ο κλώνος είναι βούτυρο -βούτυρο ,φαίνεται φλωρέξδεν θελω να υποσχεσαι τετοια πραγματα ...θα μαζευτουν ολοι και θα ζητανε μαλαπερδα
οι άλλοι είναι μουλαρωμένοι παππούδες
η ψωλή μας είναι σαν του Σλούκα ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ
ο κλώνος είναι βούτυρο -βούτυρο ,φαίνεται φλωρέξδεν θελω να υποσχεσαι τετοια πραγματα ...θα μαζευτουν ολοι και θα ζητανε μαλαπερδα
δεν προκειτε να φυγουν απο εδω ποτε... θα παρακαλανε για ενα σου σημαδι μονοο κλώνος είναι βούτυρο -βούτυρο ,φαίνεται φλωρέξ
οι άλλοι είναι μουλαρωμένοι παππούδες
η ψωλή μας είναι σαν του Σλούκα ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ
Αντύπας κ έτσιδεν προκειτε να φυγουν απο εδω ποτε... θα παρακαλανε για ενα σου σημαδι μονο
Αντύπας κ έτσι
το οδηγώ κ σε σκέφτομαι , είναι άσμα !!!
μου είπε η ξανθιά συνοδηγός, αφού είμαι δίπλα σου άλλην σκέφτεσαι ε ?
κοίτα βασικά όλα αυτά τα παλιά τα έβλεπα κ ήταν σα να μην τα έβλεπα, εκτός ταινίες με Κούρκουλο
ποιο βεγγο ρε απο την ημερα που πηραμε το ευρωπαικο μεχρι και σημερα εχω ριξει τρελα γελιακοίτα βασικά όλα αυτά τα παλιά τα έβλεπα κ ήταν σα να μην τα έβλεπα, εκτός ταινίες με Κούρκουλο
Από Βέγγο νομίζω το καλύτερο είναι που πάει για βεντούζες στη γριά κ αρπάζει φωτιά η κουνουπιέρα τι ήταν αυτό πάνω ξέρω γω
πολύ κωλόπαιδο οποιο βεγγο ρε απο την ημερα που πηραμε το ευρωπαικο μεχρι και σημερα εχω ριξει τρελα γελια
του χρονου αλλαζουν κυπελοπολύ κωλόπαιδο οΣλούκας, DPGΚυριάκος
ησουν στο πούλμαν φιλε;;Την φημη του γαμημενου την εχετε εσεις.
Ηλιοπουλο τον λενε...
ωχ κατσε γιατι τρομαξα ......τωρα τελειωσες απο τον dpg???αν δείς την ψωλή μου θα τα ξεχάσεις όλα , dpg κ μλκίες...
στείλε τλφνο να τακτοποιήσουμε το θέμα σου , υπάρχει ακόμη πόνος που ούτε φαντάζεσαι κλωνο-φλωράκι
αρα την κανατε την πιπουλα!!!...ρε αυτοι μαρτυρανε χωρις ξυλο!!!!!!!!!!!!!!....μπραβο σας !!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαΠήγαμε αλλά ήταν στην σειρά πριν από μας ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΓΟΥΟΚΑΠ
ΠΗΤΕΡΣ
ΓΚΟΣ
ΛΑΡΕΤΖΑΚΗΣ.
Είχε πολύ δουλειά και φύγαμε. Μέχρι τον Οκτώβριο είναι κλεισμένος.
Από Οκτώβριο θα τον αντικαταστήσουν οι συνήθης ύποπτοι.
Σλούκι Λουκ και η παρέα του.
ψέμματα λες ...ωχ κατσε γιατι τρομαξα ......τωρα τελειωσα απο τον dpg
εισαι πανασχετος ομως......συνεχισε να γελασουμε λιγο ακομα!!!!!!!ΠΑΝΤΩς δεν ειμαι 12 χρονων
ειπαμε προσπαθω να σας βγαλω απο την χαζομαρα σας....αλλα ειτε σε ντουβαρι τα λεω ειτε σε εσας.....βρες την διαφορα!!!!!!!!ψέμματα λες ...
έχεις σφηνωμένη τη πούτσα του Σλούκα ακόμη στο κωλαρίνι σου ,
ο DPG μετά θα σε ψωλοχύσει
Εδώ φλωροκλώνε τι είπαμε κάνεις ?
ακούς μπινελίκια κ μπαινοβγάζεις το στραπόν εεεέ ?
κοινή διαπίστωση είναι πως είσαι ένας βαρετόςειπαμε προσπαθω να σας βγαλω απο την χαζομαρα σας....αλλα ειτε σε ντουβαρι τα λεω ειτε σε εσας.....βρες την διαφορα!!!!!!!!
για βαλε και στα αλλα αθληματα.......η χαλασε το pc????
Και τελαπογκο και τελαπογκο...
κοιτα οποιος δεν μπορει να απαντησει βριζει ...αυτο ειναι καλο ...γιατι δειχνει οτι οτι σας λεω σας τσουζει....και δεν εχει τι να πεις οτοτε λες ας τον βρισω....χαχαχαχα.......δωσε !!!!!!!κοινή διαπίστωση είναι πως είσαι ένας βαρετόςμπούστηςφλώρος
χαζομάρες λες , δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον πόνο από Σλούκας DPG που σας ξεφτίλησαν μαζί με την παράγκα σαςκοιτα οποιος δεν μπορει να απαντησει βριζει ...αυτο ειναι καλο ...γιατι δειχνει οτι οτι σας λεω σας τσουζει....και δεν εχει τι να πεις οτοτε λες ας τον βρισω....χαχαχαχα.......δωσε !!!!!!!
γουσταρω να σε κανω ρομπα δημοσια...........συνεχισε λιγο ακομα........χαζομάρες λες , δεν μπορείς να ξεπεράσεις τον πόνο από Σλούκας DPG που σας ξεφτίλησαν μαζί με την παράγκα σας
Επειδή όμως είσαι κουραστικός στα όρια του σπαμ , στείλε πμ να τα πούμε πριβέ , να μην ενοχλούμε