Πάλι με χρόνια και καιρούς....Ως ένα σημείο σέβομαι και το βουλώνω.
2024 όμως.
Πάλι δικά μας θα 'ναι....
Πάλι με χρόνια και καιρούς....Ως ένα σημείο σέβομαι και το βουλώνω.
2024 όμως.
έξοχη ιδέα !!!Να τους βγάλουμε και διαρκείας τζάμπα όταν και αν γίνει το γήπεδο
Ναι ναι, όντωςΠάλι με χρόνια και καιρούς....
Πάλι δικά μας θα 'ναι....
Μαθαίνεις γρήγορα.........έξοχη ιδέα !!!
ινσαλλάχ (αν θέλει ο Αλλάχ)
ρακές - τσικουδιά-τσίπουρο που βγάζετε Κρήτη, τι παίζει με αυτά ?Ναι ναι, όντως
Ρακές πίνω, όχι καφέ......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθαίνεις γρήγορα.........
Πιες καμία και για μας.Ναι ναι, όντως
Ρακές πίνω, όχι καφέ......
Τσίπουρο εδώ δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν,.ρακές - τσικουδιά-τσίπουρο που βγάζετε Κρήτη, τι παίζει με αυτά ?
ποιό είναι το καλύτερο ?
με ποιό φτιάχνεσαι πιό γρήγορα με την ίδια ποσότητα ?
Αυτοί είναι μεζέδες.Πιες καμία και για μας.
Κουλούρι, κεφαλογραβιέρα κι εκείνες οι κισσαμίτικες ελιές, που μοιάζουν με κακαραντζες, γαμώ τους μεζέδες για συνοδεία.
ωραίος !!!! δεν ήξερα ότι ρακή τσικουδιά είναι το ίδιοΤσίπουρο εδώ δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν,.
Ρακί τσικουδιά ένα και το αυτό.
Μόνη διαφορά αν στην απόσταξη θα μπουν στράφυλα με κοτσάνια και κουκούτσια οπότε το τελικό προϊόν είναι πιο βαρύ.
Αν είναι μερακλής ο παραγωγός και βάλει σκέτη ρώγα, ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ, βγαίνει νέκταρ.......
Άντε όμω; να πιείς 2-3 παραπάνω.....
πάρε το καλό το πράμα για να μας συγχωρέσεις
Moynopana
Μου είχαν πει κάτι αλάνια σε Ρέθυμνο και Χανιά οτι όπου υπήρχαν Τούρκοι την έλεγαν ρακή κι όπου δεν υπήρχαν την έλεγαν τσικουδιά.Ρακί τσικουδιά ένα και το αυτό.
στο "Τηνιακό" ειδικά , Αλεξάνδρας δεν έβρισκες τραπέζιΜου είχαν πει κάτι αλάνια σε Ρέθυμνο και Χανιά οτι όπου υπήρχαν Τούρκοι την έλεγαν ρακή κι όπου δεν υπήρχαν την έλεγαν τσικουδιά.
Πόσο ισχύει άγνωστο.
Το ρακή επικράτησε πανελλαδικά λόγω του ρακομελου πιστεύω. Που στα φοιτητικά στέκια της Αθήνας έκανε χαμό.
Η τουρκικη ρακη παντως ειναι σαν το τσιπουρο της Μακεδονιας , δλδ διπλη αποσταξη με γλυκάνισο. Η κρητικη ειναι μονη αποσταξη.Μου είχαν πει κάτι αλάνια σε Ρέθυμνο και Χανιά οτι όπου υπήρχαν Τούρκοι την έλεγαν ρακή κι όπου δεν υπήρχαν την έλεγαν τσικουδιά.
Πόσο ισχύει άγνωστο.
Το ρακή επικράτησε πανελλαδικά λόγω του ρακομελου πιστεύω. Που στα φοιτητικά στέκια της Αθήνας έκανε χαμό.
Πάνω από όλα ΧΩΡΙΣ γλυκάνισο ή άλλα μυρωδικά.Η τουρκικη ρακη παντως ειναι σαν το τσιπουρο της Μακεδονιας , δλδ διπλη αποσταξη με γλυκάνισο. Η κρητικη ειναι μονη αποσταξη.
Δε νομίζω πως έχει σχέση γιατί από ότι ξέρω οι τουρκαλάδες σαν το ούζο το πίνουν αυτό που αποκαλούν ρακί.Μου είχαν πει κάτι αλάνια σε Ρέθυμνο και Χανιά οτι όπου υπήρχαν Τούρκοι την έλεγαν ρακή κι όπου δεν υπήρχαν την έλεγαν τσικουδιά.
Πόσο ισχύει άγνωστο.
Ανδρέας ήταν έναςΥπάρχει και Ανδρέας (γυναικείος) Παπανδρέου;
Κάτι παραπλήσιο με τη δική σας τη ρακή κάνουν στη Μακεδονία. Μονής απόσταξης που τη λένε γκραπα. Από στέμφυλα.Δε νομίζω πως έχει σχέση γιατί από ότι ξέρω οι τουρκαλάδες σαν το ούζο το πίνουν αυτό που αποκαλούν ρακί.
Χρησιμοποιούν και νερό που στη ρακί είναι απλώς................άχρηστο
Έχει και πολλές καλοτεχνιτισσες που συχνάζουν εκεί. Λόγω Τήνου και γλυπτικής είναι σαν θεσμός το στέκι αυτό. Είχα μία φίλη από Φλώρινα που ειχε και κόλλημα με τον Αγγελόπουλο. Ολη η παρέα της καλλιτέχνες κι έτσι. Να κόβεις φλέβα με τις συζητήσεις. Ειδικά εκείνες με τα γυρίσματα του Αγγελοπουλου στην πόλη τους. Όλο εκεί πήγαινε.στο "Τηνιακό" ειδικά , Αλεξάνδρας δεν έβρισκες τραπέζι
Θα πουλήσω νεφρό στο ΡιχάρδοΔεν είναι για την τσέπη σου ο Άλεξ.
Ήταν στο στάφ Κεχαγιόγλου στην Κίνα....
Για να σε δεί θα πρέπει να του πας δυνατό πεσκέσι....
ναί όντως είχε επίπεδο ο Τηνιακός, σωστός κόσμος , μορφωμένος , έξυπνος και καλοδιάθετοςΈχει και πολλές καλοτεχνιτισσες που συχνάζουν εκεί. Λόγω Τήνου και γλυπτικής είναι σαν θεσμός το στέκι αυτό. Είχα μία φίλη από Φλώρινα που ειχε και κόλλημα με τον Αγγελόπουλο. Ολη η παρέα της καλλιτέχνες κι έτσι. Να κόβεις φλέβα με τις συζητήσεις. Ειδικά εκείνες με τα γυρίσματα του Αγγελοπουλου στην πόλη τους. Όλο εκεί πήγαινε.