slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.932
- Πόντοι
- 736
Αυτο βυθιστικε και τελος.
Εδω βυθιζονται και ξαναανεβαινουν στην επιφανεια αυτοι ρε συ!!
Αυτο βυθιστικε και τελος.
Ψήφισε Λουκάς Βύντρα τύπε μου ...Ψήφισα Κριστόφ Βαζέχα για το όνομα του νέου γηπέδου δυστυχώς μόλις 23 είμαστε μάλλον θα το βγάλουνε Βάρβαρα Δομάζου
για αυτο επιπλεουνΑυτο βυθιστικε και τελος.
Εδω βυθιζονται και ξαναανεβαινουν στην επιφανεια αυτοι ρε συ!!
Εεε ντροπη!!!για αυτο επιπλεουν
Ψηφιζω Δεσποινα Παπαδοπουλου να τιμησουμε και τη πορεια στο Γουεμπλει......Ψήφισε Λουκάς Βύντρα τύπε μου ...
Κ φυσικά δεν θα αποδειχθεί ότι το είπε ο Καρυπίδης αλλά ούτε ότι λέει ψέμματα ο πρεζακιας κ η υπόθεση πάει αρχείο ....Ειμαι σιγουρος οτι ο κλανομαγκας Τρακης θα καταθεσει αδιαψευστα στοιχεια που θα βοηθησουν την αντιεισαγγελεα....
Παρέμβαση από τον Άρειο Πάγο για την καταγγελία Γιαννακόπουλου ότι ο Καρυπίδης του ζήτησε να στήσουν ματς
Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com ο Άρειος Πάγος έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση για την καταγγελία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου εις βάρος του Θοδωρή Καρυπίδη.www.sport-fm.gr
σιγά τα ωά λες κ είναι η πρώτη φορά που είχαμε ΘωμάΚ φυσικά δεν θα αποδειχθεί ότι το είπε ο Καρυπίδης αλλά ούτε ότι λέει ψέμματα ο πρεζακιας κ η υπόθεση πάει αρχείο ....
Έτσι για να βρισκόμαστε σε δουλειά ...
σιγά τα ωά λες κ είναι η πρώτη φορά που είχαμε Θωμά
Φυσικά αρχείο οι παράγκες όπως το μπαμπόρι του μεγαλέμπορα με την άσπρη κ το τσιμέντο
Θα κάνουν νέα ομάδα μαζί με Σικμα κ μπραζντεικιςΤα κρέατα Ερνανγκόμεθ και Μπαλτσερόφσκι θα φύγουν επί τέλους;
δεν ξέρω ειλικρινά κ σοβαρά αδυνατώ να παρακολουθήσω τις κατινιές "οπαδών" του κανα-πέοςΤα αδέρφια κέρδισαν στον Άρειο πάγο 200+ εκατομμύρια από το θείο τους ..οποτε μάλλον οι κερδισμένοι της χρονιας
Τα έχουμε πει....κάνεις πρόεδρος Ελληνικής ομάδας δεν κρατάει ομάδα για επένδυση αλλά για να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση για τις δουλειές του κάτω από το τραπέζιδεν ξέρω ειλικρινά κ σοβαρά αδυνατώ να παρακολουθήσω τις κατινιές "οπαδών" του κανα-πέος
για τα οικογενειακά του καθενός προέδρου
Καλύτερα δεν είναι να γραφτούν οι κυρΠαντελήδες "οπαδοί" που έχουν αποψούλα για όλα ,
στον ερασιτέχνη της ομάδας τους ώστε να συνεισφέρουν κανά κατοστάρικο το έτος ?
αλλά ξέχασα, στη χώρα έχει πέσει πείνα
σου εχω νεα ασχετουλι.....και κωστας Αντετοκουμπο βαραει καλα τριποντα!!!!!!!
ρε κοκοτα....θα πεις τιποτε για τα χθεσινα????.....σαλιαρη βαζελακο........
Γατάκι ο χοντρός....για προπόνηση...
Πήγαινε στην δασκάλα πρώτα να τους μαλώσει που σε βρίζουν και μετά μιλάς μαζί μου γλυκιάσου εχω νεα ασχετουλι.....και κωστας Αντετοκουμπο βαραει καλα τριποντα!!!!!!!
στηρίζω Βανκέλα με τα στραβά του ,Τα έχουμε πει....κάνεις πρόεδρος Ελληνικής ομάδας δεν κρατάει ομάδα για επένδυση αλλά για να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση για τις δουλειές του κάτω από το τραπέζι
Ταβαρες Ρομποβ ξέρω ήδη είμαι πρωταθλητής Ελλάδος 2025 κ εσύ μετράς 15 για 16 χρόνια δίχως πρωταθλημα ...κ μάλλον όταν έρθει η οικογένεια με έτοιμο τον βοτανικό θα έρθει σαν φαντος μπαστουνης κ το πρωτάθλημα για εσάςστηρίζω Βανκέλα με τα στραβά του ,
που όμως στηρίζει σταθερότητα - ανάπτυξη - σωστή πλευρά της χίστορυ
ΠΑΜΕ μαζί Βολκανόφσκι