SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.200
- Πόντοι
- 2.536
Δεν θυμάμαι να έχω αποκλειστεί από προκριματικά κονφερενσε λιγκΑπό τότε που ήσουν η πουτάνα της Ευρώπης....
Για να μην αναρωτιέσαι....
Δεν θυμάμαι να έχω αποκλειστεί από προκριματικά κονφερενσε λιγκΑπό τότε που ήσουν η πουτάνα της Ευρώπης....
Για να μην αναρωτιέσαι....
Οι πούτσες είναι πολλές,βαριέμαι αν τις απαριθμήσω.Δεν θυμάμαι να έχω αποκλειστεί από προκριματικά κονφερενσε λιγκ
Οι πούτσες είναι πολλές,βαριέμαι αν τις απαριθμήσω.
Εμείς δεν παίζαμε κάν Ευρώπη ελέω οικογένειας και ράφλα.
Πήγαινε αλλού να το παίξεις έξυπνος.
Εγώ βλέπω ότι είναι και πάλι πολύ ανώτερος του ΠΑΟΔεν το θέτω το θέμα στοιχηματικα...αλλά σήμερα πρέπει να πατήσετε τον Άγιαξ διότι αφενός δεν νομίζω να υπήρξε σε χειρότερη κατάσταση τα τελευταία πολλά χρόνια και αφετέρου αποκλείει κάθε ελληνική ομάδα που βρίσκει ..αηδία κατάντησε ...πρέπει να τελειώσει κάποτε αυτό .
Εγω θυμάμαι ότι ακόμα φτύνεις σπέρμα...Είναι πολλές στο cl; Θυμάσαι τι είναι αυτό;
Τρομερός ποδοσφαιριστής!!!!Εγω θυμάμαι ότι ακόμα φτύνεις σπέρμα...
στο μπάσκετ κερδίθηκε και η κοπελιά που παρίστανε τηνΣυγχαρητήρια πάντως στο μπάσκετ .
Κέρδισες την euroleague , όπου κέρδισες τους πάντες πέρα από τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα με κέρδισες για ένα σουτ και επειδή επεζα με έναν σέντερ.
Και είχες 7 εκ παραπάνω μπάτζετ.
Άμα είσαι μπουρδέλο ομάδα δεν σου εγγυάται κανείς ότι με τα λεφτά παίρνεις πρωτάθλημα.στο μπάσκετ κερδίθηκε και η κοπελιά που παρίστανε τηνgate 7ρέφερυ
Φαντάσου να είχες στο ποδόσφαιρο πολλά μύρια παραπάνω από αεκ παοκ και να σου παίρνανε το πρωτάθλημα
αν έχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ σύμφωνα με όσα εσύ μόνος σου είπες , είναι κάπως ....Άμα είσαι μπουρδέλο ομάδα δεν σου εγγυάται κανείς ότι με τα λεφτά παίρνεις πρωτάθλημα.
Φαντάσου όμως να βγαίνεις δύο φορές πρωταθλητής χειμώνα και να πανηγυρίζεις από τον Γενάρη το πρωτάθλημα και τον πρώτο Μάιο να χάνεις το πρωτάθλημα από τον Ρεαμπτσουκ και τον δεύτερο να πρέπει να κερδίσεις το κύπελλο για να βγεις Ευρώπη.
Ξενερα εεε ;
Δεν νομίζω ότι το αντιμετωπισατε πολύ ψύχραιμα σε σχέση με εμάς που ξέραμε ότι έχουμε ομάδα μπουρδέλο. Όμως και πάλι πήραμε ευρωπαϊκό τίτλοαν έχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ σύμφωνα με όσα εσύ μόνος σου είπες , είναι κάπως ....
επομένως αν δεν πάρεις πρωτάθλημα έχοντας μικρό μπάτζετ , το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα - λογικά
τα υπόλοιπα είναι όπως τα αναθεώρησες,
το μπάτζετ δεν κάνει την ομάδα , είναι ο βασικότερος παράγοντας αλλά δεν αρκεί ...
μια χαρά !!!!Δεν νομίζω ότι το αντιμετωπισατε πολύ ψύχραιμα σε σχέση με εμάς που ξέραμε ότι έχουμε ομάδα μπουρδέλο. Όμως και πάλι πήραμε ευρωπαϊκό τίτλο
Ξέρεις...απλά έχω βαρεθεί να τους βλέπω να περνάνε εύκολα -δύσκολα.Εγώ βλέπω ότι είναι και πάλι πολύ ανώτερος του ΠΑΟ
Ξεχωρίζω στο οτι σε έπνιξα στο σπέρμα....Τρομερός ποδοσφαιριστής!!!!
Μάθε να ξεχωρίζεις τα αθλήματα πρώτα και μετά μίλα
Συγχαρητήρια πάντως στο μπάσκετ .
Κέρδισες την euroleague , όπου κέρδισες τους πάντες πέρα από τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα με κέρδισες για ένα σουτ και επειδή επεζα με έναν σέντερ.
Και είχες 7 εκ παραπάνω μπάτζετ.
Μη βριζεις ηρεμα μαξιΞεχωρίζω στο οτι σε έπνιξα στο σπέρμα....
Εδώ μέσα μας είχατε πρήξει τα αρχίδια 2-3 χρόνια τώρα.
Τώρα θα γαμηθείτε για πολλά χρόνια αβάδιστα....
Για την μπάλα τα έχουμε πει πολύ καιρό,δεν θα λέμε τα ίδια.
Με Ιωαννίδη μπροστά σε καλή κατάσταση και συμπαγή άμυνα κάτι μπορεί να γίνειΞέρεις...απλά έχω βαρεθεί να τους βλέπω να περνάνε εύκολα -δύσκολα.
Θέλω να τους δω να αποκλείονται.
Κέρδισέ με πρώτα με πλήρης ομάδα και μετά μίλα .Μέχρι τότε πάρε κάνα χάπι εγκυμοσύνης γιατί θα είναι δύσκολη η σημερινή βραδιάΞεχωρίζω στο οτι σε έπνιξα στο σπέρμα....
Εδώ μέσα μας είχατε πρήξει τα αρχίδια 2-3 χρόνια τώρα.
Τώρα θα γαμηθείτε για πολλά χρόνια αβάδιστα....
Για την μπάλα τα έχουμε πει πολύ καιρό,δεν θα λέμε τα ίδια.
Μακάρι γιατί μας τα 'χουν πρήξει τα μουνόπανα...θα στενοχωρηθεί βέβαια το ΠΑΟΚτσακι το μαυρακι που ήταν μπροστά στην επίθεση αλλά για το εθνικό συμφέρον θα στηρίξω Π.Α.Ο.Με Ιωαννίδη μπροστά σε καλή κατάσταση και συμπαγή άμυνα κάτι μπορεί να γίνει