apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
όχι ρε ....
κουμπαράτος.......
συκοφιλατος μηπως?
όχι ρε ....
κουμπαράτος.......
χριστιδάκο...κάνω παράθεση αυτό που έγραψα προηγουμ΄λενως για τον ντουντουντου...και πες μου αν κάνω λάθος.........τωρα τα 5 σου φαινοντε πολλα για ενα παικτη που ειναι 25 χρονων με συμμετοχες σε βραζιλια και ηδη 4 μεταγραφες στην καριερα του με την πρωτη κοντα στα 3,5 εκ και οταν ηταν 19 χρονων....[για ντουντού]...απο δωρητή
για σκέψου λίγο...στα 19 πήρε 3,5 μύρια.... έκανε μέσα σε 6 χρόνια 4 μεταγραφές..[γυρολόγος]...και τώρα κοστίζει 5 μύρια.....άρα κοινή λογική...σε αυτή την ηλικία την καλλίτερη του αύξησε την τιμή του μόνο 1,5 μύριο..που σημσίνει ότι δεν έγινε ο παικταράς αλλά παρέμεινε απλά καλός παίκτης...γιατί αν είχε εξελιχθεί ΄τωρα θα κόστιζε 15 μύρια...σωστά?....απλή λογική που μαθαίναμε στο λύκειο......
τωρα σοβαρα και χωρις πλακα.....χριστιδάκο...κάνω παράθεση αυτό που έγραψα προηγουμ΄λενως για τον ντουντουντου...και πες μου αν κάνω λάθος.........
τώρα εγώ πώς να πιστέψω ότι είσαι γαύρος;;;;;;;;;τωρα σοβαρα και χωρις πλακα.....
δεν ειναι σιγουρα ο καλυτερος κοφτης του κοσμου....
ειναι ενας πολυ καλος παιχτης βραζιλιανος ,διεθνης εν ενεργεια που απο οτι φαινεται προφανως δεν εκανε την καρριερα που και ο ιδιος και η ομαδα του περιμενε αλλα εχει ακομα μια ευκαιρια να δειξει!!!!!!
6 μυρια πηρε η ομαδα του ,δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ενδιαφερθηκαν για αυτον μεγαλες ομαδες.....
πιστευω πως (θεωρητικα παντα μιλαω) για την ελλαδα ειναι πολυτελεια!!!!!!!
Αν δεν δουμε κα;ποιον στο γηπεδο δεν αξιζει ουτε να πανηγυριζουμε ουτε να βιαζομαστε να τον κρινουμε παιχτικα ....
Παντως σαν κινηση ειναι αρκετα καλη....
Θα δουμε στην πορεια!!!!!
δεν πιστευω και πουθενα για να σου ορκιζομουνα....τώρα εγώ πώς να πιστέψω ότι είσαι γαύρος;;;;;;;;;
τέτοια ειλικρίνεια..;;;;;;;δεν πιστευω και πουθενα για να σου ορκιζομουνα....
τώρα; μου χάλασες την εικόνα που έχω σχηματίσει για τους γαύρους.....κοίτα μην διαβάσουν ο χειτζ-πως τον λένε,ο δωρητής. οπλέζουρας και λοιποί αυτά που γ΄ραφεις και αρχίσουν να σε κυνηγάνε σαν τον βάσο....τωρα σοβαρα και χωρις πλακα.....
δεν ειναι σιγουρα ο καλυτερος κοφτης του κοσμου....
ειναι ενας πολυ καλος παιχτης βραζιλιανος ,διεθνης εν ενεργεια που απο οτι φαινεται προφανως δεν εκανε την καρριερα που και ο ιδιος και η ομαδα του περιμενε αλλα εχει ακομα μια ευκαιρια να δειξει!!!!!!
6 μυρια πηρε η ομαδα του ,δεν ειναι λιγα αλλα σιγουρα δεν ενδιαφερθηκαν για αυτον μεγαλες ομαδες.....
πιστευω πως (θεωρητικα παντα μιλαω) για την ελλαδα ειναι πολυτελεια!!!!!!!
Αν δεν δουμε κα;ποιον στο γηπεδο δεν αξιζει ουτε να πανηγυριζουμε ουτε να βιαζομαστε να τον κρινουμε παιχτικα ....
Παντως σαν κινηση ειναι αρκετα καλη....
Θα δουμε στην πορεια!!!!!
ρε ολοι οι γαυροι ετσι ειμαστε....εσεις ψηνοσαστε και παραμυθιαζοσαστε με πολυμετοχικους και πιπες....τέτοια ειλικρίνεια..;;;;;;;
κρυφοβάζελος και συ... Γι αυτό σουλατσάρεις εδώ μέσα....
νιώθει μοναξιές και μας κάνει τα γλυκά μάτια....τώρα; μου χάλασες την εικόνα που έχω σχηματίσει για τους γαύρους.....κοίτα μην διαβάσουν ο χειτζ-πως τον λένε,ο δωρητής. οπλέζουρας και λοιποί αυτά που γ΄ραφεις και αρχίσουν να σε κυνηγάνε σαν τον βάσο....
ρε ολοι οι γαυροι ετσι ειμαστε....εσεις ψηνοσαστε και παραμυθιαζοσαστε με πολυμετοχικους και πιπες....
ο τζιγγερ οδηγαει και παλι απλα με την γατια που εκανε γλιτωσε το κρα σε πιθανη αποτυχια.....
δεν πιστευω να με δωσετε στεγνα....ετσι?????τώρα; μου χάλασες την εικόνα που έχω σχηματίσει για τους γαύρους.....κοίτα μην διαβάσουν ο χειτζ-πως τον λένε,ο δωρητής. οπλέζουρας και λοιποί αυτά που γ΄ραφεις και αρχίσουν να σε κυνηγάνε σαν τον βάσο....
όχι ρε..ούτε κατά φαντασία...τι νομίζεις,οτι είμαστε ρουφιανοι...ποτέ.....ΠΛΕΖΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................δεν πιστευω να με δωσετε στεγνα....ετσι?????
κατσε να σβησω τα ιχνη....όχι ρε..ούτε κατά φαντασία...τι νομίζεις,οτι είμαστε ρουφιανοι...ποτέ.....ΠΛΕΖΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ................