athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.695
- Πόντοι
- 12.756
μου το εφερε φιλος που πηγε πριν λιγες μερες εκει...γαμαει,ΓΑΜΑΕΙΣτείλε σεκέρ παρέ ρε μουνή.
Νεντίμ κωλομπαράς ΜΙΤάς λέγανε ντόπιοι....
μου το εφερε φιλος που πηγε πριν λιγες μερες εκει...γαμαει,ΓΑΜΑΕΙΣτείλε σεκέρ παρέ ρε μουνή.
Νεντίμ κωλομπαράς ΜΙΤάς λέγανε ντόπιοι....
κατι μου θυμιζει αυτο.....Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....
Αν είχα μυαλό τότε()θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
Κορίτσι για σπίτι,κορμί μασίφ ωραία γυμνασμένο,αθλήτρια στίβου και πλούσιο στήθος(χανόμουν με τις ώρες εκεί μέσα) ,δέρμα βελούδινο,μοσχομυριστή και πάντα χαμογελαστή...
Έμοιαζε πολύ με την σαμάνθαΙντ εδώ,πιο ωραία όμως....
Εγώ ηλίθιος κωλομπαράς,με έκανε τσακωτό με κοντοπούτανο...
κατι μου θυμιζει αυτο.....
χμμμμ ..... χμμμμμ....κακοφορμίσματατωρα γλυκαινομαι με σουτζουκ-λουκουμ απο Νεντιμ Κομοτηνη
πριν 8 χρόνια μου είχε πεί ένας ισχνός καλόγερος πως οι άνθρωποι λένε ¨γιατί θεέ μου δεν με βοηθάς" ...Έχω εμπειρία από Πολωνέζα παλιά....
Αν είχα μυαλό τότε()θα την είχα παντρευτεί,τα πάντα όλα ήταν...
Κορίτσι για σπίτι,κορμί μασίφ ωραία γυμνασμένο,αθλήτρια στίβου και πλούσιο στήθοςχανόμουν με τις ώρες εκεί μέσα) ,δέρμα βελούδινο,μοσχομυριστή και πάντα χαμογελαστή...
Έμοιαζε πολύ με την σαμάνθαΙντ εδώ,πιο ωραία όμως....
Εγώ ηλίθιος κωλομπαράς,με έκανε τσακωτό με κοντοπούτανο...
Κολλάει στα δόντια σαν γλίτσα ρε μαλάκα αυτό.μου το εφερε φιλος που πηγε πριν λιγες μερες εκει...γαμαει,ΓΑΜΑΕΙ
εχω εμπειρια και απο κρητη. εκει αυτο που κανουν ειναι οτι συνδιαζουν την ρακη με κρασι, και το κρασι "κουπα" δλδ νεροποτηρο μια και κατω. δεν ειναι νορμαλ πιωμα αυτο. γιαυτο μετα ξερνανε και συνεχιζουν το πιωμα. κρητικοι γαμοι κρατανε γλεντι 2-3 μερες, πινουν τρωνε ξερνανε και παλι απο την αρχη. εμενα δεν μου αρεσε ποτε αυτοείναι ώρα να πάρει θέση ο @cretan336 γι΄αυτήν την σημαντική διένεξη...
νομίζω οι Κρητίκαροι είναι μακράν οι πιό σκληροί καργ.. σόρυ πότες χωρίς μάλιστα να μεθάνε !!!!
μου αρεσει απο μικροςΚολλάει στα δόντια σαν γλίτσα ρε μαλάκα αυτό.
Γενικά έχει ωραία πράγματα ο Μεμέτης....
Όταν πήγαινα εκεί πάντα κάτι θα ψώνιζα να το φέρω πίσω.
ε ναί τι νορμάλ ?εχω εμπειρια και απο κρητη. εκει αυτο που κανουν ειναι οτι συνδιαζουν την ρακη με κρασι, και το κρασι "κουπα" δλδ νεροποτηρο μια και κατω. δεν ειναι νορμαλ πιωμα αυτο. γιαυτο μετα ξερνανε και συνεχιζουν το πιωμα. κρητικοι γαμοι κρατανε γλεντι 2-3 μερες, πινουν τρωνε ξερνανε και παλι απο την αρχη. εμενα δεν μου αρεσε ποτε αυτο
πονας.........δε ξερω γιατι
σαν κοπελες μιλατε.....χωρις γκομενο κιολας
Μπα...χμμμμ ..... χμμμμμ....κακοφορμίσματα
πριν 8 χρόνια μου είχε πεί ένας ισχνός καλόγερος πως οι άνθρωποι λένε ¨γιατί θεέ μου δεν με βοηθάς" ...
όμως δεν ξέρουν από πόσες κακοτοπιές γλυτώσανε επειδή τους βοήθησε ο θεός....
Σώθηκες που σε έπιασε με άλλην και απαλλάχτηκες από την παρουσία της διότι στη πορεία θα την τσάκωνες εσύ
εχασα 2 ευρωπαικαπονας.........δε ξερω γιατι
μιλησε μου ειμαι ολος ματια
Κράτησε και ένα κομμάτι για το βράδυτωρα γλυκαινομαι με σουτζουκ-λουκουμ απο Νεντιμ Κομοτηνη
εισαι μαλακας ....στο λεω με την καλη εννοια.....αν θυμασε γυναικα μετα απο χρονια ετσι οπως λες ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣΜπα...
Εγώ ήμουν τριμάλακας....
Μόνιμη εδώ,είχε έρθει από τα 15...
Κυρία σου λέω,εκπληκτική.
Και τσεκαρισμένο...
23 ετών,είμασταν κανα 6μηνο μαζί,συζούσαμε και ήθελε γάμο κτλ...
Έχω μόλις μου το είπε άρχισα να ξεπορτίζω και και να ψάχνω διαφυγή...
ε λογικο δεν ειναι σε τετοια ηλικια;Μπα...
Εγώ ήμουν τριμάλακας....
Και τσεκαρισμένο...
Εσύ ξέρω....Κράτησε και ένα κομμάτι για το βράδυ
δεν θέλω να πω περιστατικά με πολωνέζες, πιτσιρίκες σε πολωνικά στέκια εδώ αθήνα, αλλά κ παντρεμένες με παιδιά..Μπα...
Εγώ ήμουν τριμάλακας....
Και τσεκαρισμένο...
Ναι.ε λογικο δεν ειναι σε τετοια ηλικια;
Θα μας αγκυλωθεί το δάχτυλο το βράδυΕσύ ξέρω....
Περιμένεις παρασκήνια με το ήδη φορτωμένο και έτοιμο για δημοσίευση...