Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Ένα αρχίδι είναι , μια ξεφτιλισμενη πουτανα. Με το Μπαρτζωκα είχαν θέματα , δέχομαι το τι είπε.

Οι αδερφοί κάνανε ραντεβού μαζί του για 4 ώρες και μετά πήγε στο βαζελο. Δικαίωμα του να πάει στο βαζελο , αλλάοι άνθρωποι κι πίσω τον φέρανε και θέλαμε να τον κρατήσουνε. Καραγκιοζάκος σαν την άλλη την πορνη που δε ξέρει ορθογραφία
το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Ναι σιγά....
Είχα γράψει την σελίδα στις σημειώσεις στο κινητό.
:coffee:

2 λεπτά δουλειά ήταν....
Μπούτσα σε όλα τα επίπεδα....

:grin:
εχετε γαμηθει εσεις η νεα γενια με κατι κωλοκινητα..αυτα δεν θα μπορουσαν να συμβουν ποτε μεταξυ ατομων της ηλικιας μου :2funny::2funny::2funny::woldman::woldman:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
πουλάει οπαδικικι γιατί του σταξανε λεφτά. Στα αρχιδια μου ας πουλήσει οπαδιλικι, αλλά να μιλάει για αλαζονεία αυτή η πουτανα , και μάλιστα από τους αδερφούς , αυτό δεν είναι οπαδικικι είναι προσυνεννόηση με το πρεζόνι για να φανατίσουν τις πράσινες λαγοκοτες

Με τη φάτσα που έχει ο Σλούκας ,σίγουρα ο Ναν περνάει συχνά από το σπίτι του. Όταν λείπει .

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Ένα αρχίδι είναι , μια ξεφτιλισμενη πουτανα. Με το Μπαρτζωκα είχαν θέματα , δέχομαι το τι είπε.

Οι αδερφοί κάνανε ραντεβού μαζί του για 4 ώρες και μετά πήγε στο βαζελο. Δικαίωμα του να πάει στο βαζελο , αλλάοι άνθρωποι κι πίσω τον φέρανε και θέλαμε να τον κρατήσουνε. Καραγκιοζάκος σαν την άλλη την πορνη που δε ξέρει ορθογραφία
Πες τα μαν

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Έτσι είναι δυστυχώς....

:hi:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
Είπαμε ο Σλούκας είναι αρχίδι.
Το έδειξε ξανά χθες,αντί να πανηγυρίζει και να χαρεί έλεγε τις παπαριές,πόσο μικρός ανθρωπος ρε πστ μου...
Στο Βερολίνο έδειχνε τα 4 με τα δάχτυλα ο κομπλέξας....
7 έχουμε ρε αρχίδι.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.316
Πόντοι
7.885
Ρε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε :alivedick::alivedick::zfuck::zfuck::fuck1::fuck1:

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
315
Πόντοι
21
Ρε αλάνια ποιος ασχολείστε με το μπάσκετ σιγά το άθλημα μόνο ποδόσφαιρο

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
ελα ρε μαλακα κλεισμενος ηταν πριν τελειωσει περυσι το πρωταθλημα,τα αλλα ειναι να ΄'χαμε να λεγαμε.
Φενέρ είχε κλείσει και τους πούλησε για τα €....
Ο Ιτούδης το έμαθε 30 λεπτά πριν υπογράψει με εμάς....
Του είπε επι λέξη "Μου γάμησες όλον τον σχεδιασμό ρε μαλάκα"...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εσυ τα εγραφες στη κασετινα καρελια? :confused::confused::confused:
τυπε ,οταν οι πρωτοποροι ελληνες μπετατζηδες ανακαλυψαν το πρωτο ταμπλετ(καρελια αφιλτρο),ημουν παιδακι....νταξει δεν ειμαι και μαθουσαλας!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Είπαμε ο Σλούκας είναι αρχίδι.
Το έδειξε ξανά χθες,αντί να πανηγυρίζει και να χαρεί έλεγε τις παπαριές,πόσο μικρός ανθρωπος ρε πστ μου...
Στο Βερολίνο έδειχνε τα 4 με τα δάχτυλα ο κομπλέξας....
7 έχουμε ρε αρχίδι.
Πες τα μαν ετσι με το γαμημενο,ασχέτως την αξία του

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.009
Πόντοι
5.506
Ρε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε :alivedick::alivedick::zfuck::zfuck::fuck1::fuck1:
σουχουνε κανει τον πατο πατο σαν το παλιο 200δραχμο οι γεροι στα τσοντοσινεμα μουλε

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Κωλομπαρας μαν

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
στηριζω Σλουκα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
ρε συ με τον Μπαρτζώκα πλακώθηκε και τους αφους
Σε αυτούς τα έχωσε σαν ΝΙΚΗΤΗΣ και στα αρδάκια που λέγανε πίπες πως γέρασε δεν είναι ηγέτης κτλπ κτλπ
Γιατί σκούζετε εφόσον πιαστήκατε ρόιδα ?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Μορη πουστρα αντε γαμησου μουνοπανο, που σε γαμανε τα πακια κωλομπαρα και στις παραλίες ματάκια πουστρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom