Και εσύ είσαι τρόμπας αλλά δεν το κάναμε και θέμα. Σίγουρα πάντως είμαι μεγαλύτερος από εσένα γι αυτό ασε αυτό το χιούμορ γιατί δεν γελάει κανένας.
Εμείς μιλάγαμε για το σπρώξιμο του γαυρου από την διαιτησία σε όλους τους τελικούς και μας λες για τον Άρη. Στ 'αρχίδια μας ο Άρης λοιπόν ακόμα κι αν δεν πήρε κάποια σφυρίγματα. Πρωτάθλημα δεν θα έπαιρνε. Την δεκαετία του 80 που γαμούσε και έδερνε κι αυτός και ο ΠΑΟΚ το ίδιο συνέβαινε με τώρα. Έπαιρνε σφυρίγματα με τις μικρότερες ομάδες. Δυστυχώς στην Ελλάδα συμβαίνει αν και δεν θα έπρεπε. Και επειδή είμαι σε ηλικία που τα παιχνίδια αυτά τα έβλεπα και θαύμαζα και τον Άρη και τον ΠΑΟΚ και τους υποστήριζα και στην Ευρώπη μάλιστα, ποτέ η διαιτησία σε παιχνίδι ΑΡΗ-ΠΑΟΚ δεν προσπάθησε τόσο προκλητικά να αλλοιώσει παιχνίδι και να βγάλει πρωταθλητή με το έτσι θέλω όπως με τους γαύρους.
Τότε βέβαια ήταν πιο αγνές εποχές και δεν υπήρχε τέτοια αντιπαλότητα όπως τώρα. Εκτός Θεσσαλονίκης βέβαια που γινόταν χαμός. Τότε όμως το πρωτάθλημα είχε ενδιαφέρον και δυνατές ομάδες. ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ, ΗΡΑΚΛΗΣ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ τώρα μόνο δυο.
Όλα άλλαξαν από όταν μπήκε αυτό το μουνοπανο ο Κόκκαλης στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Με τις ποδοσφαιρικες παράγκες, τις πουστιες και τις ειρωνείες. Μέσα σε 15 χρόνια τα γαμησε ολα. Απίστευτη πόλωση και ανεξέλεγκτη βία παντού. Τώρα με αυτά που έχω ζήσει θέλω να χάνει ο Ολυμπιακός παντού ενώ τοτε δεν πείραζε κανέναν. Ειδικά στο μπάσκετ με τις ομαδαρες του ΑΡΗ και του ΠΑΟΚ όταν έπαιζαν πορωνομαστε και πανηγυρίζαμε λες και έπαιζαν οι ομάδες μας. Τουλάχιστον στην επαρχία που μεγάλωσα εγώ. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στην Αθήνα. Τώρα χάνουν οι πουστόγαυροι και κάνουμε πάρτι. Γιατί αυτοί κατέστρεψαν ποδόσφαιρο και μπάσκετ, όχι ο Παναθηναϊκός ούτε η ΑΕΚ.
Αν είσαι λοιπόν μεγάλος όπως λες τα έχεις ζήσει αυτά. Δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου ,ούτε είναι η γνώμη μου.
Η πραγματικότητα είναι.