athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ΔΕΝ εληξε ακομα....Το φάγατε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι τσόντα έχει σήμερα ...
ΔΕΝ εληξε ακομα....Το φάγατε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πάλι τσόντα έχει σήμερα ...
Το ότι παίζετε με αφρικανική ομάδα (τι γαλλική και @@ρια) και συνάμα γουδιά, οι αποδόσεις του Άσσου είναι απαγορευτικές για να ασχοληθεί κανείς (1.40 γύρω μέση τιμή). Επειδή τα σκορ 3-1/3-2 έχουν ινδικής κάνναβης τάση το έβαλα σκέτο over για να βγουν οι χασούρες των βομβών και τα όποια κ€ρδη θα ξαναπάνε σε επόμενες βόμβες.το βραδυ μετα το περας του αγωνα θα κανω αποφωνηση μην λειπει ΚΑΝΕΙΣ
ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΟΨΕ
Με έψησες να δω ρε μλκ.ΔΕΝ εληξε ακομα....
Υπάρχουν 1.4 που είναι για 3/4-0...Το ότι παίζετε με αφρικανική ομάδα (τι γαλλική και @@ρια) και συνάμα γουδιά, οι αποδόσεις του Άσσου είναι απαγορευτικές για να ασχοληθεί κανείς (1.40 γύρω μέση τιμή). Επειδή τα σκορ 3-1/3-2 έχουν ινδικής κάνναβης τάση το έβαλα σκέτο over για να βγουν οι χασούρες των βομβών και τα όποια κ€ρδη θα ξαναπάνε σε επόμενες βόμβες.
πολυ καλυτερη ομαδα απο Αγιαξ φαινεται ξεκαυθαραΜε έψησες να δω ρε μλκ.
Το βλέπω με έναν φίλο πρώην ποδοσφαιριστή Α Εθνικής...
Μου λέει η Λανς είναι μια κλάση πάνω από Άγιαξ.
3-4 θα φάμε έτσι όπως το βλέπω αν συνεχίσουμε έτσι....
Δε πέφτεις για υπνο βρε μλκ εφιάλτες θα έχετε κωλομπαραπολυ καλυτερη ομαδα απο Αγιαξ φαινεται ξεκαυθαρα
ΟΜΩΣ ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΡΕ
Γιατι εχεις αβαταρ τον κολλητο του κυριου βαγγελη???????????????πολυ καλυτερη ομαδα απο Αγιαξ φαινεται ξεκαυθαρα
Εντάξει ο Αίαντας δεν έχει σχέση με του μακαριστού μακαρίτη Κρόιφ, όμως και η άλλη ένα πορτέλο και μισό είναι...Μου λέει η Λανς είναι μια κλάση πάνω από Άγιαξ.
Αυτός ρε μλκ μου λέει θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα φέτος και οτι έχουμε πολύ καλό προπονητή.πολυ καλυτερη ομαδα απο Αγιαξ φαινεται ξεκαυθαρα
καθολου ασχετος δεν εισαι απλα εμπαθης ρε μουνοπανοΑυτός ρε μλκ μου λέει θα χτυπήσουμε πρωτάθλημα φέτος και οτι έχουμε πολύ καλό προπονητή.
Ρε μλκ τι πίνετε όλοι σας?
Τόσο άσχετος είμαι ρε μλκ?
Με έψησες να δω ρε μλκ.
Το βλέπω με έναν φίλο πρώην ποδοσφαιριστή Α Εθνικής...
Μου λέει η Λανς είναι μια κλάση πάνω από Άγιαξ.
3-4 θα φάμε έτσι όπως το βλέπω αν συνεχίσουμε έτσι....
Διαλέξτε κανένα σκορ στο λάηβ, πέρασε ο Αίαντας ως όπιο του οποιαδήποτε στιγμή, εξαφανιζόλ...Υπάρχουν 1.4 που είναι για 3/4-0...
Με τον Δημόπουλο ?
Οι Γαλλικές ομάδες δεν μας ταιριάζουν.Εντάξει ο Αίαντας δεν έχει σχέση με του μακαριστού μακαρίτη Κρόιφ, όμως και η άλλη ένα πορτέλο και μισό είναι...
Να πεις ότι παίζατε με καμμιά Μαρσέιγ/Μονακό εντάξει το δέχομαι, η Νις = μουΝις, Λυών = χούψια.
σε λιγο με 10 παικτες ΛανςΟι Γαλλικές ομάδες δεν μας ταιριάζουν.
Είναι 2 ταχύτητες πάνω.
Πέρσι περάσαμε με απίστευτο πάτο την Μαρσέιγ.
Σε άλλο νομό είμαι ρε.Με τον Δημόπουλο ?