celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.291
- Πόντοι
- 6.056
Aλλα λεω την αληθειαgamiesai
Aλλα λεω την αληθειαgamiesai
Maalox έπινα τυπε γιατί κατέβασα κάμποσα ΜΙΛΚΟ back to back από τη στεναχώρια μου κ μου χάλασαν το στομαχιΤο ίδιο με το δικό σας πριν τρεις μήνες. Θα ζηταγα από τα δέκα σου χάπια που επαιρνες τότε αλλά σου τελεψανε
μαζεψουυυυυAλλα λεω την αληθεια
Που θα παιξει ο Παναθηναικος Ευρωπη φετος;Maalox έπινα τυπε γιατί κατέβασα κάμποσα ΜΙΛΚΟ back to back από τη στεναχώρια μου κ μου χάλασαν το στομαχι
Που θα παιξει ο Παναθηναικος Ευρωπη φετος;
ΕΚΕΙ... ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΗΚΩΣΕΙ ΕΓΩ!
Ειναι άκομα 29... Δωσε πονο που να σε πάρει....θα ειναι η τιμωρια τους....
ειδες τι βιντεακι θα παιζει στα ματριξ των γηπεδων πριν απο καθε ματς...
Σκάσε μπούστη29/4/2024 κραζατε σιγά την διοργάνωση που σηκώθηκε κούπα από Ολυμπιακό
29/8/2024
Πανηγύρισε τώρα.
Ίδιος θεσμός....
Πάμε ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. Δεν έχετε μάθει τίποτα άλλο βατή ζωή σας.
Μποτάνες με εμφάνιση ΤζιοβάνιΟι παροχές για τους φιλάθλους στους ομίλους θα είναι ακόμα μεγαλύτερες 5 ευρώ γενική είσοδος δωρεάν μετάβαση διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σουβλάκια μπυρα 13 μποτανες κάρτα χορού σε στριπτιζάδικο της συγγρου επετειακό μπλουζάκι ήμουν κι εγώ στους ομίλους και επετειακό χρυσοκέντητο λάβαρο εγκόλπιο
Αν γίνει καμία μαλακια κ το πάρουμε θα μας βγαλει κ σύνταξη με εφάπαξ ο κυρ Γιάννης ,όχι σαν κ σας που τη βγάλατε με μια περιοδεία για προσκύνημα λες κ η κούπα ήταν οι παντόφλες του ΠαϊσίουΟι παροχές για τους φιλάθλους στους ομίλους θα είναι ακόμα μεγαλύτερες 5 ευρώ γενική είσοδος δωρεάν μετάβαση διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο σουβλάκια μπυρα 13 μποτανες κάρτα χορού σε στριπτιζάδικο της συγγρου επετειακό μπλουζάκι ήμουν κι εγώ στους ομίλους και επετειακό χρυσοκέντητο λάβαρο εγκόλπιο
Εσυ εισαι μπασκετικος εχεις πει. Τι δουλεια εχεις με το ποδοσφαιρο; Η μηπως δεν εννοούσες αυτο αλλα εννοουσες παγωτο;Σκάσε μπούστη
η τσελσι ειναι το μικροτερο προβλημα για τον πουθεναικο τυπε....δεν τον υπολογιζουν καν τετοιες ομαδες...εδω η λανς που τερματισε 7η στην γαλλια πουλησε τους 2 αμυντικους της πριν τον ματς με τον βαζελο...δεν ασχολειται κανεις μαζι τους πλεον...
Δεν το είδα.Γρασαρετε τις ροδελες σας οπουναναι επιστρέφει ο Αθηνεζος από ΟΑΚΑ κ θα σας φερμαρει αβυσαλεα
Αν γίνει καμία μαλακια κ το πάρουμε θα μας βγαλει κ σύνταξη με εφάπαξ ο κυρ Γιάννης ,
Πηγαινουν στο καρνεϊσιον καπ τυπεΓνωρίζει κάποιος αν όσοι τερματίζουν τρίτοι στον ομίλο περνάνε στην επόμενη διοργάνωση; Ή πάνε σπίτια τους;