Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.991
Πόντοι
28.246
τυπε τσουκαλα για να τελειωνει η παπαρολογια σου...
καλο θα ηταν να απαντας εκει που ζοριζεσαι και
οχι να πετας μελανι σαν χταποδι...
αν δεν θες να σε ξεφτιλισω παλι για το μπασκετ
καλα κανεις και τουμπεκιαζεσαι...
το κοβω εδω γιατι μπηκε σαν πορδη και ο τριμαλακας που
τον ειχα μπλοκαρει μηνες γιατι σπαει μπαλες στο μαλακομετρο.
καλο θα ηταν να μην γινεις και συ σαν τον 2 συλλαβες πεοκρουστη.
Δεν σντεξες και με ξεμπλοκαρες. Ή μήπως δεν με μπλοκάρες ποτε;

Τοσο κοτα;

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Ο τυπος μεσα σε 10 λεπτα :
Πανηγυριζει που δεν εχασε ο αικαντιν...
Πανηγυριζει που δεν εχει μπατζετ...
Πανηγυριζει επειδη αν δεν μας αγοραζε ο βαγγελας, θα γινομασταν λαμια...
Ε βαζει και οτι αγορασαμε τους εβραιους, γιατι παντου κολλαει και λιγο σιωνισμος, και εδεσε το γλυκο...

υγ : να προσπαθεις να τους ξεφτυλισεις και τελικα να σε προλαβαινουν και να ξεφτυλιζονται μονοι τους! Ειναι να χτυπας το κεφαλι σου!
Να θες να τους κοροιδεψεις για τον αικιντιν, και τελικα να το λενε μονοι τους πριν προλαβεις εσυ...:headbang:
τελικα εισαι και αμεα δεν τον παριστανεις!:2funny:
πες μας ρε τυπε που ειδες να γραφω οτι αν δεν σε αγοραζε ο πρεζεμπορας θα γινοσασταν λαμια!:2funny:
το μονοπου σου ειπα οτι ο πρεζεπορας αγορασε το ματς με τους εβραιους ...
εχεις και ενα θεματακι αντιληψης οπως φαινεται...
να το κοιταξεις πριν μεγαλωσει...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.187
Πόντοι
5.006
τυπε τσουκαλα για να τελειωνει η παπαρολογια σου...
καλο θα ηταν να απαντας εκει που ζοριζεσαι και
οχι να πετας μελανι σαν χταποδι...
αν δεν θες να σε ξεφτιλισω παλι για το μπασκετ
καλα κανεις και τουμπεκιαζεσαι...
το κοβω εδω γιατι μπηκε σαν πορδη και ο τριμαλακας που
τον ειχα μπλοκαρει μηνες γιατι σπαει μπαλες στο μαλακομετρο.
καλο θα ηταν να μην γινεις και συ σαν τον 2 συλλαβες πεοκρουστη.
Ρε τυπε σε εχω κανει κιλοτα..τζαμπα το συνεχιζεις...
Εχουμε και λεμε :
Εκανα ενα ποστ για το 8-2 στο ποδοσφαιρο...
Πετας διαστημικες μαλακιες οτι δεν εχασε ο αικιντιν....οτι αν ο βαγγελας ειχε ροδακια θα ηταν πατινι και εμεις λαμια..οτι πληρωσαμε τους εβραιους..οτι δεν εχετε λεφτα για μπατζετ...

Και αφου σε ξεφτυλιζω για ολα αυτα (βασικα μονος σου ξεφτυλιζεσαι με τις μαλακιες αυτες), το γυρνας στο μπασκετ...
Εγω για το 8-2 στο ποδοσφαιρο εγραψα οχι κατι για το μπασκετ, εσυ για το μπασκετ το γυρισες...σε λιγο για τον πολεμο στην ουκρανια θα μιλαμε και εσεις θα τον γυρνατε στον σλουκα ρε μεγαλυτερε μονοαθλητικε συλλογε στον κοσμο!:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.991
Πόντοι
28.246
να προσπαθεις να τους ξεφτυλισεις και τελικα να σε προλαβαινουν και να ξεφτυλιζονται μονοι τους!
Μιλαμε για μεγάλο κατόρθωμα. Μονο βαζελος μπορουσε να το πετυχει.

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Δεν σντεξες και με ξεμπλοκαρες. Ή μήπως δεν με μπλοκάρες ποτε;

Τοσο κοτα;
ποιος σου μιλησε εσενα με την μυγα ?
δεν αλλαξες καθολου οσους μηνες σε εκανα μπλοκ.
μαλακα σε αφησα τριμαλακα σε βρηκα ....
εσυ δεν ξερεις αν σε ειχα μπλοκαρει ρε γιδοβοσκε?
και τωρα θα το κανω γιατι δεν υπαρχεις...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
"Αν δεν θα λαμιας"...
Βαζω ψηφοφορια :
Ποσοι πιστευουν οτι ο φιλος βαζελος πιστευει πραγματικα οτι τελικα δεν μας αγορασε ο βαγγελας, στραβωσαν οι διαπραγματευσεις με τον κοκκαλη και τελικα καταντησαμε λαμια απο το 2010?

Εγω πιστευω οτι ο τυπος ζει μεσα σε αυτο το υποθετικο σεναριο, το πιστευει ως πραγματικοτητα και ειναι και παρα πολυ ευτυχισμενος!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.991
Πόντοι
28.246
ποιος σου μιλησε εσενα με την μυγα ?
δεν αλλαξες καθολου οσους μηνες σε εκανα μπλοκ.
μαλακα σε αφησα τριμαλακα σε βρηκα ....
εσυ δεν ξερεις αν σε ειχα μπλοκαρει ρε γιδοβοσκε?
και τωρα θα το κανω γιατι δεν υπαρχεις...
Γαμιετσι ο παο και η Τουρκια.
Γαμω το σημα στην κωλοφανελα σας.

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
Ρε τυπε σε εχω κανει κιλοτα..τζαμπα το συνεχιζεις...
Εχουμε και λεμε :
Εκανα ενα ποστ για το 8-2 στο ποδοσφαιρο...
Πετας διαστημικες μαλακιες οτι δεν εχασε ο αικιντιν....οτι αν ο βαγγελας ειχε ροδακια θα ηταν πατινι και εμεις λαμια..οτι πληρωσαμε τους εβραιους..οτι δεν εχετε λεφτα για μπατζετ...

Και αφου σε ξεφτυλιζω για ολα αυτα (βασικα μονος σου ξεφτυλιζεσαι με τις μαλακιες αυτες), το γυρνας στο μπασκετ...
Εγω για το 8-2 στο ποδοσφαιρο εγραψα οχι κατι για το μπασκετ, εσυ για το μπασκετ το γυρισες...σε λιγο για τον πολεμο στην ουκρανια θα μιλαμε και εσεις θα τον γυρνατε στον σλουκα ρε μεγαλυτερε μονοαθλητικε συλλογε στον κοσμο!:2funny:
για μπασκετ αν πας πιο πανω, για προβλεψεις σου μιλησα να κανεις οπως περσυ που η γλωσσιτσα ηταν τερμα εξω και κελαηδουσες λιμανισια...αλλα ο πονος για τον σλουκα δεν τελειωνει βλεπω!:2funny:ποτε δεν απαντησες γιατι σε ξεβρακωσα με τις μαλακιες που ελεγες περσυ.
τελικα το μικρο μυαλουδακι σου καταλαβε τι σου ειπα οτι αγορασε ο πρεζεμπορας η ακομα το επεξεργαζεσαι?:2funny:

roque5000

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2021
Like
537
Πόντοι
81
σε γραφω στα ρχιδια μου παλι σπασαρχιδι !
γελασα με την παρτη σου και τωρα σε κερναω μπλοκ παλι...
τραβα γαμησου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
κιλοτα.. ξεφτυλιζω

σοφή η μλκια σου.gif

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.187
Πόντοι
5.006
για μπασκετ αν πας πιο πανω, για προβλεψεις σου μιλησα να κανεις οπως περσυ που η γλωσσιτσα ηταν τερμα εξω και κελαηδουσες λιμανισια...αλλα ο πονος για τον σλουκα δεν τελειωνει βλεπω!:2funny:ποτε δεν απαντησες γιατι σε ξεβρακωσα με τις μαλακιες που ελεγες περσυ.
τελικα το μικρο μυαλουδακι σου καταλαβε τι σου ειπα οτι αγορασε ο πρεζεμπορας η ακομα το επεξεργαζεσαι?:2funny:
Α ενταξει, απαντας στα περσυνα μου ποστ με εναν χρονο καθυστερηση...αρα του χρονου θα απαντησεις για το αποψινο μου ποστ για τον αικιντιν...οκ, το καταλαβα...:2funny:

υγ: οσον αφορα το μπασκετ, σας εχω κανει τετοιο ξεφτυλισμα εδω μεσα που προσπαθειτε να μου την πειτε για ποστ που εκανα εδω περυσι αρχες σεπτεμβρη....και τα οποια ηταν 100% σωστα...το μπουρδελο σας δεν πηγαινε πουθενα...
Βεβαια ως γνωστοι βαζελοι, ξεχνατε τι εγραφα οταν κλεισατε τον ναν...οτι πλεον αλλαζει το παιχνιδι, γιατι φερατε εναν παιχταρα που θα βαζει 20+ ποντους σε καθε ματς...
Αλλα αυτα τα ποστ μου τα ξεχνατε...γιατι ειστε κοτες...
Το μπουρδελο σας δεν θα κερδιζε ουτε την μακαμπι χωρις τον ναν...αλλα ενταξει εβαλε ο αλλος 500 ποντους και σας πηγε μεχρι τον τελικο, αλλα εκει επαιξε καλα και ο σλουκας με τον λεσορ...

Υγ2 : απο το παραπανω εξαιρω το μουνοπανο τον μαξιμιλιεν, ο οποιος ειναι βεβαια μουνοπανο βαζελος, αλλα τουλαχιστον εχει παραδεχτει οτι αλλα ποστ εκανα πριν τον ναν και αλλα μετα τον ναν...:coffee:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.991
Πόντοι
28.246

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
υγ: οσον αφορα το μπασκετ, σας εχω κανει τετοιο ξεφτυλισμα εδω μεσα που προσπαθειτε να μου την πειτε για ποστ που εκανα εδω περυσι αρχες σεπτεμβρη....και τα οποια ηταν 100% σωστα...
:undecided::undecided::tooth:

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
Φίλε επειδή σας βλέπω ότι τραβάτε μεγάλα ζόρια (λογικό μετά το περσινό ξεκωλιασμα του αιωνα) και εσύ είσαι ο μπροστάρης να σε ειδοποιησω οτι θα κλείσουμε ένα φιλικό με την Ανορθωση να πλακώσουμε τους Κυπρίους στο ξύλο και μετά θα βάλουμε και τον Διαμαντιδη να φωτογραφηθεί με την σημαία των Σκοπίων....Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα θα ξηγηθουμε γαβρικα και πατριωτικα όπως εσείς!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.991
Πόντοι
28.246
Φίλε επειδή σας βλέπω ότι τραβάτε μεγάλα ζόρια (λογικό μετά το περσινό ξεκωλιασμα του αιωνα) και εσύ είσαι ο μπροστάρης να σε ειδοποιησω οτι θα κλείσουμε ένα φιλικό με την Ανορθωση να πλακώσουμε τους Κυπρίους στο ξύλο και μετά θα βάλουμε και τον Διαμαντιδη να φωτογραφηθεί με την σημαία των Σκοπίων....Μπορείς να ηρεμήσεις τώρα θα ξηγηθουμε γαβρικα και πατριωτικα όπως εσείς!
Βρε καλως τον Σαλιαρη.

Τι ειπες οτι θα κανετε; Ρε δεν πατε να κλειστειτε καπου και να γαμηθειτε κιολας.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
461
Πόντοι
21
δε γουστάρουμε κωλότουρκους, εσάς δηλαδή.
Άμα δεν γουστάρεις τουρκους κοιτάξου στον καθρέφτη....Δεν το λέω εγώ οι Κύπριοι της Ανόρθωσης σας λέγαν ετσι όταν τους την πέσατε στο τηγάνι.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom