DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.710
- Πόντοι
- 2.306
Αλλη μια οι επικες αντιδρασεις του πρεζακια.
Ψυχραιμος ο πρεζακας.
Αλλη μια οι επικες αντιδρασεις του πρεζακια.
Παντα!Ψυχραιμος ο πρεζακας.
Σκουζει σαν γύφτισσα πουτανα το σιχαμαΑλλη μια οι επικες αντιδρασεις του πρεζακια.
Απίστευτο πως αυτός ο ΠΑΟ πήρε το πρωταθλητριών ...γενικά είμαι άρα φάιναλ φορ
Κ το 2000 κ το 2024 ενώ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα έπαιξε φοβερά ..
Δίκαια μεν αλλά τον ευνοεί το σύστημα κ η στόφα του
Πάντως κ ο Σλούκας μέχρι τον Μάρτιο χώμα ηταν κ βασικά τώρα ανέβηκε κ.ειδικα στον τελικό του Βερολίνου
Ο φαλ κ μιλου δεν χωράνε στην ίδια ομάδα
Χρειάζεται ένας ψηλός αθλητικός για πικ εν ρολ στο γαύρο κ ένας κικέρ σουτέρ
απόψε είχε δίκιο όμως ...μη γίνεσαι ζελένσκυ με γοβίτσες που για όλα του φταίει ο πούτιναςΣκουζει σαν γύφτισσα πουτανα το σιχαμα
Ανεξάρτητα ποιος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι, αυτοί οι διαιτητές που έχουν κυριαρχήσει στο μπάσκετ είναι επικίνδυνοι και αυτή η περίεργη που όχι μόνο δεν ξέρει μπάσκετ αλλά μπορεί να τινάξει τα παιχνίδια στο αέρα! Λύση όπως στο ποδόσφαιρο . Ξένοι και πάλι ξένοι . Να μείνουν άνεργοι να καταλάβουν! Αντί να πρωταγωνιστούν οι ομάδες πρωταγωνιστούν αυτοί ! Τα λέω και δεν είμαι ΠΑΟ. Μπορούσε να είναι ο Ολυμπιακός ή η ΑΕΚ το θύμα τους .
Τόσες πούτσες έχεις φάει στον κώλο. Μου φαίνεται θα μπουν και άλλες !
Τόσες πούτσες έχεις φάει στον κώλο. Μου φαίνεται θα μπουν και άλλες !
Δεν μπορώ τις έχεις πάρει όλες εσύ .Άτιμη κωλοτρυπίδα. ΑΑΑΧ εσύ ατιμούλα!Tσιμπα κι αλλες βρε αχορταγο
Υπομονη. Θα βγει καποιος Τοτης Φυλακουρης να παρηγορησει τα παιδια τους παναθηναικους γιαντο Γουεμπλει τωρα. Μια ευρωπαικη μετα απο 13 χρονια πηρανε και τους βγήκε ξινη. Ξινη, ρε!
Και τους μπούστηδες σαν εσένα έπρεπε να πετάμε από την ταράτσα,όπως κάνουν στην Τεχεράνη και στο Καράτσι...Ακόμα κ οι δυνάστες Κόκκαλης κ Μαρινάκης δεν ήταν τόσο προκλητικοί κ να διακινούν την βία όπως το πρεζακι
Δια παντός αποβολή από τα γήπεδα μπάσκετ για υποκίνηση βίας ..έτσι θα γινόταν σε σοβαρά κρατη
Ο Τούρκος είναι προπονηταράς αλλά κωλοχαρακτήρας και μεγάλο μουνόπανο....ο μαξι ποαντελωνατος θα μιλησει δικαια για τον τουρκο καραγκιοζη.
Το ξέρουμε ότι ακόμα δεν το έχεις χωνέψει πουτάνα.Απίστευτο πως αυτός ο ΠΑΟ πήρε το πρωταθλητριών ...γενικά είμαι άρα φάιναλ φορ
Κ το 2000 κ το 2024 ενώ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα έπαιξε φοβερά ..
Δίκαια μεν αλλά τον ευνοεί το σύστημα κ η στόφα του
Πάντως κ ο Σλούκας μέχρι τον Μάρτιο χώμα ηταν κ βασικά τώρα ανέβηκε κ.ειδικα στον τελικό του Βερολίνου
Ο φαλ κ μιλου δεν χωράνε στην ίδια ομάδα
Χρειάζεται ένας ψηλός αθλητικός για πικ εν ρολ στο γαύρο κ ένας κικέρ σουτέρ
Καλά κλάψε και εσύ....Έλα ρε μαν τώρα,με τους ίδιους διαιτητές σε όλα τα ματς,εντάξει πληρώσαμε και το πήραμε που θα'λεγε κι η κυρα Δεσποινα
Έλα αηδιεςΚαι τους μπούστηδες σαν εσένα έπρεπε να πετάμε από την ταράτσα,όπως κάνουν στην Τεχεράνη και στο Καράτσι...
Σόρρυ 2002 ήθελα να γράψω..Το ξέρουμε ότι ακόμα δεν το έχεις χωνέψει πουτάνα.
To 2000 ποιος είχε την καλύτερη ομάδα?
Ο Παναθηναϊκός...
Θέλω και σχόλιο για πουτάνα Κωστάκη που θυμήθηκε στα 34 του ότι είναι βάζελος και ήρθε στο σεφ να δείξει τη φανέλα ...Ο Τούρκος είναι προπονηταράς αλλά κωλοχαρακτήρας και μεγάλο μουνόπανο....
Γνωστό αυτό ρε μαλάκα.
Τι θες να πω δηλαδή....
Μουναρα μου πως τους γαμησες ετσι χθες;