brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.679
- Πόντοι
- 2.606
Ιμάμηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβαριαΞέρω εσύ δεν τα προτιμάς αυτά...
Προτιμάς κιουνεφέ....
Τελευταία τροποποίηση:
Ιμάμηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβαριαΞέρω εσύ δεν τα προτιμάς αυτά...
Προτιμάς κιουνεφέ....
Nα τους συμπαθει περιφανος Εθνικος;;;; ειναι σαν να τρεφει συμπαθεια για τραπεζα ανθρωπος που η τραπεζα του πηρε το σπιτι η το μαγαζι@Zebu
μιλάω σήμερα πρωί με 12χρονο...
τι ομάδα είσαι?
αεκ
δε βλέπω να παίρνετε πρωτάθλημα φέτος αγόρι...
θα πάρουμε (θυμωμένος)
δύσκολο, αλλά θα δούμε. γαύρους βλέπω. πάντως μπάσκετ θα το πάρουμε εμείς οι παναθηναικοί στα σίγουρα.
κι εγώ παναθηναικός είμαι στο μπάσκετ (), θα το πάρουμε και αυτό.
καλά είσαι άλλη ομάδα στο ποδόσφαιρο κι άλλη στο μπασκετ ???
ο παππούς μου είπε να είμαι ότι θέλω ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (), και πολλοί φίλοι μου έχουν δύο ομάδες.
(σ.σ τι σκατά, νέο σύστημα αυτό ???)
τι ομάδα είναι ο παππούς σου?
Εθνικός ()
υπάρχει ακόμα ο εθνικός?
όταν του το λένε αυτό θυμώνει ()
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Ρε ούτε οι συντοπίτες σας δεν σας πάνε !!
Πολλοί νέοι το κάνουν...Το παιδι ειναι ανώμαλο. Ακου Αεκ εκει και παναθηναϊκός αλλου.
Κράτει στα συμπεράσματα γιατί κάπου δεν το έχεις (από προηγούμενο ποστ).Πολλοί νέοι το κάνουν...
Μιλάμε για γκράντε μαλακία
Με το αφεντικό που έχει , ποιο πολύ για "έτσι" την κόβω τη γάτα free ...
Που εισαι, Κεναν Κασκαμαγζιογλου. Ο τζαμπας πέθανε. Βεβαια το κρατος συνεχίζει να ζει ο τζαμπας και φτιάχνει γηπεδα στον Παναθηναικο. Μια ζωη ζητιάνοι εισαστε.Nα τους συμπαθει περιφανος Εθνικος;;;; ειναι σαν να τρεφει συμπαθεια για τραπεζα ανθρωπος που η τραπεζα του πηρε το σπιτι η το μαγαζι
Πρώτα απόλα δεν αποθεώνω κανέναν Οσμάν.Προφανως Τουρκοι τα εφτιαξαν ποιος να τα φτιαξει , το ελληνικο προξενειο ; Αλλα οι ακαδημιες ειναι (ή ήταν μαλλον , γιατι απ' οτι καταλαβαινω πηγαν απατες) επισημες και αδειοδοτημενες απο την ΚΑΕ. Δε τις ανοιξαν Τουρκοι θαυμαστες του Διαμαντιδη. Κι απ ο,τι βλεπεις χρησιμοποιουν το εμβλημα του Παναθηναικου για να κανουν προπαγανδα και δεν αντεδρασε ποτε κανεις.
Τσίμπα και νεο μεταγραφικό απόκτημα εθνικι του κερατά , λατρη Ατατουρκ και γενοκτονιας Ποντιων. Αυτον αποθεωνεις.
Υπάρχουν και ζέλες που χαίρεσαι να διαβάζεις και να συνομιλείς .Πρώτα απόλα δεν αποθεώνω κανέναν Οσμάν.
Ο ρομπ έχει δίκιο στο εξης(εγώ διαφωνώ αλλά άλλο θέμα αυτό),ότι ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει....
Ετσι είναι το ιδανικό και μπράβο του που μπόρεσε να αποβάλλει το μίσος(εγώ δεν μπορώ).
Το μπάσκετ έχει ένα διαφορετικό επίπεδο,αυτά που ανέβασε ο Οσμάν,επειδή ξέρω Τουρκικά,δεν είναι εθνικιστικά ακριβώς.
Για Τούρκο είναι λαϊτ.Αν δεις τι λένε οι εθνίκες Τούρκοι θα καταλάβεις την διαφορά....
"Θάνατος και στον τελευταίο Έλληνα και εξισλαμισμό στα παιδιά τους,γιατί αυτοί μας εριξαν την αυτοκρατορία","κομμένα Ελληνικά κεφάλια πάνω σε στύλους σπο Αθήνα έως Εντιρνέ(Ανδρανούπολη)",σου λέω το γενικό πλαίσιο σκέψης...
Δεν θα κάνουμε κοινωνιολογική ανάλυση...
Γαμησέ το...
Πάντως δεν θυμάμαι όταν είχατε τον Μπουλούτ να ακούστηκε κιχ από εσάς ούτε στα καραγκιοζιλίκια του Αντιτς να λέτε κάτι...
Επίσης ούτε για τον Μπαϊκαρά ούτε για τον Τουμέρ Μετίν(επίσης Γκρίζος Λύκος)να έχει ακουστεί κάτι....
Το πρόβλημα είναι ο Παναθηναϊκός δλδ.Δεν γαμιέστε ρε μαλάκες....
Πολλοί θα θυμάστε την αντίδραση μου μέχρι που έφυγε για τον Τερίμ και την απέχθεια μου για τον ράφλα.
Ο Γιαννακόπουλος ρίσκαρε με τον Άταμαν,ήταν η μοναδική σοβαρή επιλογή όμως που είχε,του βγήκε και καλώς θα την στηρίξει μέχρι τέλους...
Ειλικρινά δε σε έπιασα...Κράτει στα συμπεράσματα γιατί κάπου δεν το έχεις (από προηγούμενο ποστ).
Just saying..........
Εντάξει κόψε κάτι....Υπάρχουν και ζέλες που χαίρεσαι να διαβάζεις και να συνομιλείς .
Μάξι
Και όμως φίλε ναι.Nα τους συμπαθει περιφανος Εθνικος;;;; ειναι σαν να τρεφει συμπαθεια για τραπεζα ανθρωπος που η τραπεζα του πηρε το σπιτι η το μαγαζι
Οσο προβλημα ειναι και ο Ολυμπιαμος και για τους τρεις σας. Κανει καποιος κάτι απο εσας τους τρεις, κανενας δεν σχολιαζει σρνητικα τον αλλον. Ακομα και να κλασει Ολυμπιακός, αμεσως να τον σχολιασετε και οι τρεις.Το πρόβλημα είναι ο Παναθηναϊκός δλδ
Ή στραβά είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...Οσο προβλημα ειναι και ο Ολυμπιαμος και για τους τρεις σας. Κανει καποιος κάτι απο εσας τους τρεις, κανενας δεν σχολιαζει σρνητικα τον αλλον. Ακομα και να κλασει Ολυμπιακός, αμεσως να τον σχολιασετε και οι τρεις.
Λουστειτε τα.
εγω Εθνικους παλιους ξερω μονο 2... και απ οτι εχω ακουσε απο το στομα τους, εχουν οχι αντιπαθεια αλλα μισος!! και ετσι οπως μου τα λενε φανταζομαι οτι θα ισχυει για αρκετους. τωρα για να λες εσυ οτι τον συμπαθουνε, δεν εχω λογο να αμφιβαλω στο οτι ξερεις τι λες.Και όμως φίλε ναι.
Πολλοί Εθνικοί συμπαθούνε τον ΟΣΦΠ,τρομερό αλλα αληθές.
Ανεξήγητο θα έλεγα εγώ...
Η πρώτη ομάδα που είχε ο Πειραιάς.εγω Εθνικους παλιους ξερω μονο 2... και απ οτι εχω ακουσε απο το στομα τους, εχουν οχι αντιπαθεια αλλα μισος!! και ετσι οπως μου τα λενε φανταζομαι οτι θα ισχυει για αρκετους. τωρα για να λες εσυ οτι τον συμπαθουνε, δεν εχω λογο να αμφιβαλω στο οτι ξερεις τι λες.
Δεν υπάρχει πιο βρομικο σωματειο απο τον Παναθηναικο. Μην το αποδεχτεις ποτε σου, καθολου δεν με νοιαζει.Ή στραβά είναι ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε...
Επιμένετε στο γιαλό
Ζεμπού αν ήσουν κανάς χαζός θα το καταλάβαινα...αλλά δεν είσαι.Δεν υπάρχει πιο βρομικο σωματειο απο τον Παναθηναικο. Μην το αποδεχτεις ποτε σου, καθολου δεν με νοιαζει.
Βρώμικο σωματείο είναι ο Παναθηναϊκός και όχι ο ΟΣΦΠ όχι η ΑΕΚ,όχι ο ΠΑΟΚ ε?Δεν υπάρχει πιο βρομικο σωματειο απο τον Παναθηναικο. Μην το αποδεχτεις ποτε σου, καθολου δεν με νοιαζει.
Είχε πράκτορα πρόεδρο ανθέλληνα,έχουνε αφούς γουρλομάτηδες, απογόνους Ελασιτών που το παίζουν ανφάν γκατέ αριστεροί της Ζυρίχης,και άλλα πολλά και φαιδρά....Ζεμπού αν ήσουν κανάς χαζός θα το καταλάβαινα...αλλά δεν είσαι.
Το να μιλάτε για βρωμιά εσείς όμως...
(Η βρωμιά πάει στο σωματείο, όχι στους φιλάθλους).
Μην την ΞΑΝΑκάνουμε την ίδια συζήτηση, ας μείνουμε στα του "σήμερα"...