troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
βγαλε μπουτσα και κυνηγα τονμε ειπες μαλακα?
βγαλε μπουτσα και κυνηγα τονμε ειπες μαλακα?
το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.Ένα αρχίδι είναι , μια ξεφτιλισμενη πουτανα. Με το Μπαρτζωκα είχαν θέματα , δέχομαι το τι είπε.
Οι αδερφοί κάνανε ραντεβού μαζί του για 4 ώρες και μετά πήγε στο βαζελο. Δικαίωμα του να πάει στο βαζελο , αλλάοι άνθρωποι κι πίσω τον φέρανε και θέλαμε να τον κρατήσουνε. Καραγκιοζάκος σαν την άλλη την πορνη που δε ξέρει ορθογραφία
εχετε γαμηθει εσεις η νεα γενια με κατι κωλοκινητα..αυτα δεν θα μπορουσαν να συμβουν ποτε μεταξυ ατομων της ηλικιας μουΝαι σιγά....
Είχα γράψει την σελίδα στις σημειώσεις στο κινητό.
2 λεπτά δουλειά ήταν....
Μπούτσα σε όλα τα επίπεδα....
πουλάει οπαδικικι γιατί του σταξανε λεφτά. Στα αρχιδια μου ας πουλήσει οπαδιλικι, αλλά να μιλάει για αλαζονεία αυτή η πουτανα , και μάλιστα από τους αδερφούς , αυτό δεν είναι οπαδικικι είναι προσυνεννόηση με το πρεζόνι για να φανατίσουν τις πράσινες λαγοκοτεςτο ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
εσυ τα εγραφες στη κασετινα καρελια?εχετε γαμηθει εσεις η νεα γενια με κατι κωλοκινητα..αυτα δεν θα μπορουσαν να συμβουν ποτε μεταξυ ατομων της ηλικιας μου
Πες τα μανΈνα αρχίδι είναι , μια ξεφτιλισμενη πουτανα. Με το Μπαρτζωκα είχαν θέματα , δέχομαι το τι είπε.
Οι αδερφοί κάνανε ραντεβού μαζί του για 4 ώρες και μετά πήγε στο βαζελο. Δικαίωμα του να πάει στο βαζελο , αλλάοι άνθρωποι κι πίσω τον φέρανε και θέλαμε να τον κρατήσουνε. Καραγκιοζάκος σαν την άλλη την πορνη που δε ξέρει ορθογραφία
Έτσι είναι δυστυχώς....το ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
ελα ρε μαλακα κλεισμενος ηταν πριν τελειωσει περυσι το πρωταθλημα,τα αλλα ειναι να ΄'χαμε να λεγαμε.Πες τα μαν
Φενέρ είχε κλείσει και τους πούλησε για τα €....ελα ρε μαλακα κλεισμενος ηταν πριν τελειωσει περυσι το πρωταθλημα,τα αλλα ειναι να ΄'χαμε να λεγαμε.
τυπε ,οταν οι πρωτοποροι ελληνες μπετατζηδες ανακαλυψαν το πρωτο ταμπλετ(καρελια αφιλτρο),ημουν παιδακι....νταξει δεν ειμαι και μαθουσαλας!εσυ τα εγραφες στη κασετινα καρελια?
Πες τα μαν ετσι με το γαμημενο,ασχέτως την αξία τουΕίπαμε ο Σλούκας είναι αρχίδι.
Το έδειξε ξανά χθες,αντί να πανηγυρίζει και να χαρεί έλεγε τις παπαριές,πόσο μικρός ανθρωπος ρε πστ μου...
Στο Βερολίνο έδειχνε τα 4 με τα δάχτυλα ο κομπλέξας....
7 έχουμε ρε αρχίδι.
σουχουνε κανει τον πατο πατο σαν το παλιο 200δραχμο οι γεροι στα τσοντοσινεμα μουλεΡε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε
Κωλομπαρας μανΦενέρ είχε κλείσει και τους πούλησε για τα €....
Ο Ιτούδης το έμαθε 30 λεπτά πριν υπογράψει με εμάς....
Του είπε επι λέξη "Μου γάμησες όλον τον σχεδιασμό ρε μαλάκα"...
στηριζω ΣλουκαΦενέρ είχε κλείσει και τους πούλησε για τα €....
Ο Ιτούδης το έμαθε 30 λεπτά πριν υπογράψει με εμάς....
Του είπε επι λέξη "Μου γάμησες όλον τον σχεδιασμό ρε μαλάκα"...
ρε συ με τον Μπαρτζώκα πλακώθηκε και τους αφουςτο ολο θεμα ειναι το εξης εχεις θεμα με τον μπαρτζωκα οκ,γιατι βγαζεις μενος προς ολο το συλλογο?επαγγελματιας εισαι και καλα εκανες και πηγες αλλα να πουλας οπαδιλικι και να μην σεβεσαι την ομαδα που σε ειχε τοσα χρονια ειναι αχαριστια και πουστια,στον πουτσο μου για τον μπαρτζωκα ο ολυμπιακος θα υπαρχει και μετα απο αυτον σεβασμο πρεπει να δειχνουν ολοι οι αθλητες στους συλλογους που περασανε.
Μορη πουστρα αντε γαμησου μουνοπανο, που σε γαμανε τα πακια κωλομπαρα και στις παραλίες ματάκια πουστραΡε μ@λακες ολυμπιακοί, πόσο βαρυ σας έκατσε το καυλι του Σλούκα. Μόνο για βρισιδια είστε π@υτανες, βρίστε τα μ@λακιστηρια της ομάδας σας, τον γαμιας σας θα τον προσκυνάτε