ρούφα κλωνόβλακα ,έτσι κάνε οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ετοιμασου ναβαψεις πολυ καγκελο !!!!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχαρούφα κλωνόβλακα ,έτσι κάνε οοοοοοοοο
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Εχω πονταρει πολλα πανω σου. Μην αφησεις τον παλιοκοκκινομαλακα να σε κερδισει.ρούφα κλωνόβλακα ,έτσι κάνε οοοοοοοοο
Μπορεις να το ανατρεψεις!
ετοιμασου ναβαψεις πολυ καγκελο !!!!!!!!!!!!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.160
- Πόντοι
- 26.141
Αλεπουδιαρης είναι..δύο δύο τις έχει κ εδώ το παίζει οσία Μαρία ...μα είναι πιστός ... δεν κάνει τέτοια , έτσι λέει
νταξ άντε να βρείς αλλού επιβήτορα , δεν βαρέθηκες να σε πηδάνε βάζελοι ?
είσαι κ κουραστικός μπούστης χωρίς χιούμορ
γέρο βγάλε το μπουκάλι με το αλκοόλι από το σαπισμένο πάτο σου ...Εχω πονταρει πολλα πανω σου. Μην αφησεις τον παλιοκοκκινομαλακα να σε κερδισει.
Μπορεις να το ανατρεψεις!
θα κακαρώσεις κ θα γελάνε στη νεκροψία
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδή ο μπατζανάκης έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη ?Αλεπουδιαρης είναι..δύο δύο τις έχει κ εδώ το παίζει οσία Μαρία ...
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Ετσι ρε (Τ)ROB(A) ετσι ρε, με τσαμπουκα! Κανε με περηφανο.γέρο βγάλε το μπουκάλι με το αλκοόλι από το σαπισμένο πάτο σου ...
Ανατροπη ο (Τ)ROB(AS)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.160
- Πόντοι
- 26.141
Μπατζανακης δεν πάει θάλασσα ούτε με αίτηση στο υπουργείο Ναυτιλίαςγέρο βγάλε το μπουκάλι με το αλκοόλι από το σαπισμένο πάτο σου ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δηλαδή ο μπατζανάκης έχει το όνομα κι άλλος τη χάρη ?
ιδού τα περήφανεια γηρατειάΕτσι ρε (Τ)ROB(A)ετσι ρε, με τσαμπουκα! Κανε με περηφανο.
Ανατροπη ο (Τ)ROB(AS)
ο μαλακοκούραδος αλκοολικός ζεμπού
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Τον γαμησες τωρα! Τον πετσοκοψες!ιδού τα περήφανεια γηρατειά
ο μαλακοκούραδος αλκοολικός ζεμπού
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Copy paste δεν βοηθαει να παρεις διαφορα. Μην μου το χαλας πανω που το πηγαινες καλα.
συγγενή φίλο γείτονα δεν έχεις γέρο ?Copy paste δεν βοηθαει να παρεις διαφορα. Μην μου το χαλας πανω που το πηγαινες καλα.
να σε φροντίσουν,να σε πάνε σε κάποια κλινική - ίδρυμα ?
σε σιχάθηκαν όλοι ?
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Εχω ρε συ. Αλλα το να σε βλεπω εσενα και το αλλο το μαλακισμενο να σας παίζουμε τον ζουρνά και εσεις να χορευετε τσιφτετελι σαν αρκουδες ειναι μεγαλη καβλα.συγγενή φίλο γείτονα δεν έχεις γέρο ?
να σε φροντίσουν,να σε πάνε σε κάποια κλινική - ίδρυμα ?
σε σιχάθηκαν όλοι ?
Ο,τι θελουμε εμεις κανετε ρε φουκαραδες! Για να δεις πως καταντησατε. Υποχείρια.
Ξεμεινες ομως και κανεις πολλα copy paste. Καπου θα βρεις και αλλα του Χελ. Βαλε να σε δω.
κόψε βρε αρχιμαλάκα γέρο το αλκοόλ , χειροτερεύεις ....Εχω ρε συ. Αλλα το να σε βλεπω εσενα και το αλλο το μαλακισμενο να σας παίζουμε τον ζουρνά και εσεις να χορευετε τσιφτετελι σαν αρκουδες ειναι μεγαλη καβλα.
Ο,τι θελουμε εμεις κανετε ρε φουκαραδες! Για να δεις πως καταντησατε. Υποχείρια.
Ξεμεινες ομως και κανεις πολλα copy paste. Καπου θα βρεις και αλλα του Χελ. Βαλε να σε δω.
και πιάσε τους ανθρώπους που σε σιχάθηκαν και σε εγκατέλειψαν να ζητήσεις συγγνώμη....
θα σε βρούνε μετά από μέρες...από τη μπόχα ... τη σήψη του κουφαριού σου
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Ο Τρομπας που ολοι αγαπησαμε ξανα δυνατος!κόψε βρε αρχιμαλάκα γέρο το αλκοόλ , χειροτερεύεις ....
και πιάσε τους ανθρώπους που σε σιχάθηκαν και σε εγκατέλειψαν να ζητήσεις συγγνώμη....
θα σε βρούνε μετά από μέρες...από τη μπόχα ... τη σήψη του κουφαριού σου
αμ δε .. στο λένε πολλοί ότι χειροτερεύεις..Ο Τρομπας που ολοι αγαπησαμε ξανα δυνατος!
Θες να κανονίσω εισαγγελική παραγγελία να πας για νοσηλεία ? για το καλό σου γέρο !!!
Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ - Page 6523 - bourdela.com forum
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.678
- Πόντοι
- 28.246
Τσου!αμ δε .. στο λένε πολλοί ότι χειροτερεύεις..
Θες να κανονίσω εισαγγελική παραγγελία να πας για νοσηλεία ? για το καλό σου γέρο !!!
Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ - Page 6523 - bourdela.com forum
Σε βαρεθηκα. Οποτε μου ξανα καβλωσει θα ερθω να παιξω μαζι σου. Αλλωστε εισαι το παιχνιδι μου οταν το θελησω εγω.
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 174
- Like
- 22.019
- Πόντοι
- 32.478
Αυτόςπαμε λιγο.....ξεφτιλιστειτε λιγο ακομα......ποιος ειπε...''γαμω τον παναθηναικο σας και την 13 σας ολη''.......περιμενω απαντηση!!!!!!!!!!
1-0
Συνημμένα
από που να καβλώσεις ρε μαλακόγερε ? από τη κωλοτρυπίδα που στην ασταρώνανε από μικρό ?Τσου!
Σε βαρεθηκα. Οποτε μου ξανα καβλωσει θα ερθω να παιξω μαζι σου. Αλλωστε εισαι το παιχνιδι μου οταν το θελησω εγω.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K