Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Γαμώ την Ρεάλ σου...ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ
Θα γαμηθείς με σκληρό bukkake μαζί με τον πίπα Βάρκιζα....
Γαμώ την Ρεάλ σου...ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ
Ισχυει,τα περασε πριονοκορδελα τα κομμουνια, αυριο θα του γαμησουμε τα πεθαμενα ομωςΒασιλισσα
ΦΡΑΝΚΟ ΜΕΓΑΣ Δημοκρατης και αναμορφωτης
αιντε αιντε.....Για τον Τερίμ έλεγα.
Εγώ τις πίνω(11),εσένα βαράει....
Απο σεπτεμβρη ελεγα σε φιλους γαυρους οτι τον μπαρτζωκα το καλοκαιρι θα τον (ξανα)πεταξετε στο λιμανι μεσα. χθες εστελνες κατι μητσοτακηδες κατι μαλακιες εδω σε αυτο το νημμα εν ωρα αγωνα. παρτα πισω τωρα με τον κομπλεξικο που εχετε για θεο στον παγκο. βάρδα γιατι κοντευουν και τα play off και τοτε δεν θα σε σωσει τιποτα. αντε τρολλακι σε γαυρικο νημμα οπου ανηκεις τωρα. ουστνομιζω οτι αυριο θα λετε ποσο μακρυα φτασατε και την πορεια
Τώρα, σου στέλνει Instagram.θεομούναρος
Την τάραζα στην μπούτσα ακά την σκυλοπόντια....Αναστασία Ταρασίδου: Νιώθω τον ιδρώτα να καίει
Αναστασία Ταρασίδου: «Προτιμώ να πάρει το Κύπελλο ο Άρης αντί για 1 εκατ. ευρώ!» (vid) | NewsPAO Νέα Ειδήσεις
ρε τι άλλη λαλακία θα ακούσουμε
Τύπε, δεν είναι τόσο ηλίθιοι να το ξανακάνουν...αιντε αιντε.....
Απο σεπτεμβρη ελεγα σε φιλους γαυρους οτι τον μπαρτζωκα το καλοκαιρι θα τον (ξανα)πεταξετε στο λιμανι μεσα. χθες εστελνες κατι μητσοτακηδες κατι μαλακιες εδω σε αυτο το νημμα εν ωρα αγωνα. παρτα πισω τωρα με τον κομπλεξικο που εχετε για θεο στον παγκο. βάρδα γιατι κοντευουν και τα play off και τοτε δεν θα σε σωσει τιποτα. αντε τρολλακι σε γαυρικο νημμα οπου ανηκεις τωρα. ουστ
Πόντιες τα καλύτερα μουν... εεε παιδιά ήθελα να πω.Την τάραζα στην μπούτσα ακά την σκυλοπόντια....
δεν έχω σόσιαλ, όλα live ....Τώρα, σου στέλνει Instagram.
Εν τω μεταξύ, μάλλον είναι ζευγάρι τα κορίτσια.
Έτοιμες να πλακώσουν τα γλωσσόφιλα είναι τύπε...δεν έχω σόσιαλ, όλα live ....
στο αδύνατο φύλο εγκρίνουμε τα πάντα , με λίγο ψηστήρι ξεχνάνε τα ψαλιδάκια κ το πιάνουν το παλαμάρι
Τυπε, ξεχνας την μεγαλυτερη "δυναμη" στον πλανητη. Στα σπορ, στην εργασια, στα παντα. ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ. Βαλε μεσα και την "πεινα". Οσο και ομαδαρα να ειναι η Ρεαλ, αυτα τα στοιχεια δεν τα εχει οπως και να το κανουμε. Περσυ το πηρε, τα πιο πολλα εχει, μπαρουτοκαπνισμενοι παιχτες εχει, τα εχουν ζησει ολα. Εγω εκει πονταρω οτι αυριο ραβουμε το 7ο.Τύπε, δεν είναι τόσο ηλίθιοι να το ξανακάνουν...
Και μη λες πολλά, γιατί αύριο παίζουμε με έναν ΟΓΚΟΛΙΘΟ για αντίπαλο.
Μακάρι τύπε, δεν το βλέπω όμως.Τυπε, ξεχνας την μεγαλυτερη "δυναμη" στον πλανητη. Στα σπορ, στην εργασια, στα παντα. ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ. Βαλε μεσα και την "πεινα". Οσο και ομαδαρα να ειναι η Ρεαλ, αυτα τα στοιχεια δεν τα εχει οπως και να το κανουμε. Περσυ το πηρε, τα πιο πολλα εχει, μπαρουτοκαπνισμενοι παιχτες εχει, τα εχουν ζησει ολα. Εγω εκει πονταρω οτι αυριο ραβουμε το 7ο.
δεν λέει τίποτα αυτό.... αν γεμίσουν κάτω, βλέπουν αστεράκια κ παραδείσους..Έτοιμες να πλακώσουν τα γλωσσόφιλα είναι τύπε...
Ρόμπι λέγε μαζί με τους άλλους βαζελουςδεν έχω σόσιαλ, όλα live ....
στο αδύνατο φύλο εγκρίνουμε τα πάντα , με λίγο ψηστήρι ξεχνάνε τα ψαλιδάκια κ το πιάνουν το παλαμάρι
έλα ρε με δουλεύεις ?Ρόμπι λέγε μαζί με τους άλλους βαζελους
Παίρνεις Ευρωλίγκα αλλά ο γαύρος παίρνει την Τετάρτη στο ποδόσφαιρο
Η χανεθς αύριο την Ευρωλίγκα κ χάνει ο γαύρος από την Φιορεντίνα
Προσοχή μόνο ένα διαλέγουμε
λιγο στεναχωριεμαι γιατι αγαπαω Φρανκο και Ρεαλέλα ρε με δουλεύεις ?
ευρωλίγκα θελω και ας πάρετε μίλκο κ στο μπάσκετ το πρωτάθλημα !!
Τι συζητάμε ? και με αντίπαλο Ρεάλ ? η υπέρτατη καύλα ,το πιό γλυκό μεθυστικό κύπελλο θα είναι
Κλέβειςέλα ρε με δουλεύεις ?
ευρωλίγκα θελω και ας πάρετε μίλκο κ στο μπάσκετ το πρωτάθλημα !!
Τι συζητάμε ? και με αντίπαλο Ρεάλ ? η υπέρτατη καύλα ,το πιό γλυκό μεθυστικό κύπελλο θα είναι
ειπαμε ΜΠΟΥΤΣΑ ΜΑΣ εμεις να το σηκωσουμε θελετεΚλέβεις
Εσύ προσθέσες κ το πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ
Εγώ μίλησα μόνο Ευρωλίγκα στη σπυριαρα ή γαύρος μιλκο καπ στη μπάλα