slayer123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 736
Αυτοι ειναι χειροτεροι απο εμας,αστο μν ξεκιναμε τετοια!στου ρεντη ,,,,,για αυτο ειναι τα αδελφια![]()
ΟΑΚΑ θα σε συντηρησουμε για παντα!
Αυτοι ειναι χειροτεροι απο εμας,αστο μν ξεκιναμε τετοια!στου ρεντη ,,,,,για αυτο ειναι τα αδελφια![]()
φοβαμαι στο τελος οτι θα εχουμε πληρωσει αλλα 5 καλατραβαΑυτοι ειναι χειροτεροι απο εμας,αστο μν ξεκιναμε τετοια!
ΟΑΚΑ θα σε συντηρησουμε για παντα!
Εν τωμεταξυ αυτο χειροτερευει!φοβαμαι στο τελος οτι θα εχουμε πληρωσει αλλα 5 καλατραβα
τι να πω ρε φιλε ειμαστε απο τις λιγες χωρες που φτιαξαμε σταθερες εγκαταστασεις ...τα πιο πολλα γηπεδα εχουν ρημαξειΕν τωμεταξυ αυτο χειροτερευει!
Στις τελευταιες συναυλιες σκασανε σοβαδες και φαινονται τα σκουριασμενα σιδερα!
Ε ρε τι ζουμε παλι!!!!
ΤΙ 5 ? 23 στρέμματα έχω κάτω από το αυλάκι να βοσκάν πρόβατα οι ντόπιοι ,να έχουν τα μελίσσια τους να κάνουν ότι γουστάρουν free ,o τζάμπας ζεί !!!στο μιλκο καπ χρειαζεται να εχεις γηπεδο?? γιατι εχω 5 στρεμματα με καρπουζια αν ειναι να το πουλησω
Αυτο που ειπε ο @ROB. C!τι να πω ρε φιλε ειμαστε απο τις λιγες χωρες που φτιαξαμε σταθερες εγκαταστασεις ...τα πιο πολλα γηπεδα εχουν ρημαξει
τουλαχιστον ειναι στον πυργο γιατι εχω καμμια 500 αρια πακι να τους βαλω να μαζευουν τα καρπουζιαΤΙ 5 ? 23 στρέμματα έχω κάτω από το αυλάκι να βοσκάν πρόβατα οι ντόπιοι ,να έχουν τα μελίσσια τους να κάνουν ότι γουστάρουν free ,o τζάμπας ζεί !!!
αν θες πήγαινε στρώστο παντού καρπούζια , είναι μακριά αλλιώς θα τα μεταβίβαζα στην ΠΑΝΑΘΑ να κάνουμε γηπεδάρα μαρακανά![]()
οχι μονο αυτο ρε φιλε βασικα να μην πεσουν δωσαμε ενα σκασμο λεφτα χρεωθηκαν αλλες 10 γενιες τουλαχιστον μην πανε στο βροντοΑυτο που ειπε ο @ROB. C!
γιατι μετα την ολυμπιαδα κανε παραχωρησει 50χρονια ολο ομως το ΟΑΚΑ σε μια ομαδα!
Και να περνεις σαν κρατος τα δωρακια σου
όχι Πύργο , κοντά στον Πύργο έχω κάτι λίγα εκεί που είχε πιάσει φωτιά πριν χρόνια επί Κωστάκητουλαχιστον ειναι στον πυργο γιατι εχω καμμια 500 αρια πακι να τους βαλω να μαζευουν τα καρπουζια
την ρανια κωστακη εννοεις ?? με τα ωραιαόχι Πύργο , κοντά στον Πύργο έχω κάτι λίγα εκεί που είχε πιάσει φωτιά πριν χρόνια επί Κωστάκη
Αμα το δει ο @celebre την γάμησες....όχι Πύργο , κοντά στον Πύργο έχω κάτι λίγα εκεί που είχε πιάσει φωτιά πριν χρόνια επί Κωστάκη
giati otan ερχεσαι στο νημα μαζευεται ολο το υπολοιπο αττικης
Φίλος πέτυχε στο φανάρι στην Ακαδημίας τον πρόεδρο με την τρελή μερτσέντα χθες,του είπε συνέχισε πρόεδρε να τους γαμάς...ποιος να δωσει λεφτα για το γηπεδο ??? ο αλαφουζος ....ο δημητρακης μονο αν καθαρισει
την ακονιζει φιλε...τοσα λεφτα εβγαλε με τον κοβιντΦίλος πέτυχε στο φανάρι στην Ακαδημίας τον πρόεδρο με την τρελή μερτσέντα χθες,του είπε συνέχισε πρόεδρε να τους γαμάς...
Απάντηση:
Κατέβασμα τζάμι,
"Ακόμα δεν έχετε δεί τίποτα"....
![]()
Μάξι βάζει ξόβεργες και μαζεύονται οι σουρτούκω γκιόσεςgiati otan ερχεσαι στο νημα μαζευεται ολο το υπολοιπο αττικης![]()
Μάξι βάζει ξόβεργες και μαζεύονται οι σουρτούκω γκιόσες![]()
αρα να μεινω εδω συντονισμενος εχει ματςΜάξι βάζει ξόβεργες και μαζεύονται οι σουρτούκω γκιόσες![]()