Δε σε βλεπω ψυχραιμο...Εδω μιλατε εσεις για διαιτησια. Εμεις θα το βουλωσουμε;
Μην αρχίσουμε παλι. Δεν συμφερει τους βαζελους τετοια κουβεντα.
Αστο να μεινουμε φιλοι
(Ριτα)
Δε σε βλεπω ψυχραιμο...Εδω μιλατε εσεις για διαιτησια. Εμεις θα το βουλωσουμε;
Μην αρχίσουμε παλι. Δεν συμφερει τους βαζελους τετοια κουβεντα.
Εγω να το αφησω; Δεν δικαιουται ενας μπασκετικός βςζελος να μιλαει για διαιτησια. Μην ξεχνιομαστε, Βλασση. Η μουμια (δεξια) και ο νεκρομουρης (αριστερα) φωτο. Μην ξεχνιομαστε.... Βλασση!Δε σε βλεπω ψυχραιμο...
Αστο να μεινουμε φιλοι
(Ριτα)
με τη μουμια εχεις παρει το 80% των τιτλων σου φιλαρακι μουΕγω να το αφησω; Δεν δικαιουται ενας μπασκετικός βςζελος να μιλαει για διαιτησια. Μην ξεχνιομαστε, Βλασση. Η μουμια (δεξια) και ο νεκρομουρης (αριστερα) φωτο. Μην ξεχνιομαστε.... Βλασση!
Παμε παλι. Δεν δικαιούται μπασκετικος βαζελος να μιλαει για διαιτησία στο μπάσκετ. Και δεν σου εγραψα πουθενα οτι ειμαι ανωτερος με την σπυριαρα. Αλλοι εχουν το κουσουρι να ειναι δευτεροι σε μπαλα, πως μου ρθε τωρα, και επιμενουν οτι ειναι ανωτεροι ενω ειναι αρχιδια καλαβρεζικα.με τη μουμια εχεις παρει το 80% των τιτλων σου φιλαρακι μου
Ηταν καλη η μουμια το 92-93 κλπ
Μετα χαλασε?
Ηταν καλη επι Κοκκαλη?
ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ ΣΕ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΙ ΑΔΕΡΦΕ
Μιλειστε για πολο,βολευ,ναι
Αλλα για την πορτοκαλια τσιμουδια, γιατι οπως ειδε ολη ηΕλλαδα ,μεσα στο εξοχικο με 8 παικτες εσεις (5+3) και 5 ο αιωνιος δυναστης του μπασκετ επεσε φαπα
Καλημερα και παλι
Αλλη μια (τελευταια)Παμε παλι. Δεν δικαιούται μπασκετικος βαζελος να μιλαει για διαιτησία στο μπάσκετ. Και δεν σου εγραψα πουθενα οτι ειμαι ανωτερος με την σπυριαρα. Αλλοι εχουν το κουσουρι να ειναι δευτεροι σε μπαλα, πως μου ρθε τωρα, και επιμενουν οτι ειναι ανωτεροι ενω ειναι αρχιδια καλαβρεζικα.
Αλλη μια. Μπασκετικός παναθηναικος, δεν δικαιουται να μιλαει για διαιτησια.
Ξανα μανα καλημερα σου!
Πες το κι εστι.Αλλη μια (τελευταια)
Αρα ποδοσφαιρικος γαυρος τουμπεκι για διαιτησια ως το 2324?
μην εισαι τοσο σιγουρος,απλα το 100-0 θα παει 70-30Ο Γουακόπουλος χτύπησε.
Έχει πρόβλημα μάλλον.
Σήμερα ήταν οι καμικάζι.
Μεθαύριο θα είναι 50ρήσιοι αναγκαστικά.
ασχολεισαι ακομα με αυτον τον τριμαλακα?τι πάει να πεί "τον πήρε η μπάλα" βρε ηλίθια ρουφιανόγρια ?
Τέσπα ,δωρεάν συνεδρίες δεν σου κάνω , τα είπαμε ... να φτιάξουμε το κληρονομητήριο σου κ θα τα βρούμε
τα 2 κοκκινοσβερκα μαλακισμενα θα αυξησουν το μπατζετ του χρονου.Φέτος ήταν η ευκαιρία τους....
Εμείς νέα ομάδα κτλ...
Το καλοκαίρι θα κλείσουμε τα κενά,που δεν είναι και λίγα...
Μακάρι να κάνουν ρελάνς οι Μακ Ντάκ να υπάρχει ενδιαφέρον....
ακου να δεις ποια ειναι η αληθεια για να μην μας ζαλιζεις τις μπαλες.Ρε Αρκίντι , σε ματς που πήγε στους 3 πόντους διαφορά έχεις βάλει τρίποντο πίσω από το κέντρο του γηπέδου σε νεκρό χρόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το μπάσκετ το γαμημένο είναι ακριβώς αυτό , κρίνεται σε πολύ μικρές λεπτομέρειες σε αγώνες τέτοιου επιπέδου . Για τίς χαμένες βολές δεν θα μιλήσω καν . Η σούφρα σας χθες έγινε σαν της τύπισσας του κυρίου τύπου που ρωτούσε γιατί ξεχείλωσε η μουνοκωλοτρυπίδα της γυναίκας του στο Ντουμπάι
τέλος πάντων στά ρχίδια μας , είμαι κάτοχος ευρωπαϊκού τίτλου για φέτος στο άθλημα που σε πονάει και σε κόφτει , θα έρθω να παίξω άλλη μία παρτίδα σκάκι στο εξοχικό , και βλέπουμε
Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που κερνάω Πούτσα τον
καρπαζοεισπρΑΚΤΟΡ μέσα εκεί ...
εχω πληροφοριες οτι ο δημητρακης κατεσκευαζει καινουργια προφυλακτικα γκωλου σχεδον αορατα ..σημερα θα γινει η πρωτη δοκιμημην εισαι τοσο σιγουρος,απλα το 100-0 θα παει 70-30
να πληρωσουν πρωτα το ρευμα που χρωστανε ακομη 793 δοσεις και μετα να δουμετα 2 κοκκινοσβερκα μαλακισμενα θα αυξησουν το μπατζετ του χρονου.
γνωριζω απο πληροφορια οτι θα πλησιαζει τα 20 μυρια που ειχαμε φετος.
η αποφαση παρθηκε αμεσως μολις πηραμε το 7ο...εχει φτασει μεχρι λαρυγγι ...
και για εκει εχουμε ακρες ...τον φυλακα στο πρωτο θα μας βρει και καλο σημειοΌχι ρε φίλε....να μην μας τα πρήζουν άλλο....έλεος....χαχαχα....στην γειτονιά μου πάντως άκρα του τάφου σιωπή
Τέτοιο πράγμα όπως προχθές ούτε με την ΤΣΣΚΑ δεν είχαμε δει...μην εισαι τοσο σιγουρος,απλα το 100-0 θα παει 70-30
Μακάρι,μόνο καλό θα κάνει και σε μας αυτό.τα 2 κοκκινοσβερκα μαλακισμενα θα αυξησουν το μπατζετ του χρονου.
Παμε παλι. Δεν δικαιούται μπασκετικος βαζελος να μιλαει για διαιτησία στο μπάσκετ. Και δεν σου εγραψα πουθενα οτι ειμαι ανωτερος με την σπυριαρα. Αλλοι εχουν το κουσουρι να ειναι δευτεροι σε μπαλα, πως μου ρθε τωρα, και επιμενουν οτι ειναι ανωτεροι ενω ειναι αρχιδια καλαβρεζικα.
Αλλη μια. Μπασκετικός παναθηναικος, δεν δικαιουται να μιλαει για διαιτησια.
Ξανα μανα καλημερα σου!
Έτσι....Θα μιλήσουν οι μαουνιερηδες για Βασιλακόπουλο.
Που απ' τα 14 πρωταθλήματα τους, τα 8 τα έχουν πάρει με την μούμια πρόεδρο της ΕΟΚ.
Που τους άφηνε να κάνουν ότι θέλουν με μάνατζερ Γιάννη Γιαννάκη και προπονητή τον Ιωαννίδη. Νομίζουν ότι είμαστε όλοι κάτω από 30 και δεν θυμόμαστε. Νομίζουν λάθος.
Αν δεν αλλαξουν προπονητη......απο πουτσα σε πουτσα θα πηγαινουν και 30 μυρια να δωσουντα 2 κοκκινοσβερκα μαλακισμενα θα αυξησουν το μπατζετ του χρονου.
Μη βρίζεις μαν ηρεμαΑν δεν αλλαξουν προπονητη......απο πουτσα σε πουτσα θα πηγαινουν και 30 μυρια να δωσουν
Ο ανθρωπος εχει τσακωθει μεχρι και με τα κορδονια των παικτων του
Ειναι απ τις πολυ ειδικες περιπτωσεις κομπλεξικου μαλακα