HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.454
- Πόντοι
- 456
Άλλαξα κινητό κ έχει διαφορετική σειρά το πληκτρολόγιο.
εσυ ταξιδιαρη τι εισαι κανας Τοξοτης ?
(ΥΓ. Υδροχοος Τοξοτης αδερφες ψυχες)
Άλλαξα κινητό κ έχει διαφορετική σειρά το πληκτρολόγιο.
εσυ ταξιδιαρη τι εισαι κανας Τοξοτης ?
αρα Υδροχοος
ρωτα τον και οροσκοπο μπορει να ειστε καρμικο ζευγαρι
Μην ορκιζεσαι...μπαν από δω μέσα δεν πετυχαίνετε
Τι γυάλαμπουκες είναι αυτές που φοράνε ρε
Τακη μία εβριζες τον Χοντρο και τωρα εισαι απο πισω και ζητας μεροκαματο,μονο εσεις και οι μαλακες οι αγγελοπουλοι στο μπασκετ με τα φαιναλ φορ!!!!!
Καυλαντα κτλΤι γυάλαμπουκες είναι αυτές που φοράνε ρε
Θα το παρετε ειπαμε. Δεν εχει αλλη κουπα για τον Ολυμπιακο φετος στο μπασκετ.Aπλως αφηνω εδω αυτα για τα αποδητυρια που λεγαμε!
Eγω δν βαζω αν το παρουμε ή οχι,Θα το παρετε ειπαμε. Δεν εχει αλλη κουπα για τον Ολυμπιακο φετος στο μπασκετ.
Εχω την βεβαιότητα οτι ο καημος πολλων Παναθηναικων, ασφαλως και ειναι να κερδισουν και να παρουν το πρωταθλημα, αλλα αυτο που τους καιει περισσοτερο ειναι να γαμησουν τον Μπαρτζωκα. Και δικό σου επισης.Eγω δν βαζω αν το παρουμε ή οχι,
απλως επιχειρηματολογω το προφανες!
Θα το παρετε ειπαμε. Δεν εχει αλλη κουπα για τον Ολυμπιακο φετος στο μπασκετ.
Δν υπαρχει καημος,υπαρχει αποτροπιασμος και σιχαμαρα στο προσωπο τουτουνου!Εχω την βεβαιότητα οτι ο καημος πολλων Παναθηναικων, ασφαλως και ειναι να κερδισουν και να παρουν το πρωταθλημα, αλλα αυτο που τους καιει περισσοτερο ειναι να γαμησουν τον Μπαρτζωκα. Και δικό σου επισης.
Θα το πάρετε ξανα λεω και πανηγυριστε περισσοτερο για τον Μπαρτζωκα, κανενα προβλημα. Αλλα ξανα λεω, που ξερεις, αυτες οι κακες σχεσεις πως θα βγουν; Μην δεις σε καποιο παιχνιδι να εχει φυγει η διάφορα υπερ του Ολυμπιακου, δεν ειναι το επικρατεστερο σεναριο, αλλα λεμε τωρα. Ο Μπαρτζωκας ξερεις τι εντολη θα δινει σε καθε ταιμ αουτ; Ξερεις, ολοι το ξερετε. Πατηστε τους κι αλλο μεχρι να γινουν ενα με το παρκε οι σαρκες τους! Και σηκωσεις κουπα με ολιγη απο δηλητηριο μεσα.
Τα ιδια εκανε και ο Τρακης καποτε για να σπασει τριανταπενταρες. Κανενας σεβασμος και επιστρατευση οποιουδηποτε μεσου. Και καπως ετσι ηρθε το μεχρι τελους...Δν υπαρχει καημος,υπαρχει αποτροπιασμος και σιχαμαρα στο προσωπο τουτουνου!
Και δν εχουν καταλαβει αυτοι οι συγκεκριμενοι ''επαγγελαματιες'',οτι ο τροχος γυρναει,δν παραμενει στασιμος!
Εχουν χασει δουλειες για αυτες τις εξυπναδες του τυπου πουλαω οπαδιλικη και εγω ειμαι και κανενας αλλος!
Και οπως γραφεις εντολη στο πατηστε τους,διχως να ενδιαφερει τι-πως-γιατι!(γιατι καποιοι υποστηριζουν οτι ειναι γνωστης ο Αντιγραφεας)
Αρα ξεχναμε ιδανικα-γνωσης-ταλεντο-ιστορια και παμε στο ξυλο και στα γιουρια για να μην μας πουν Μαλακες!!
Και μετα θα βγει και θα αφησει να υπονοηθει αν χασετε το Πρωταθλημα,οτι οι παικτες ματωσανε τον αντιπαλο!
Για DPG εχω ανεφερθει πολλακις!Τα ιδια εκανε και ο Τρακης καποτε για να σπασει τριανταπενταρες. Κανενας σεβασμος και επιστρατευση οποιουδηποτε μεσου. Και καπως ετσι ηρθε το μεχρι τελους...
Τα ιδια και ο Αλβερτης παλιοτερα. Τουλαχιστον ο Αλβερτης, το προσπάθησε να το πετυχει ενω βρηκε τον Ολυμπιακό σωβρακο και ντοπαρε τους συμπαίκτες του να σκοραρουν κι αλλο να μεγαλωσουν την διαφορα.
Παρθένος σε όλαεσυ ταξιδιαρη τι εισαι κανας Τοξοτης ?
Παρθένος σε όλα
Στ'αρχιδια μας το πρωταθληματάκι ,δε θα το δουμε καν!