά άνευ αγώνα....Άστο αμα δεν ξέρεις φίλε.
Είπες για κόσμο,η 13 δεν εκφράζει τον κόσμο αλλά ένα μικρό κομμάτι...
Πολύ καλά έκανε και η πλειοψηφία το είδε θετικά....
Το θές λιανά....εγω ακουσα να λεει γαμω τον παναθηναικο αλλα επειδη ειμαι και μπαρμπας μπορει να μην ακουσα και καλα