Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Άμα ζορίζεσαι μη γράφεις εδώ, δε σε υποχρεώνει κανείς.
ακου.Θα στο πω για τελευταια φορα....εκανα συγκεκριμενη ερωτηση για τα βυζια του πατερα αν ειναι φυσικα η σιλικονατα και εσυ αντι να μου απαντησεις η να μου πεις οτι δεν ξερεις κανεις μαγκιες.....
Εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου ...εσυ τραβας ζορι με το δικο μου προβλημα και κανεις κουλτουρα?????

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216
ακου.Θα στο πω για τελευταια φορα....εκανα συγκεκριμενη ερωτηση για τα βυζια του πατερα αν ειναι φυσικα η σιλικονατα

Πραγματικά δεν έχω ιδέα ρε φιλαράκι. Θα το διερευνήσω αν αυτό σε βοηθάει.

και εσυ αντι να μου απαντησεις η να μου πεις οτι δεν ξερεις κανεις μαγκιες.....

Δεν κατάλαβα πόσο σημαντικό ήταν για σένα αυτό το ζήτημα. Πραγματικά δεν ήθελα να σε συγχίσω.

Εμενα αυτο ειναι το προβλημα μου ...εσυ τραβας ζορι με το δικο μου προβλημα και κανεις κουλτουρα?????

Ξέρω, ο καθένας με τα προβλήματά του.
Συνέχισε να γράφεις και δε θα σε αφήσουμε παραπονεμένο.  :grin:
Σε αφήνω στο έλεος του stranger, apolytou και λοιπών.  :rolleyes:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αξέχαστες ευρωπαικές στιγμές που μόνο η ΠΑΝΑΘΑ μας έχει χαρίσει.

[youtube=425,350]0-NkHSTRRik[/youtube]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας τραγουδούν για την ΠΑΝΑΘΑ.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]K4XVO9MbAeQ&feature=related[/youtube]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]0vGhUqltkpk&feature=related[/youtube]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon:

[youtube=425,350]EI7Y0PfJys4&feature=related[/youtube]

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
νουμερα που δεν θα δειτε ποτε 36 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pkdirec

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ετσι για να γουσταρουμε

[youtube=425,350]96taA2TtSU4[/youtube]

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Οσο περνούν οι ώρες, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες απόκτησης ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού από τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι "πράσινοι" επανεξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Γκαέλ Ζιβέ!

Ο Γάλλος διεθνής κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ, που σας είχαμε αποκαλύψει ότι απασχολεί έντονα το "τριφύλλι" πριν ολοκληρωθεί η απόκτηση του Χρήστου Μελίσση, φέρεται έτοιμος να ρίξει τις απαιτήσεις του και το ζητούμενο είναι να πέσει μέχρι το ποσό των 1.2 εκ. ευρώ ετησίως, τη στιγμή που μέχρι πριν από είκοσι μέρες ο Ζιβέ αξίωνε 1.8 εκ. ευρώ, συν πριμ μεταγραφής!

Τα 1.2 εκ. ευρώ είναι για τη συγκεκριμένη περίπτωση, το "ταβάνι" του Παναθηναϊκού που με την... τεχνική απόσυρση που πραγματοποίησε έκανε τον Γάλλο να το ξανασκεφτεί. Εντός των προσεχών ημερών, ενδεχομένως και μέσα στο επόμενο τριήμερο, θα υπάρξει οριστική εξέλιξη επί του θέματος.

Εκτός του Ζιβέ, το "τριφύλλι" εξετάζει και ακόμα μία περίπτωση Γάλλου κεντρικού αμυντικού, που αγωνίζεται σε μία από τις παραδοσιακά καλές ομάδες του Σαμπιονά. Από τη Γαλλία, άλλωστε, προερχόταν και ο (αρχικά) πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού, ο Σεμπαστιάν Πουιγκρενιέ, ο οποίος είχε βρεθεί μία... ανάσα αλλά την ύστατη ώρα μπήκαν "σφήνα" (ανεβάζοντας στα ύψη την τιμή πώλησής του) η Σεντ Ετιέν και η Ζενίτ, με την τελευταία να δίνει τελικώς 6 εκ. ευρώ και να αποσπά τελικώς την υπογραφή του.

Άντε να έρθει και ο Ζιβέ και μετά δεν μιλάμε για το Ελλάντα πλέον πάμε για άλλα............
:rockon: :rockon: :rockon:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
1. Οι Ζιβε κλπ λενε τιποτα σα παιχτες;;

2. Μετρατε και τα πρωταθληματα απο το '20 και μετα; που παιζαν 5 ομαδες;;.... Συμφωνοι και στο επαγγελματικο να το παρουμε, παλι πιο πολλα εχετε..αλλα δε τα πηρατε εσεις (με εξαιρεση 2,3), εμεις τα χαναμε με τους τσιγουνηδες που ειχαμε στο κεφαλι..ειδες και στο μπασκετ τι εγινε..σταματησε να βαζει λεφτα και να ασχολειται ο Κοκκαλης και σας εχουμε κανει μια τρυπα οση το γκραν κανυον...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ο ζιβε φιλε ειναι Π Α Ι Κ Τ Ο Υ Ρ Α,φοβερος!!!
3 φορες σαν τον κυργιακο περιπου..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
1. Οι Ζιβε κλπ λενε τιποτα σα παιχτες;;

2. Μετρατε και τα πρωταθληματα απο το '20 και μετα; που παιζαν 5 ομαδες;;.... Συμφωνοι και στο επαγγελματικο να το παρουμε, παλι πιο πολλα εχετε..αλλα δε τα πηρατε εσεις (με εξαιρεση 2,3), εμεις τα χαναμε με τους τσιγουνηδες που ειχαμε στο κεφαλι..ειδες και στο μπασκετ τι εγινε..σταματησε να βαζει λεφτα και να ασχολειται ο Κοκκαλης και σας εχουμε κανει μια τρυπα οση το γκραν κανυον...

Πρωτάθλημα σημαίνει ΟΛΟΙ με ΟΛΟΥΣ όχι ανά περιοχές που τότε στην Αθήνα γινότανε χαμός και αυτοί παίζανε με ομαδούλες  και πέρναγαν στον τελικό κατευθειάν.Αλλά λαι απο το 96 και μετά μόλις μπήκανε στο κόλπο μητρόπουλοι κτλ. παράτησε ο βαρδινιγιάννης την ομάδα λόγω κυκλωμάτων και ΠΑΡΑΓΚΑΣ αφού πέναλντι τύπυ Παπουτσέλη ήταν εβδομαδιαίο φαινόμενο.Να τα λένε όλα στους πιτσιρικάδες να μαθαίνουν την ιστορία τους καλά.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και εγω εχω ακουσει καλα λογια
αλλα δεν τον εχω δει
τον εχω δει κ μονακο κ μαρσειγ..
ειναι ΨΥΧΑΚΙΑΣ Κ ΜΑΓΚΑΣ..
οτι πρεπει για να σκοραρει κ να πλακωσει αστο τηγανι τους γαβρους
ειναι καλυτερος απο κυργιακο..
ηταν κ στις επιλογες για ευρωπαικο,με γαλλια,αλλα ηταν σκορπιος νομιζω κ τον απεκλεισε ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ντομενεκ που επιλεγει παικτες ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΔΙΟΥ(δεν κανω πλακα)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom