You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δηλαδη εσυ ξερεις?Ολοι απο το καναπε καλοι προπονητες ειστε....Δε τα λέμε όπως μας συμφέρει...όπως είναι τα λέμε.....!!! αφού δε ξέρετε βρε παιδιά...τι το παιδεύετε!!!
Δηλαδη εσυ ξερεις?Ολοι απο το καναπε καλοι προπονητες ειστε....
Re τόσο πολύ σας χάλασε σήμερα??
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με μια υπερμπαλλα περασε στους ομιλους ο βαζελος ευτυχως ειχε το "εξω οι κλεφτες στον Αντ1" και το "you got mail" και με ζαππινγ περασε η ωρα!!!
Απολαυστικος στο σχολιασμο αυτο το κραμα Τενιας Μακρη (ετσι,ετσι) και Αλεξη Κωσταλα, ο "Μπριγκελ" του Παναθηναικου Καρουλιας. Ετσι οπως τον ακουγα να σχολιαζει τον φανταζόμουνα να ειναι πανω σε ενα κοτερο ανοιχτα της Μυκόνου με ενα μαρτινι στο χερι και το Πατεκ Φιλίπ να λάμπει στο σεληνοφως.
Αντε να κατεβει ο ΠΑΟ με ανσαμπλ στην ρυθμικη γιατι χανεται ο Καρουλιας με το "λαικό" ποδόσφαιρο.
Απολαυστικος στο σχολιασμο αυτο το κραμα Τενιας Μακρη (ετσι,ετσι) και Αλεξη Κωσταλα, ο "Μπριγκελ" του Παναθηναικου Καρουλιας. Ετσι οπως τον ακουγα να σχολιαζει τον φανταζόμουνα να ειναι πανω σε ενα κοτερο ανοιχτα της Μυκόνου με ενα μαρτινι στο χερι και το Πατεκ Φιλίπ να λάμπει στο σεληνοφως.
Αντε να κατεβει ο ΠΑΟ με ανσαμπλ στην ρυθμικη γιατι χανεται ο Καρουλιας με το "λαικό" ποδόσφαιρο.
Με μια υπερμπαλλα περασε στους ομιλους ο βαζελος ευτυχως ειχε το "εξω οι κλεφτες στον Αντ1" και το "you got mail" και με ζαππινγ περασε η ωρα!!!
Ενώ ο Μίχος είναι λιγότερο γλυώδης?
Ο.Υ.Κ.ΑΔΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε...
111
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Θέλει δουλείά η ομάδα. Και ενα κεντρικό αμυντικό ΑΜΕΣΑ.
Την ΑΕΚ την Κυριακή πιστεύω ότι θα την πάρουμε άνετα και με σκορ.
Πρόσεξε...να σε δω εδώ την Δευτέρα,έτσι;;;Και άλλοι έλεγαν πέρσι άνετα κ αέρα θα μας παρουν κ τα 4 τα τσίμπησαν.Αυτή η άνεσή σας μου αρέσει πολύ
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
Δεν το καταλαβα συναγωνιστη....για εξηγησε.
Ο.Υ.Κ.ΑΔΕΣ ολου του κοσμου ενωθειτε...
111
Δεν το καταλαβα συναγωνιστη... για εξηγησε.
111 Σχολείο...
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ τώρα;
Duraccel υπηρετης στην ΜΥΚ ;;; ποιος εισαι ;;;;;;
ναταμας...
Είμαι... παλιός Με τον Ντάνη Δ/κτή! Αχχ ΩΡΑΙΑ χρόνια...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Κάποτε ναι υπηρετούσε στην ΜΥΚ.Τώρα με τόσο πούρο που κατεβάζει ούτε βουτιά στην μπανιέρα του σπιτιου του δεν μπορεί να κάνει
Κάποτε ναι, υπηρετούσε στην ΜΥΚ. Τώρα με τόσο πούρο που κατεβάζει, ούτε βουτιά στην μπανιέρα του σπιτιου του δεν μπορεί να κάνει
Αντε πάρε ένα RYJ Churchill και κρύβε λόγια...
Συνημμένα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όταν θα τα πούμε από κοντά(θα σου πω την κατάλληλη στιγμή) φέρε μου κ ένα αποτέτοιο ως δώρο.
Όταν θα τα πούμε από κοντά (θα σου πω την κατάλληλη στιγμή) φέρε μου κ ένα αποτέτοιο ως δώρο.
χαχα ευχαρίστως
ΕΣΥ όμως τι θα μου φέρεις?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K