Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ να εχετε να πειτε τιποτα για ποδοσφαιρο?????
η μαλλον σιγουρα εχετε.......εισαστε πολυ καλυτεροι αλλα ο κακος ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας κλεβει τα πρωταθληματα,ετσι δεν ειναι?????????

Π Α Ν Τ Ε Λ Ο Ν Ι Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α Α! ! ! ! ! 1 1

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τωρα τα 5 σου φαινοντε πολλα για ενα παικτη που ειναι 25 χρονων με συμμετοχες σε βραζιλια και ηδη 4 μεταγραφες στην καριερα του με την πρωτη κοντα στα 3,5 εκ και οταν ηταν 19 χρονων....[για ντουντού]...απο δωρητή

για σκέψου λίγο...στα 19 πήρε 3,5 μύρια.... έκανε μέσα σε 6 χρόνια 4 μεταγραφές..[γυρολόγος]...και τώρα κοστίζει 5 μύρια.....άρα κοινή λογική...σε αυτή την ηλικία την καλλίτερη του αύξησε την τιμή του μόνο 1,5 μύριο..που σημσίνει ότι δεν έγινε ο παικταράς αλλά παρέμεινε απλά καλός παίκτης...γιατί αν είχε εξελιχθεί ΄τωρα θα κόστιζε 15 μύρια...σωστά?....απλή λογική που μαθαίναμε στο λύκειο......
χριστιδάκο...κάνω παράθεση αυτό που έγραψα προηγουμ΄λενως για τον ντουντουντου...και πες μου αν κάνω λάθος.........

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τετοια φορατε μηπως? :2funny:

Συνημμένα

• 0608FASH_Behind_6.jpg
    0608FASH_Behind_6.jpg
    9,5 KB · Εμφανίσεις: 16

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
χριστιδάκο...κάνω παράθεση αυτό που έγραψα προηγουμ΄λενως για τον ντουντουντου...και πες μου αν κάνω λάθος.........
τωρα σοβαρα και χωρις πλακα.....
δεν ειναι σιγουρα ο καλυτερος κοφτης του κοσμου....
ειναι ενας πολυ καλος παιχτης βραζιλιανος ,διεθνης εν ενεργεια που απο οτι φαινεται προφανως δεν εκανε την καρριερα που και ο ιδιος και η ομαδα του περιμενε αλλα εχει ακομα μια ευκαιρια να δειξει!!!!!!
6  μυρια πηρε η ομαδα του ,δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ενδιαφερθηκαν για αυτον μεγαλες ομαδες.....
πιστευω πως (θεωρητικα παντα μιλαω) για την ελλαδα ειναι πολυτελεια!!!!!!!
Αν δεν δουμε κα;ποιον στο γηπεδο δεν αξιζει ουτε να πανηγυριζουμε ουτε να βιαζομαστε να τον κρινουμε παιχτικα ....
Παντως σαν κινηση ειναι αρκετα καλη....
Θα δουμε στην πορεια!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ειναι ενας πολυ καλος παιχτης βραζιλιανος ,διεθνης εν ενεργεια που απο οτι φαινεται προφανως δεν εκανε την καρριερα που και ο ιδιος και η ομαδα του περιμενε αλλα εχει ακομα μια ευκαιρια να δειξει!!!!!!
6  μυρια πηρε η ομαδα του ,δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ενδιαφερθηκαν για αυτον μεγαλες ομαδες.....
Αν δεν δουμε κα;ποιον στο γηπεδο δεν αξιζει ουτε να πανηγυριζουμε ουτε να βιαζομαστε να τον κρινουμε παιχτικα ....
τώρα εγώ πώς να πιστέψω ότι είσαι γαύρος;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τώρα; μου χάλασες την εικόνα που έχω σχηματίσει για τους γαύρους.....κοίτα μην διαβάσουν ο χειτζ-πως τον λένε,ο δωρητής. οπλέζουρας και λοιποί αυτά που γ΄ραφεις και αρχίσουν να σε κυνηγάνε σαν τον βάσο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
τέτοια ειλικρίνεια..;;;;;;;
κρυφοβάζελος και συ... Γι αυτό σουλατσάρεις εδώ μέσα....
ρε ολοι οι γαυροι ετσι ειμαστε....εσεις ψηνοσαστε και παραμυθιαζοσαστε με πολυμετοχικους και πιπες....
ο τζιγγερ οδηγαει και παλι απλα με την γατια που εκανε γλιτωσε το κρα σε πιθανη αποτυχια.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα; μου χάλασες την εικόνα που έχω σχηματίσει για τους γαύρους.....κοίτα μην διαβάσουν ο χειτζ-πως τον λένε,ο δωρητής. οπλέζουρας και λοιποί αυτά που γ΄ραφεις και αρχίσουν να σε κυνηγάνε σαν τον βάσο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νιώθει μοναξιές και μας κάνει τα γλυκά μάτια....
Κοίτα νέκρα στο θρεντολίμανο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε ολοι οι γαυροι ετσι ειμαστε....εσεις ψηνοσαστε και παραμυθιαζοσαστε με πολυμετοχικους και πιπες....
ο τζιγγερ οδηγαει και παλι απλα με την γατια που εκανε γλιτωσε το κρα σε πιθανη αποτυχια.....

ελα σου βρηκα μια να ξεχαρμανιασεις :2funny:

Συνημμένα

• Burro.jpg
    Burro.jpg
    86,7 KB · Εμφανίσεις: 20

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
δεν πιστευω να με δωσετε στεγνα....ετσι?????

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
:2funny:

Συνημμένα

• kourkouti-sofo-beijing.jpg
    kourkouti-sofo-beijing.jpg