brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.097
- Πόντοι
- 2.606
Πάρε και λίγο λίπασμα για καλύτερη ανθοφορίαειμαστε ο ΑΝΘΟΣ των οπαδων, με ΛΙΓΕΣ εξαιρεσεις
Πάρε και λίγο λίπασμα για καλύτερη ανθοφορίαειμαστε ο ΑΝΘΟΣ των οπαδων, με ΛΙΓΕΣ εξαιρεσεις
Δεν εγώ δει στη ζωή μου ούτε δύο δευτερόλεπτα netflixάστα ... με τραυμάτισε το σποτάκι με το άσμα...η αχίλλειος πτέρνα .....απροσδόκητα μου θύμισε τη καψούρα μου
Να βοηθήσω κι εγώ....Πάρε και λίγο λίπασμα για καλύτερη ανθοφορία
Άκουσα ότι η Ρεάλ θα βάλει να παιξουν κ τρεις νέοι μπασκετμπολίστες από τις ακαδημίες τηςEγω σας στηρίζω αλλά για να σταματήσει ο μελαμψός τρίποδας Ταβαρες θα χρειαστούν βουντού...
καλο ειναι το νετφλιξακι ρεΔεν εγώ δει στη ζωή μου ούτε δύο δευτερόλεπτα netflix
Για γνήσιους αριστερούς έχουμε αυτό το ασμα που μας εκπροσωπεί πλέον αφού το Bella ciao εμπόρευματοποιηθηκε κ νικήθηκε από τον.καπιταλισμο.
Είναι υποβλητικό και ακούγεται ευχάριστα.Δεν εγώ δει στη ζωή μου ούτε δύο δευτερόλεπτα netflix
Για γνήσιους αριστερούς έχουμε αυτό το ασμα που μας εκπροσωπεί πλέον αφού το Bella ciao εμπόρευματοποιηθηκε κ νικήθηκε από τον.καπιταλισμο.
Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου νερφλιξ ....υποκουλτούρα δεν μπορώκαλο ειναι το νετφλιξακι ρε
Από τα τσικο σε τελικό Ευρωλίγκας...φοβάμαι μην μείνουν από απουσίες τα παιδια με τόσα ταξίδια.Άκουσα ότι η Ρεάλ θα βάλει να παιξουν κ τρεις νέοι μπασκετμπολίστες από τις ακαδημίες της
Sergio lull
Rudy Fernandez
Sergio Rodriguez
Αυτη η τριπλέτα Βάζει ακόμη είκοσι + πόντουςΑπό τα τσικο σε τελικό Ευρωλίγκας...φοβάμαι μην μείνουν από απουσίες τα παιδια με τόσα ταξίδια.
Μόνο όταν θέλω να χέσω βράδυ για να μην χάνω χρόνο σε πρωινό χέσιμο .Δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου νερφλιξ ....υποκουλτούρα δεν μπορώ
Μόνο power of love Kai bachelor ρε μουνια
Μας λείπει το bachelor πραγματικάΜόνο όταν θέλω να χέσω βράδυ για να μην χάνω χρόνο σε πρωινό χέσιμο .
θα το δω με προσοχή κάποια στιγμή , δεν γνωρίζω ακριβώς που αναφέρεταιΔεν εγώ δει στη ζωή μου ούτε δύο δευτερόλεπτα netflix
Σαν φυσιογνωμίστης ,τι διαβάζεις στη φάτσα του Αλαφούζου ;θα το δω με προσοχή κάποια στιγμή , δεν γνωρίζω ακριβώς που αναφέρεται
αυτόν που αγαπάω είναι ο Τσάβεζ , είμαι φυσιογνωμιστής , ταπεινά λέω πως ουδέποτε πέφτω έξω ...
και ο τύπος ήταν σπάνια περίπτωση ,φιλόπατρης κ ανθρωπιστής με 1000 κιλά στο παντελόνι ...
Σήμερα θα κερδίσει η σιχαμένη βασίλισσα.ειπα βρε μουνοπανο Βασιλισσα ευρωπαικη μου ομαδα,Φρανκο σωτηρ ΑΛΛΑ σημερα θα γαμηθει ΠΑΝΑΘΑ,ΚΟΥΠΑ κλπ
Καλημερα και σε σενα ψαροκασελα!!τιμη και δοξα στην ιστορικη βαλουρ αλλα και στον βαζελο Μαριο που σας χαστουκισε προχθες με το τριτο του ποδι!!!καλημέρα ζέλες....
κάτι που έρπει ... δειλό στην ανάγκη ,αλλαζονικό στην ισχύ...ανθρωπάριο στερούμενο αγωγής κ κουλτούρας ...Σαν φυσιογνωμίστης ,τι διαβάζεις στη φάτσα του Αλαφούζου ;