Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    360

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Διαβάστε κάτω δεξιά γωνία...
Άντε και γω κουμπάρος!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• protathlitis.jpg
    protathlitis.jpg
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 18

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γαύροι...με 5 μύρια σας το δίνουν.....αυτά λένε στην κύπρο....σκάστε τα και καθαρίσατε,,,,,,κοντά είστε...

εξάλλου ξέρετε εσείς απο αυτά......στην ελλάδα τουλάχιστον...

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Αρκετά με τους γαύρους,δεν νομίζετε?
Για πάμε λίγο στα δικά μας...

Με όρεξη για δουλειά και τίτλους, έφτασε στην Ελλάδα, ο Ντρου Νίκολας, το πρωί του Σαββάτου. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του τριπλ κράουν (πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα). «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί για ένα κοινό στόχο που είναι να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα και τους τίτλους στην Ελλάδα», δήλωσε σχετικά.

Συνημμένα

• drew.jpg
    drew.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 15

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΕΠΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩ.........θέλουμε σέντερ μπάκ μεγάλο.....στα δυσκολα αυτή την άμυνα δεν την βλέπω να κρατάει...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
478
Πόντοι
36
Δικά τους είναι τα γιούργια φίλτατε ΤΑΛΕ να τα νοιαστούν?  ;)

Κλεμμένα από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ με τις κατάπτυστες "προγραμματικές συμφωνίες" του γελοίου βραδύγλωσσου είναι  :sunglasses:

Οι τοποτηρητές Χ. και Τ. είναι εκεί στο τηγανιστάν, σε καίρια πόστα (γ.γ. και ασφάλεια) για να ελέγχουν  :sunglasses:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
ΕΠΙΜΕΝΩΩΩΩΩΩ.........θέλουμε σέντερ μπάκ μεγάλο.....στα δυσκολα αυτή την άμυνα δεν την βλέπω να κρατάει...
Μαζί σου,όμως έχουμε ακόμα μια βδομάδα,ας κάνουμε υπομονή.Δεν ξέρεις τι γίνεται και ας φαίνεται ότι δεν παίζει τίποτε

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Καλώς ήρθες άσωτε υιε...

Ένας παλιός γνώριμος, αλλά μέχρι πέρυσι αντίπαλος στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Άκης Χατζηαντωνίου, έδωσε το «παρών» το πρωί της Δευτέρας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Ο 34χρονος κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», όπου πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να συμβάλω ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της», δήλωσε ο πολύπειρος άσος.

Συνημμένα

• volley.jpg
    volley.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 18

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Δικά τους είναι τα γιούργια φίλτατε ΤΑΛΕ να τα νοιαστούν?  ;)

Κλεμμένα από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ με τις κατάπτυστες "προγραμματικές συμφωνίες" του γελοίου βραδύγλωσσου είναι  :sunglasses:

Οι τοποτηρητές Χ. και Τ. είναι εκεί στο τηγανιστάν, σε καίρια πόστα (γ.γ. και ασφάλεια) για να ελέγχουν  :sunglasses:
θα φανεί φίλτατε άλφα απο το πρώτο 15άλεπτο...με το πως θα ξεκινήσουν οι τσίπριοι...

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Χαχαχαχαχαχα,έχεις πολύ πλάκα.Το να δίνεις αβέρτα φράγκα(αν είναι έτσι στην περίπτωση του Ντιόγκο)δεν σημαίνει ότι έπρεπε κιόλας.Μήπως οι Βραζιλιάνοι σε πιάσαν κώτσο?
Και όσο για τα 80 μύρια που έλεγες κάπου πιο πριν,ποιος σου είπε ότι όλα θα πήγαιναν για μεταγραφές?Που το άκουσες αυτό?Άλλο αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και άλλο λεφτά για μεταγραφές.Μάλλον όμως διαβάζεις και ακούς πολλούς "αντικειμενικούς" που,για να ξεκινήσουν-ως συνήθως,αφου αυτή είναι η δουλειά τους-το κράξιμο,πέταξαν μια αρλούμπα,τσίμπησαν κάτι ψαρούκλες,και τώρα που δεν είναι έτσι όπως τα είχαν πει,ξεκίνησε η γκρίνια του στυλ "ξύπνα,σε κοροϊδεύουν".
Αλλά φέτος θα είναι αλλιώς τα πράγματα.Εδώ θα είσαι και εδώ θα είμαι...
Το ότι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 80 εκατ. euros(εδώ διατηρώ τις επιφυλάξεις μου)δεν πάει να πει ότι τα χώνουμε όλα για παίχτες.Αν ήταν έτσι,όχι έναν αλλά 4-5 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ θα μπορούσαν να φέρουν.
δεν διαβασες καλα τι γραφω...δεν ειπα οτι θα πηγαιναν για μεταγραφες...αλλοιμονο!!!!!!
Ειπα οτι ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.....
ΟΛΟΙ.....Πολυμετοχικοι γιγαντες,μεγαθηρια οικονομικα που θα κοντραρουν τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!!!!!!και απλοι φιλαθλοι οι οποιοι για να συμμετασχουν επρεπε να καταβαλλουν περιπου 10.000 ευρω(αυτο ειναι το πλαφον!!!!)
Το εβαλα σε αντιδιαστολη με μας που μας κοροιδευατε οτι μας πιανουν κωτσους επειδη διναμε 60!!!!!ευρα το ΧΡΟΝΟ!!!!!
Αν δουλευανε εμας εσας τι σας ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Τουλαχιστον εμας μας δουλευουν αλλα μας δινουν και καμμια κουπα....ΕΣΑΣ????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
[move]
98532568ov4.jpg
[/move]
circus piraeus
[youtube=425,350]-Jovkzlwn6M&feature=related[/video]
καλα ρε εχεις τρελλαθει??????ποσταρεις τον βασιλια των ΚΟΥΠΩΝ?????
την ιστορια και τον ρεκορνταμαν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ??????
Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι κανεις?????
ειναι σα να ποσταρω εγω τον Αλβερτη!!!!!!και να κανω και χαβαλε!!!!!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??????
Ε ΛΕ Ο Σ !!!!!!!!!!

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Καλώς ήρθες άσωτε υιε...

Ένας παλιός γνώριμος, αλλά μέχρι πέρυσι αντίπαλος στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Άκης Χατζηαντωνίου, έδωσε το «παρών» το πρωί της Δευτέρας στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν. Ο 34χρονος κεντρικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», όπου πιθανότατα θα κλείσει την καριέρα του. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να συμβάλω ώστε η ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της», δήλωσε ο πολύπειρος άσος.

Δεν ξέρω αν το παλικάρι είναι παναθηναικός αλλά εγώ τον είχα πετύχει αρκετές φορές στην 13 στην λεωφόρο όταν έπαιζε για την ΠΑΝΑΘΑ.Καλώς ήρθε!

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Σας τσουζει αν θα περασουμε ε?Αφου κατα βαθος,λαγουδακια μου,φοβαστε οτι θα περασουμε. :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Σας τσουζει αν θα περασουμε ε?Αφου κατα βαθος,λαγουδακια μου,φοβαστε οτι θα περασουμε. :grin:
Τωρα αμα σου πω οτι εχω δει εργο να περναμε εμεις και να μενουν εξω οι μαλακες τι θα πεις????

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Στα ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΜΑΙΜΟΥ με ΠΟΥΤΑΝΕΣ δεν ασχολούμαστε.

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τωρα αμα σου πω οτι εχω δει εργο να περναμε εμεις και να μενουν εξω οι μαλακες τι θα πεις????

Καλά εσυ απαλλάσεσε λόγω ΜΑΛΑΚΙΑΣ,επέστρεψε στο τέλειο μέγεθος να δώσεις τα φώτα σου ΠΟΝΗΡΟ!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
εγω εχω το τελειο μεγεθος .....ΕΣΥ?????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ......

Ναι αφού ΑΥΤΟΠΙΠΩΝΕΣΕ κιόλας πονήρο άντε με το καλό να το γυρίσεις και στον ΠΑΤΟ σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom