εσυ αμφισβητεις οτι του εκανε επισημη προταση κοντα στα 20 μυρια και ηταν(ειναι)σχεδον ετοιμος?????
και χωρις τον ντιογο παντως περισσοτερα απο τον σωφερ εριξε.....
εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν θε ερθει ο Ντιογκο?????
Λοιπόν πρέπει να έχεις παραισθήσεις, ποσώς με ενδιαφέρει ποιόν θα πάρετε, αλλά όταν μπαίνεις στο thread της Πανάθας και προσπαθείς να κάνεις promotion σε μεταγραφή που δεν έχετε κάνει και στον Κρόκους σε βρίσκω τουλάχιστον γραφικό.
Όσο για τα 20 μύρια ούτε στις γαυρο-εφημερίδες δεν τα γράφουν αυτά, λένε για 10, αλλά η αλήθεια πρέπει να απέχει προς τα κάτω. Στο ξανάγραψα, αν δεν περάσετε την Ανόρθωση όχι Ντιόγκο δε θα δείτε, αλλά με Φιόγκο θα βολευτείτε.
Αν ερθει θα παραδεχτεις οτι ειχα δικιο και οτι εισαι πιπας??????
Πίπας δεν είμαι καθόλου και ούτε με ενδιαφέρει να πεις ότι εσύ είσαι πίπας αν δεν έρθει ο Ντιόγκο, από αυτά που βλέπω, διαβάζω και "μυρίζομαι" γράφω, αντιθέτως εσένα σε κόβω ολίγον παρλαπίπα και παραληρηματικό.
η ουσια παραμενει η ιδια.....τι σε νοιαζει με ΠΟΙΟΥΣ παιχτες θα παρω την κουπα??????
Αυτο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι το οτι θα την παρω!!!!!!!!
Εμένα δε με νοιάζει με ποιούς θα παίζεις φέτος, εσύ μπαίνεις εδώ και τα γράφεις.
Την κούπα πάρτην να μη σκας αγόρι μου και 2 τασάκια δώρο από μένα.
ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγώ ξύπνιος είμαι, δες ένα βιντεάκι μπας και ξυπνήσεις από την προσωπολατρεία που σε διακατέχει.
[youtube=425,350]bpgBMdM-9Hs&feature=related[/youtube]
Περαστικά.