ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.882
- Πόντοι
- 5.006
Τι τσιμπησες μορη γαμιολα αστερα ?φιάξε σωστάτο κορδόνι του στρινγκτη γραμμή του var με Καλλιθέα μωρή Τζούλια
Τι τσιμπησες μορη γαμιολα αστερα ?φιάξε σωστάτο κορδόνι του στρινγκτη γραμμή του var με Καλλιθέα μωρή Τζούλια
γεμιστά, 1 ντομάτα 1 πιπεριά με φέτα Καλαβρύτων και ελιές ΚαλαμώνΤι τσιμπησες μορη γαμιολα αστερα ?
Ωραίο,μπριαμ φέτα ταλαγανιγεμιστά, 1 ντομάτα 1 πιπεριά με φέτα Καλαβρύτων και ελιές Καλαμών
εσύ ?
το καλύτερο αύριο ,Ωραίο,μπριαμ φέτα ταλαγανι
Δεν υπάρχουν φράγκα τύπε...Η μπομπα δηλαδή είναι τα 500 χιλιάρικα που δώσαν συμβόλαιο για ένα χρόνο στον ξερακιανό χτικιάρη ;
Ρε Τζον Τζον, σοβαρα τωρα, 18 εκατομμυρια εχει εχει δωσει μονο για να ψωνισει πεντε παιχτες, ο τελευταιος δανεικός, χωρια τα συμβόλαια. Που τα βρηκε;Δεν υπάρχουν φράγκα τύπε...
Αλλά κρατάμε "περήφανα" ιωαννίδη...
Έχω ήδη απαντήσει σε αυτό...Ρε Τζον Τζον, σοβαρα τωρα, 18 εκατομμυρια εχει εχει δωσει μονο για να ψωνισει πεντε παιχτες, ο τελευταιος δανεικός, χωρια τα συμβόλαια. Που τα βρηκε;
Την τελευταια φορά που ξανοιχτηκατε με την πολυμετοχικοτητα, φαγατε πεντε χρονια μπαν.
Σοβαρά τώρα δε με πολυνοιάζει...ο δικός σας που τα βρίσκει?Δουλεύει και κάτι διπλοβάρδιες ταξί τα σκ...
Είχε τουρισμό φέτο
Ο δικος μας δεν ξανοίγεται, οταν δεν τον παιρνει. Τωρα που βρισκει και πληρωνει πριμ υπογραφης που δεν φαίνονται πουθενά; Δεν χρειαζεται απαντηση. Εχει και περισσευμα.Έχω ήδη απαντήσει σε αυτό...
Σοβαρά τώρα δε με πολυνοιάζει...ο δικός σας που τα βρίσκει?
Ξέρω ότι από ιωαννίδη θα έβγαζε περισσότερα και θα μπορούσε να ειχε φερει 3-4 παιχταράδες για τα ελληνικα δεδομένα
καλά τώρα κι εσύ, το καράβι απ'την περσία πιάστηκε στην κορινθία...Ο δικος μας δεν ξανοίγεται, οταν δεν τον παιρνει. Τωρα που βρισκει και πληρωνει πριμ υπογραφης που δεν φαίνονται πουθενά; Δεν χρειαζεται απαντηση. Εχει και περισσευμα.
βρε πες ξεκάθαρα τι θεςνα πεις...δε διαφωνούμε εξάλλου...Αλλα εδω μιλαμε για λεφτα που ειναι φανερά... Δεν κρύβονται.
Πριν κανα 5-6 χρονια δινανε του χοντρου 18 καθαρα και 5 με μπονους για τον Σισε η Αουσμπουργκ. Ο χοντρος ειπε οχι. Ποιος... Ο χοντρος.. ..και γίνεται ακόμα περισσότερο εμφανές ότι ο ιωαννίδης για χίλιους λόγους έπρεπε να έχει δοθεί
Καλός προπονητής ρε μνπνο είναι.Σωπα ρε συ. Εγινε σκακιστης της συμφορας τωρα; Οταν εγω τον εβριζα, και κατσε να δεις αν συνεχισει τα ιδια με τουτο το ροστερ τωρα, τι θα ακούσει το μουνοπανο, εσυ μου ελεγες οτι ειναι καλος προπονητης και αλλα ωραια.
Σου εστειλα σε πμ ενα δείγμα...Καλός προπονητής ρε μνπνο είναι.
Απλά είναι κωλοχαρακτήρας και μουνοπανάς.
Αύριο
Πότε τον πήραμε αυτόν ρε?
Χαίρεται για τα 100 χρόνια του γαύρου και αγοράζει παίκτες ο ράφλας κωλομπαράς.
Γαμιολα εδώ τετε λες ποιος ειναι αυτός τσακο
Γαμιολα
Πούστη αρδ βρωμόγατο γαμημένο,γαμώ την Άρτα και την Ηλιούπολη σου.