γνώμη για Κάναν ?Όταν περνάει κωλάρα....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Το ξέρω με τον μαλακοκαύλη.Μάξι ,
γαύρος είναι ο συμπαθής στραπατσάδας καρατσεκαρισμένο,
περίπτωση βολκάνο νούμερο 2 κ καλά Άρης
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Φοβερή ανάλυση , ξέρει μπάσκετ ο ανθρωπος τι να λέμε τώρα.
Rescpect αλλά η πούτσα έφτασε οισοφάγο.
Να περάσει το επόμενο παρατράγουδο
ο dpg υπονοεί πως τον έκλεισε , ανέβασε τουίτερ,,,Κάναν Κάναν δεν θα πας πουθενά με τη φωτό τουΤο ξέρω με τον μαλακοκαύλη.
Το παίζει Αρειανός γιατί ντρέπεται να πει ότι είναι γαύρος.
Κάνααν έκλεισε Ερυθρό ρε μαν.
μπας κ έκανε από το ληγμένο χόρτο ?
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Πρέπει να είναι καλός σεφ....με ειδικότητα από ότι κατάλαβα στην στραπατσάδαΜάξι ,
γαύρος είναι ο συμπαθής στραπατσάδας καρατσεκαρισμένο,
περίπτωση βολκάνο νούμερο 2 κ καλά Άρης
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μλκ δεν νομίζω.ο dpg υπονοεί πως τον έκλεισε , ανέβασε τουίτερ,,,Κάναν Κάναν δεν θα πας πουθενά με τη φωτό του
μπας κ έκανε από το ληγμένο χόρτο ?
Πριν 2-3 χρόνια ναι με τα 1000.
Μάλλον πλάκα έκανε....
Τι να τον κάνουμε τώρα?
νομίζω πως ήδη πήραμε Κανααν ,Ρε μλκ δεν νομίζω.
Πριν 2-3 χρόνια ναι με τα 1000.
Μάλλον πλάκα έκανε....
Τι να τον κάνουμε τώρα?
θα παίζει με γαβριέλα και θα βάζει 29 πόντους σαν Σλούκα
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Τόσο γέλιο έχω να ρίξω χρόνια... Μου φαίνεται θα περάσουμε ένα καλοκαίρι τρέλα....νομίζω πως ήδη πήραμε Κανααν ,
περνάμε καλά , καλύτερα δεν γίνεταιΤόσο γέλιο έχω να ρίξω χρόνια... Μου φαίνεται θα περάσουμε ένα καλοκαίρι τρέλα....
ψήνεται κ Μιλού
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μαλάκα δεν νομίζω....νομίζω πως ήδη πήραμε Κανααν ,
Είναι εντελώς τρελός ο πρόεδρος...
Ο Μίσιτς?
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Μιλάμε αν δεν αρχίσει το καινούριο πρωτάθλημα αύριο θα πάει η μιρλα σύννεφοπερνάμε καλά , καλύτερα δεν γίνεται
ψήνεται κ Μιλού
κι αυτός !!!!Ρε μαλάκα δεν νομίζω....
Είναι εντελώς τρελός ο πρόεδρος...
Ο Μίσιτς?
θα πάρουμε κ Γουακόπουλο να παίζει ελληνικό πρωτάθλημα ,να ξεκουράζονται οι καλοί μας παίκτες
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Εσένα να μου το θυμηθείς στο λιμάνι θα σε βρούμε τσιμεντωμενοκι αυτός !!!!
θα πάρουμε κ Γουακόπουλο να παίζει ελληνικό πρωτάθλημα ,να ξεκουράζονται οι καλοί μας παίκτες
Εσένα να μου το θυμηθείς στο λιμάνι θα σε βρούμε τσιμεντωμενο
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 162
- Like
- 20.595
- Πόντοι
- 32.478
Και εσύ είσαι τρόμπας αλλά δεν το κάναμε και θέμα. Σίγουρα πάντως είμαι μεγαλύτερος από εσένα γι αυτό ασε αυτό το χιούμορ γιατί δεν γελάει κανένας.Τυπε, επειδη εισαι ημιπιτσιρικος και πιθανως ολοχαζος κατσε απολαυστικα με την ησυχια σου να δεις τι θα πει σφαγη στο μπασκετ. Και πως δινουν βολες «επειδη γινεται φαουλ».
Εμείς μιλάγαμε για το σπρώξιμο του γαυρου από την διαιτησία σε όλους τους τελικούς και μας λες για τον Άρη. Στ 'αρχίδια μας ο Άρης λοιπόν ακόμα κι αν δεν πήρε κάποια σφυρίγματα. Πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε. Την δεκαετία του 80 που γαμούσε και έδερνε κι αυτός και ο ΠΑΟΚ το ίδιο συνέβαινε με τώρα. Έπαιρνε σφυρίγματα με τις μικρότερες ομάδες. Δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει αν και δεν θα έπρεπε. Και επειδή είμαι σε ηλικία που τα παιχνίδια αυτά τα έβλεπα και θαύμαζα και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και τους υποστήριζα και στην Ευρώπη μάλιστα, ποτέ η διαιτησία σε παιχνίδι ΑΡΗ-ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε τόσο προκλητικά να αλλοιώσει παιχνίδι και να βγάλει πρωταθλητή με το έτσι θέλω όπως με τους γαύρους.
Τότε βέβαια ήταν πιο αγνές εποχές και δεν υπήρχε τέτοια αντιπαλότητα όπως τώρα. Εκτός Θεσσαλονίκης βέβαια που γινόταν χαμός. Τότε όμως το πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες. ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ τώρα μόνο δυο.
Όλα άλλαξαν από όταν μπήκε αυτό το μουνοπανο ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Με τις ποδοσφαιρικες παράγκες, τις πουστιες και τις ειρωνείες. Μέσα σε 15 χρόνια τα γαμησε ολα. Απίστευτη πόλωση και ανεξέλεγκτη βία παντού. Τώρα με αυτά που έχω ζήσει θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός παντού ενώ τοτε δεν πείραζε κανέναν. Ειδικά στο μπάσκετ με τις ομαδαρες του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ όταν έπαιζαν πορωνομαστε και πανηγυρίζαμε λες και έπαιζαν οι ομάδες μας. Τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στην Αθήνα. Τώρα χάνουν οι πουστόγαυροι και κάνουμε πάρτι. Γιατί αυτοί κατέστρεψαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όχι ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ.
Αν είσαι λοιπόν μεγάλος όπως λες τα έχεις ζήσει αυτά. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ,ούτε είναι η γνώμη μου.
Η πραγματικότητα είναι.
Δικιο εχεις......Τσακω τωραΜη βριζεις βλασση
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
E όταν λέω ότι είστε τραχανάδες παρεξηγείστε.Ησυχία...
Μίλησε ο Άουερμπαχ...
Πολύ πρόσφατο ρε....
Έλα έχει στραπατσάδα σπέσιαλ....
Ολα πεντακάθαρα Μακαβέε της Παπαθανασίου,έχεις γίνει η πουτάνα του Δενδροπόταμου...
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.245
- Πόντοι
- 5.506
1ον Δε μπορείς να λες ότι έσπρωχνε η διαιτησία το γαύρο να πάρει πρωτάθλημα, για ένα παιχνίδι στο σεφ, ενώ χθες τελικά άλλαξε γνώμη η διαιτησία και άφησε να πάρει το παιχνίδι ο παο. Δεν πιστεύω να είδες κάτι στραβό υπέρ του γαύρου εχθές.Και εσύ είσαι τρόμπας αλλά δεν το κάναμε και θέμα. Σίγουρα πάντως είμαι μεγαλύτερος από εσένα γι αυτό ασε αυτό το χιούμορ γιατί δεν γελάει κανένας.
Εμείς μιλάγαμε για το σπρώξιμο του γαυρου από την διαιτησία σε όλους τους τελικούς και μας λες για τον Άρη. Στ 'αρχίδια μας ο Άρης λοιπόν ακόμα κι αν δεν πήρε κάποια σφυρίγματα. Πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε. Την δεκαετία του 80 που γαμούσε και έδερνε κι αυτός και ο ΠΑΟΚ το ίδιο συνέβαινε με τώρα. Έπαιρνε σφυρίγματα με τις μικρότερες ομάδες. Δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει αν και δεν θα έπρεπε. Και επειδή είμαι σε ηλικία που τα παιχνίδια αυτά τα έβλεπα και θαύμαζα και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και τους υποστήριζα και στην Ευρώπη μάλιστα, ποτέ η διαιτησία σε παιχνίδι ΑΡΗ-ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε τόσο προκλητικά να αλλοιώσει παιχνίδι και να βγάλει πρωταθλητή με το έτσι θέλω όπως με τους γαύρους.
Τότε βέβαια ήταν πιο αγνές εποχές και δεν υπήρχε τέτοια αντιπαλότητα όπως τώρα. Εκτός Θεσσαλονίκης βέβαια που γινόταν χαμός. Τότε όμως το πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες. ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ τώρα μόνο δυο.
Όλα άλλαξαν από όταν μπήκε αυτό το μουνοπανο ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Με τις ποδοσφαιρικες παράγκες, τις πουστιες και τις ειρωνείες. Μέσα σε 15 χρόνια τα γαμησε ολα. Απίστευτη πόλωση και ανεξέλεγκτη βία παντού. Τώρα με αυτά που έχω ζήσει θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός παντού ενώ τοτε δεν πείραζε κανέναν. Ειδικά στο μπάσκετ με τις ομαδαρες του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ όταν έπαιζαν πορωνομαστε και πανηγυρίζαμε λες και έπαιζαν οι ομάδες μας. Τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στην Αθήνα. Τώρα χάνουν οι πουστόγαυροι και κάνουμε πάρτι. Γιατί αυτοί κατέστρεψαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όχι ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ.
Αν είσαι λοιπόν μεγάλος όπως λες τα έχεις ζήσει αυτά. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ,ούτε είναι η γνώμη μου.
Η πραγματικότητα είναι.
2ον Επίσης δε μπορείς να λες ότι γαμησε τα πάντα ο Κόκκαλης και όχι και οι Γιαννακοπουλοι μιλώντας για το μπάσκετ. Αυτοί οι δυο εξαφάνισαν όλους τους υπόλοιπους αφού πέρα από τα δυσανάλογα χρήματα που ξόδεψαν σε σχέση με του άλλους ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ έπαιζαν σφαγές σαν αυτή που σου έβαλα. Κοκκαλισμος ήταν και αυτό.
Στα υπόλοιπα λίγο πολύ συμφωνούμε.
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.797
- Πόντοι
- 12.056
Μήπως θέλεις να δοκιμάσεις και εσύ την σπεσιαλιτέ του σεφ?Και εσύ είσαι τρόμπας αλλά δεν το κάναμε και θέμα. Σίγουρα πάντως είμαι μεγαλύτερος από εσένα γι αυτό ασε αυτό το χιούμορ γιατί δεν γελάει κανένας.
Η πραγματικότητα είναι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K