εχεις παρει ευρωλιγκα...
εχεις παρει το πρωταθλημα....
εισαι ο αδιαφιλονικητος κυριαρχος στο αθλημα του μπασκετ στην ελλαδα....
αλλα επειδη εισαι ζελα και το ψεμα το εχεις στο αιμα σου, ξεφτυλιζεσαι και στα πιο ανουσια πραγματα.....εχεις βγαλει εδω και κανα μηνα ολα τα αρδακια να προσπαθουν να πεισουν τον κοσμο οτι το να κανεις φιλικο στο καλλιμαρμαρο ειναι κατι αδιανοητο....σαν να παιρνεις το nba ναπουμε....εντωμεταξυ στο καλλιμαρμαρο εχουν τραγουδησει οι μισοι τραγουδιστες της ελλαδας...
και ενω η εκδηλωση ειναι ενα φιασκο που με το ζορι μαζευει 15 χιλιαδες κοσμο, συνεχισεις να αμολας αρδακια να μας πεισουν για το οτι ηταν 40 χιλιαδες κοσμο...εντωμεταξυ ολο το καλλιμαρμαρο χωραει 45 χιλιαδες και ο μυτογκας ο παπακωνσταντινου το γεμισε ολο και ακομα παραπανω και γι αυτο ειχε 50 χιλιαδες κοσμο...οι μπουχεσες τη διαστημικης ομαδαρας του βαζελου που τρεμει ολο το nba δεν γεμισε ουτε το μισο κεντρικο διαζωμα....
Να θυμίσω προπόνηση στη Ριζούπολη πριν το μην σας το θυμίζω παιχνίδι 15000 άφιξη παιχταρά Μαρτσέλο Καραϊσκάκη που άφησε εποχή 20000 Υποδοχή ντεταρι 50000 τι; Πως; Είμαι καλά η βλέπω κύκλους ;
αρχηγέ μου δεν λες ψέμματα , κάποτε στο οακα και 80 χιλιάδες μαζευόντουσαν,
στο Καραισκάκη 50
στη Λεωφόρο 30
φαντάζομαι Τούμπα Καυτατζόγλειο κανά πενηντάρι και κεί , χωρίς καθίσματα,διαδρόμους και φρου φρού...
άλλες εποχές τότε ...
να μαζέψει κάποιος σήμερα ένα 45άρι σε φιλικό μπάσκετ , είναι μαγκιά όπως και να το δούμε...
αρχηγέ μου δεν λες ψέμματα , κάποτε στο οακα και 80 χιλιάδες μαζευόντουσαν,
στο Καραισκάκη 50
στη Λεωφόρο 30
φαντάζομαι Τούμπα Καυτατζόγλειο κανά πενηντάρι και κεί , χωρίς καθίσματα,διαδρόμους και φρου φρού...
άλλες εποχές τότε ...
να μαζέψει κάποιος σήμερα ένα 45άρι σε φιλικό μπάσκετ , είναι μαγκιά όπως και να το δούμε...
Δεν φταίμε εμείς στην τελική που δεν υπάρχει μπιρσιμ να σας δείχνει μυριάδες μαζέψατε 20000 χιλιάδες όσοι εμείς στην υποδοχή Μαρτσέλο και δεν ξέρει καν τι χρώμα έχει η μπάλα του μπάσκετ
Δεν φταίμε εμείς στην τελική που δεν υπάρχει μπιρσιμ να σας δείχνει μυριάδες μαζέψατε 20000 χιλιάδες όσοι εμείς στην υποδοχή Μαρτσέλο και δεν ξέρει καν τι χρώμα έχει η μπάλα του μπάσκετ