Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Σωστα. Αφου δεν αφησαμε κανενα παιδί να κυκλοφορει ως αγνωστου πατρος.εμεις τουλαχιστον ξερουμε ποιος ειναι ο πατερας μας
Σωστα. Αφου δεν αφησαμε κανενα παιδί να κυκλοφορει ως αγνωστου πατρος.εμεις τουλαχιστον ξερουμε ποιος ειναι ο πατερας μας
εκεί πάνω πρωί πρωί ξυπνάτε ? με του Μουεζίνη το κακάρισμα ?Όσο αηδία είναι τα κανόνια κ η Τρούμπα άλλο τόσο τα Σεπόλια Πατήσια περιοχή Βικτόριας
Μιλάμε για αφρικανικές συνοικίες πλέον ...για έναν μη Αθηναίο μοιάζει με τριτοκοσμικές περιοχές του Μπαγκλαντές
Δεν υπάρχει αλλη ομαδα σε ολοκληρη τη χωρα! Που θα μας πεις και πως θα ειναι και το ονομα μας. Και εμενα θα μου αρεσε να σε λενε τιτικα εδω μεσα. Δεν μου αρεσει το Lemmy.Και στην τελικη που κολλαει το "ολυμπιακος" ως ονομα; του Ολυμπου ομαδα; Ακους Παναθηναικος και μπαινεις στο νοημα, η ομαδα ολων των Αθηνων. Οταν ιδρυσανε το σωματειο τους ειχαν ηδη παρθει ονοματα οπως Πανταμπουριακος, Δυναμο Τρουμπας, Ανορθωση Καμινιων, Πορτο Λεονε Τσιτσερονε, Μπορουσια Περαματος, κτλ; Με απασχολει πολυ αυτο το ζητημα...
Μπερδέψες παραθέσεις . .σε έστειλε πριονοκορδελα η μιλκοκρεμα με κιμά κ τυρί ανάμεικτη κ δεν ξέρεις τι γράφεις ....Μας είχατε πρήξει τον πάπαρο με τον σκακιστη,τα 17-1,μέχρι τέλους,Σλούκα πάρτους τα λεφτα κτλ....
Ε,λοιπόν πάρτε το στον πάτο σας...
Καποτά κατέβαινα Αθήνα κ με πείραζαν τα ξαδέρφια μου για τους μουσουλμάνους της Θράκηςεκεί πάνω πρωί πρωί ξυπνάτε ? με του Μουεζίνη το κακάρισμα ?
ισκεντέρ άσε τις αναλύσεις γιατί κάποιοι σε φωνάζουνε ξερόλα-μυρωδιά
Βρες τίποτε καλές τουρκογύφτισες με ωραίο κορμί και ελάτε κάτω να τα σπάσουμε στα μπουζούκια ,εγώ πλερώνω
Live @ 6ος Στόλος η Άντζελα Βάγια & ο Νίκος Φλωρινιώτης
Το πιο δυνατό ελληνάδικο Club της πόλης φιλοξενεί την Άντζελα Βάγια και το Νίκο Φλωρινιώτη με την παρέα τους σε μία λαϊκή βραδιά που θα σας ταξιδέψει με παλία και...peiraias.me
Ξέρει ο πάτος σου καλά τι γράφω...Μπερδέψες παραθέσεις . .σεοηγε πριονοκορδελα η μιλκοκρεμα με κιμά κ τυρί ανάμεικτη κ δεν ξέρεις τι γράφεις ....
Ξέρει ο πάτος σου καλά τι γράφω...
Σε τσούζει η κωλάρα σου...
Ποτέ Μιλκο,μόνο ροδοπάκι
Στην Ροδόπη οι μουσουλμάνοι ειναι στο 45%+....Καποτά κατέβαινα Αθήνα κ με πείραζαν τα ξαδέρφια μου για τους μουσουλμάνους της Θράκης
Πλέον γύρισε ο τροχός κ έχετε περισσότερους στην Αθήνα
Μαξιμιλιανό..πατωνεις ή θέλεις δοκάρι για στηρίξει ;;Ξέρει ο πάτος σου καλά τι γράφω...
Σε τσούζει η κωλάρα σου...
Ποτέ Μιλκο,μόνο ροδοπάκι
Δεν μιλάω σε μικροτσούτσουνους στραπατσαρισμένους....Tσίμπα ένα
45%Στην Ροδόπη οι μουσουλμάνοι ειναι στο 45%+....
Αθήνα κατω από 10%....
Τύπε χύσεμεσα βγές από τον βολκάνοΜαξιμιλιανό..πατωνεις ή θέλεις δοκάρι για στηρίξει ;;
Αν αφαιρέσεις τους Πομάκους,κανα 40αρι είναι οι Τούρκοι στην Ροδόπη....45%
55% θέλεις να πεις .....αλλά είναι γνήσιοι Έλληνες μουσουλμάνοι απόγονοι του Μωάμεθ ενώ οι δικοί σας είναι άγνωστης προέλευσης ....
Νύχτα Αθήνα μοιάζει με κισανσα
Νύχτα Αθήνα μοιάζει με κισανσα
Σκαστε απο το κακο σας. Ζήστε με αυτο και προσεξτε μην πεθάνετε και με αυτο. Το να αφησετε Παναθηναϊκό δευτερο στα της Ελλαδας σε κουπες το εχετε σιγουρο οτι ετσι θα τον αφησετε ετσι σε αυτην την ζωη. Προσεχτε και στην ευρωπη γιατι ειστε ηδη δευτερατζες!Θα μας πρηζουν καιρο τα ουμπαλα με την κατακτηση του κορατς του ποδοσφαιρου και με το δικιο τους, αυτοι το βλεπουν ως champion league. Πρωτοι στο χωριο τελευταιοι στην πολη. Το μιλκο καπ εβγαλε στην επιφανεια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τις αξιες τους και προσδοκιες τους. Γιαυτο κυριοι οποτε παιζανε σε ομιλους του cl τρωγανε 4αρες και 5αρες και ηταν ο περιγελος της ηπειρου και οχι μονο. Ποτέ το dna τους δεν ανηκε εκει. Να το θεσω και bou-ριστικα: Επι χρονια με "δανεικα λεφτα" (βλεπε παραγκα) βγαζανε εξω τις καλυτερες γκομενες και ΠΑΝΤΑ γινοντουσαν καληνυχτακηδες, κανα μπουτακι πιανανε και μετα σπιτι αυνανισμο, η γκομενα με αλλον. Τωρα τους εκατσε μια κοντη κουτση και με ενα ματι και διατρανωνουν παντου οτι την πηδηξαν, την βγαζουν και σουλατσο μαλιστα με καμαρι να δειξουν...συντομα θα διαπιστωσουν οτι πιασανε ΤΑΒΑΝΙ.
Μάλιστα κλωνε του ποδολαγνουΤύπε χύσεμεσα βγές από τον βολκάνο
Δεν είναι ΤούρκοιΑν αφαιρέσεις τους Πομάκους,κανα 40αρι είναι οι Τούρκοι στην Ροδόπη....
Μάλιστα κλωνε του ποδολαγνου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν είναι Τούρκοι
Είναι Έλληνες μουσουλμάνοι
Οι γνήσιοι τουρκόφωνοι μη τσιγγάνικης καταγωγής δεν είναι ούτε 10-15% στη Θράκη
Ναι,Ξάνθη δεν έχουν καθόλου.Οι γνήσιοι τουρκόφωνοι μη τσιγγάνικης καταγωγής δεν είναι ούτε 10-15% στη Θράκη
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα κλείσουν το σύνδεσμο Φενέρμπαχτσε στην Θράκη .....
Θυμάμαι όταν το πήρε το καλό μιλκο καπ η γάλατα σαράι βγήκαν να πανηγυρίσουν οι τουρκοσποροι κ σκάσαμε μύτη της Φενέρμπαχτσε κ έπεσε ξύλο