Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.533
- Πόντοι
- 28.246
Σε δοξασα ρε μαλακα. Δεν εχει αλλο!ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
ΔΟΞΑΣΤΕ ΜΕ,ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΜΕ,ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΕΛΟΣ
Σε δοξασα ρε μαλακα. Δεν εχει αλλο!ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
Βρε αντε γαμησου μουνοπανοΤΕΛΟΣ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΡΕ ΜΟΥΝΗΔΕΣ
Έγραψες πουθενά και δεν το είδαμε ότι "επιφυλάσσομαι όταν θα κλείσει το ρόστερ"(δηλαδή κομμένοι ΝΒΑ τέλη Οκτώβρη)?
Όχι το έπαιξες έξυπνος μαλάκας και εκτέθηκαν σαν πουτάνα...
Ένας παίκτης δηλαδή έκανε τόσο μεγάλη διαφορά ή μήπως πολλά μικρά πράγματα έφεραν το αποτέλεσμα και αυτός ο παίκτης ήταν το κερασάκι στην τούρτα?
Λεσόρ...
Γκράντ...
Μήτογλου...
Χουάντσο....
Σλούκας....
Ραγδαία αμυντική βελτίωση τόσο ατομικά όσο και ομαδικά....
Δημιουργία αισθήματα νικητή με αποκλειστικό υπεύθυνο τον Οθωμανό.
Πρίν το φ4 έβλεπες όλοι λέγανε από την ομάδα πάμε να το πάρουμε,όχι θα δούμε και παπαριές....
ρε μεγαλε εκρινα την κατασταση 1 οκτωβριου...ειχαν ηδη ξεκινησει τα επισημα ματς...δεν εκρινα τον βαζελο στις 1 ιουλιου...δηλαδη αν μετα τον ναν, φερνατε και τον ντονσιτς τον γεναρη, θα επρεπε παλι να επιφυλαχτω????
και εννοειται οτι ισχυει ο,τι εγραψα...ενα τσιρκο ησασταν...ειχατε δωσει 1 τσουβαλι λεφτα και φτιαξατε ομαδα με 2 παιχτες (σλουκα + λεσορ)....
γελαει ο κοσμος με την αμυντικη βελτιωση, τον χουαντσο και τον γκραντ...εβαζε ο ναν 30 ποντους σε καθε ματς...επαιζε μονος του απεναντι σε ομαδες οπως η μακαμπι και ο ολυμπιακος, αλλα ενταξει εβαζε και ενα κρισιμο τριποντο ο γκραντ....βεβαια αν δεν ηταν ο ναν, το τριποντο του γκραντ θα μειωνε απλα την διαφορα στους -15 ποντους...
υγ : παντως δεν καταλαβαινω γιατι εχετε φαει τοσο κολλημα οταν σας μιλαμε με τον ναν....παιχτης σας ειναι και μπραβο που τον πηρατε....δεν χρειαζεται να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι και χωρις ναν, θα περνουσατε την μακαμπι σε 5 ματς ή εμας στο σεφ στο προηγουμενο ματς...
εκανα αναφοραΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ,ΚΙΝΑΙΔΕ,ΑΤΡΙΧΕ,ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ,ΞΥΡΙΣΟΥ,ΦΟΡΑ ΣΤΡΙΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΩ
τον θυμασαι ρε πουστη????!!!!!ΣΚΑΣΕ ΜΠΟΥΣΤΗ,ΚΙΝΑΙΔΕ,ΑΤΡΙΧΕ,ΑΝΑΛΥΤΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ,ΞΥΡΙΣΟΥ,ΦΟΡΑ ΣΤΡΙΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΩ
Έλα μλκ εκτέθηκες.ρε μεγαλε εκρινα την κατασταση 1 οκτωβριου...ειχαν ηδη ξεκινησει τα επισημα ματς...δεν εκρινα τον βαζελο στις 1 ιουλιου...δηλαδη αν μετα τον ναν, φερνατε και τον ντονσιτς τον γεναρη, θα επρεπε παλι να επιφυλαχτω????
και εννοειται οτι ισχυει ο,τι εγραψα...ενα τσιρκο ησασταν...ειχατε δωσει 1 τσουβαλι λεφτα και φτιαξατε ομαδα με 2 παιχτες (σλουκα + λεσορ)....
γελαει ο κοσμος με την αμυντικη βελτιωση, τον χουαντσο και τον γκραντ...εβαζε ο ναν 30 ποντους σε καθε ματς...επαιζε μονος του απεναντι σε ομαδες οπως η μακαμπι και ο ολυμπιακος, αλλα ενταξει εβαζε και ενα κρισιμο τριποντο ο γκραντ....βεβαια αν δεν ηταν ο ναν, το τριποντο του γκραντ θα μειωνε απλα την διαφορα στους -15 ποντους...
υγ : παντως δεν καταλαβαινω γιατι εχετε φαει τοσο κολλημα οταν σας μιλαμε με τον ναν....παιχτης σας ειναι και μπραβο που τον πηρατε....δεν χρειαζεται να προσπαθειτε να μας πεισετε οτι και χωρις ναν, θα περνουσατε την μακαμπι σε 5 ματς ή εμας στο σεφ στο προηγουμενο ματς...
ναν ασταματητοςΈλα μλκ εκτέθηκες.
Το λέγαμε εξαρχής ότι ψάχνει καλό 2άρι.
Παραείναι καλός αυτός βέβαια....
Οχι ακόμα Ντόνσιτς.
Πιο μετά πακέτο με Γιάννη θα έρθει....
Το τι θα γινόταν αν δεν είχε ερθει δεν θα το μάθουμε ποτέ....
Κάποιον θα έπαιρνε πάντως.
Ο Γκράντ είναι η καλύτερη vfm μεταγραφή φέτος.
Ο Ναν είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Σημαντικά ματς πήρανε αυτοί οι 2 και ο Λεσόρ και ο Σλούκας....
Λερναία Ύδρα είναι η ομάδα...
Λαίλαπα....
Παλι τάπα εισαι ρε μλκ σουραςΈλα μλκ εκτέθηκες.
Το λέγαμε εξαρχής ότι ψάχνει καλό 2άρι.
Παραείναι καλός αυτός βέβαια....
Οχι ακόμα Ντόνσιτς.
Πιο μετά πακέτο με Γιάννη θα έρθει....
Το τι θα γινόταν αν δεν είχε ερθει δεν θα το μάθουμε ποτέ....
Κάποιον θα έπαιρνε πάντως.
Ο Γκράντ είναι η καλύτερη vfm μεταγραφή φέτος.
Ο Ναν είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Σημαντικά ματς πήρανε αυτοί οι 2 και ο Λεσόρ και ο Σλούκας....
Λερναία Ύδρα είναι η ομάδα...
Λαίλαπα....
Παλι τάπα εισαι ρε μλκ σουρας
Τι τσιμπησες.
Θα ρωτουσα κι εγω αλλα ειναι λιγο αργαΤι τσιμπησες.
Σουβλακια κατά τις 2 θα έρθουνΘα ρωτουσα κι εγω αλλα ειναι λιγο αργα
Ως συμπληρωμα διατροφης ειναι αυτα;Σουβλακια κατά τις 2 θα έρθουν
Nαι κέρασμα από τον αθηναιοΩς συμπληρωμα διατροφης ειναι αυτα;
Γαμαμε βαζελους την τσεπη τους αυτες τις ημερες. Βαλτον να ξηλωθει καλα!Nαι κέρασμα από τον αθηναιο
Στείλε έμβασμα για την χασούραΓαμαμε βαζελους την τσεπη τους αυτες τις ημερες. Βαλτον να ξηλωθει καλα!
Εγω λεω να σου στειλω διευθυνση ειναι στο κωλομπαρο ενα ΜΟΥΝΙ....Στείλε έμβασμα για την χασούρα
Είμαι μνηστευμενοςΕγω λεω να σου στειλω διευθυνση ειναι στο κωλομπαρο ενα ΜΟΥΝΙ....
250αρι γεματο! Και ψηλο! Φιδισιο κορμι.