ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.409
- Πόντοι
- 5.006
Μονο παλέτες κτλΣήμερα στηρίζω αρχηγό κ ΜΠΟΥΣΤΑΡΟ της ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ @athinaios44 να πάρει το ΜΠΡΑΣΙΝΟ πελοκυ!!!
Μονο παλέτες κτλΣήμερα στηρίζω αρχηγό κ ΜΠΟΥΣΤΑΡΟ της ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ @athinaios44 να πάρει το ΜΠΡΑΣΙΝΟ πελοκυ!!!
Κλασης ανωτερες
Στο los Mercedes Caracas σου πέφτει το σαγόνι κ ανώτερο από το parque Leila's του Medellin
Να τα λέμε κ αυτα
ΡΕ ΤΥΠΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;μονο εσυ ειδες την "αξια" που λες, άλλα γραφω άλλα καταλαβαινεις
το πως ασχολουμαι εγω λογαριασμος δικος μου και λογος δεν σου πεφτει. οχι δεν σε πιανω, ουτε ειχα καμια προθεση να σε πιασω, η αναρτηση μου ειναι για ολους και οχι για παρτη σου. και με τα κεφαλαια δεν κανεις τιποτα. χαλαρωσε ,εχει και αλλους εδω μεσα να ακολουθησεις.ΡΕ ΤΥΠΕ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ, ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΙΔΟΥΜΕ ΑΞΙΑ, ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ;
ουστ? δεν γαμιεσε ρε παλιομαλακααιντε αιντε.....
Απο σεπτεμβρη ελεγα σε φιλους γαυρους οτι τον μπαρτζωκα το καλοκαιρι θα τον (ξανα)πεταξετε στο λιμανι μεσα. χθες εστελνες κατι μητσοτακηδες κατι μαλακιες εδω σε αυτο το νημμα εν ωρα αγωνα. παρτα πισω τωρα με τον κομπλεξικο που εχετε για θεο στον παγκο. βάρδα γιατι κοντευουν και τα play off και τοτε δεν θα σε σωσει τιποτα. αντε τρολλακι σε γαυρικο νημμα οπου ανηκεις τωρα. ουστ
τα κατεβασες τα ποστακια μετα την τσοντα ε; παντελονατε εσυουστ? δεν γαμιεσε ρε παλιομαλακα
σουρωμενος εισαι η με μπερδευειςτα κατεβασες τα ποστακια μετα την τσοντα ε; παντελονατε εσυ
ναι σουρωμενος ειμαι και σε μπερδευω με αλλον. εσυ χθες γαμηθηκες σε ποστ εδω σε αυτο το νημμα. την ωρα που επαιζε η παναθα, τρολλακι. σε αφηνω στον πονο σου και ελπιζω να ξεχασες ηδη και την τσοντα με την ρεαλ. μπαρτζωκας φορεβερ μιλαμεσουρωμενος εισαι η με μπερδευεις
οκ μπουτσα μου....εγω εχω να χαρω εσυ μια μερα ακομα....μπλεξαρες λαγοιναι σουρωμενος ειμαι και σε μπερδευω με αλλον. σε αφηνω στον πονο σου
Είναι "παιδί" του Βασιλακόπουλου,του υποτίθεται Παναθηναικάκια κτλ...Λοιπον. Περιμενα χρονια να μιλησω για αυτον τον παπαρα. Χαλιφης στην θεση του χαλιφη (Σκουντης). Οσο ηταν στον γαυρο ο Σλουκας, καραμελα το "σλουκι λουκ", απο τον Αυγουστο οποτε μιλα για τον ΠΑΟ ουτε καν αναφερει το ονομα του Σλουκα, τοσο κομπλεξ. Απο εμφανιση μια ντροπη, καλα τα ειχε πει καποτε ο μακαριτης ο Γεωργιου. Σας παρουσιαζω την πουτανιτσα του ΣΕΦ.
Χθες καθοδον για σπιτι εβαλα ραδιο να ακουσω τα ρεζιλικια του γαυρου και μολις ακουσα ποσο ηταν η τσοντα το γυρισα ερα σπορ διοτι μετεδιδε ο κουραδας. Μια φωνουλα σαν να παρακολουθουσες μπιλιαρδο στο eurosport. Ο ηχος απο το γηπεδο ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟΣ οσο η τσοντα ηταν στους 15+ διαφορα, οταν πλησιασε λιγο ο γαυρος δια μαγειας αρχισε να ακουγεται το γηπεδο, λες και πριν στο αλλο ματς παιζανε σε αλλη αρενα. Ανεφερε τον της Ρεαλ ως πχ "ο Ματεο θα κανει τρεις αλλαγες τωρα..." και τον Μπαρτζωκα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΩΣ ΕΞΗΣ "ο ΚΟΟΥΤΣ Μπαρτζωκας" εκεινο "ο ΚΟΟΥΤΣ Μπαρτζωκας" το αλλο..... Τα τελευταια χρονια χτισανε εκει κατω στο εξοχικο ενα κρατος εν κρατη, με ορολογιες δικες τους μεταξυ τους συμφωνημενες, με καισαρικες νοοτροπιες και συμπεριφορες (δεν ξεχνω ΠΩΣ μετεδιδε/μεταδιδει ματς της εθνικης οταν αναφερεται σε παιχτες του γαυρου και πως στους υπολοιπους), ακομα και ο τιτλος της εκπομπης του στην ερα εγωκεντρικος και ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ για μερικους απο εμας που δεν ξεχναμε Ποιος μας επιτρεπει και ζουμε. Ενα λοιπον ημιμαθες παπαρι, πηρε τα παπαρια μας χθες και αυριο αντε ρεπορταζ απο το παρκε και ασε τα μικροφωνα σε κανεναν που κατεχει το αθλημα και ΔΕΝ την εχει δει τυχοδιωκτης και καιροσκοπος. Γαυροσυνη επεισοδιο 878ο....
ο μιστερ μπιν θα σε καταντησει οπως ημουν εγω τα τελευταια χρονια, ΑΛΛΑ δεν προκειται ποτε σας να κανετε αυτο που εγινε φετος, απο τον πατο του βαρελιου κατακτηση ευρωλιγκας μεσα σε 10 μηνες. αυριο ειναι πρασινη η κουπα και εσυ σαν τρολλακι θα μπεις να πεις "αφου εκεινο,,,αφου το αλλο..." οπως σημερα. φιλακιαοκ μπουτσα μου....εγω εχω να χαρω εσυ μια μερα ακομα....μπλεξαρες λαγοι
παντου παιζω!Παίζεις στον alpha
οκ μπουτσα μου....εγω εχω να χαρω εσυ μια μερα ακομα....μπλεξαρες λαγοι
Ψιλόγύφτοφέρνουν ;;;;
ακριβώς έτσι .... το ινδιάνικο που έχουν με το λευκό ή το light σοκολατί ,οι ματάρες τους ...δεν υπάρχουν ....
Θα έλεγα και για χαρακτήρα αλλά αυτά είναι λίγο υποκειμενικά..
Η ομορφιά τους σε ταξιδεύει...
οι κολομπιάνες ψιλογυφτοφέρνουν ...
ηταν χαμηλωμενος γιατι οσο ηταν οι δικοι μας μεσα, τους ειχαν παρει την εξεδρα με τα συνθηματα, το εβλεπα στο stoiximan χωρις περιγραφη, με φυσικο ηχο, και ... φαντασου ποια συνθηματα ελεγαν, τους ειχαν διαλησει και οι Ισπανοι στην αρχη και ειχαν παθει (σοκ) απ την εικονα της ομαδας τους, ειχαν και τους δικους μας να τους πικαρουν....Λοιπον. Περιμενα χρονια να μιλησω για αυτον τον παπαρα. Χαλιφης στην θεση του χαλιφη (Σκουντης). Οσο ηταν στον γαυρο ο Σλουκας, καραμελα το "σλουκι λουκ", απο τον Αυγουστο οποτε μιλα για τον ΠΑΟ ουτε καν αναφερει το ονομα του Σλουκα, τοσο κομπλεξ. Απο εμφανιση μια ντροπη, καλα τα ειχε πει καποτε ο μακαριτης ο Γεωργιου. Σας παρουσιαζω την πουτανιτσα του ΣΕΦ.
Χθες καθοδον για σπιτι εβαλα ραδιο να ακουσω τα ρεζιλικια του γαυρου και μολις ακουσα ποσο ηταν η τσοντα το γυρισα ερα σπορ διοτι μετεδιδε ο κουραδας. Μια φωνουλα σαν να παρακολουθουσες μπιλιαρδο στο eurosport. Ο ηχος απο το γηπεδο ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟΣ οσο η τσοντα ηταν στους 15+ διαφορα, οταν πλησιασε λιγο ο γαυρος δια μαγειας αρχισε να ακουγεται το γηπεδο, λες και πριν στο αλλο ματς παιζανε σε αλλη αρενα. Ανεφερε τον της Ρεαλ ως πχ "ο Ματεο θα κανει τρεις αλλαγες τωρα..." και τον Μπαρτζωκα ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΩΣ ΕΞΗΣ "ο ΚΟΟΥΤΣ Μπαρτζωκας" εκεινο "ο ΚΟΟΥΤΣ Μπαρτζωκας" το αλλο..... Τα τελευταια χρονια χτισανε εκει κατω στο εξοχικο ενα κρατος εν κρατη, με ορολογιες δικες τους μεταξυ τους συμφωνημενες, με καισαρικες νοοτροπιες και συμπεριφορες (δεν ξεχνω ΠΩΣ μετεδιδε/μεταδιδει ματς της εθνικης οταν αναφερεται σε παιχτες του γαυρου και πως στους υπολοιπους), ακομα και ο τιτλος της εκπομπης του στην ερα εγωκεντρικος και ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ για μερικους απο εμας που δεν ξεχναμε Ποιος μας επιτρεπει και ζουμε. Ενα λοιπον ημιμαθες παπαρι, πηρε τα παπαρια μας χθες και αυριο αντε ρεπορταζ απο το παρκε και ασε τα μικροφωνα σε κανεναν που κατεχει το αθλημα και ΔΕΝ την εχει δει τυχοδιωκτης και καιροσκοπος. Γαυροσυνη επεισοδιο 878ο....
ναι χοντρε.....εμεις δεν εχουμε καμμια χαρα απο τον αθλητισμο......πλυσου και σκουπισου ου εχεις χαρα μετα απο 15 χρονιααυτοι παιζει να χαρουν μια, εσυ καμια
ρε μουνοπανο να σε τσιγκαλω να κανουμε χαβαλε η αρπας? πες3-0, δυο ο Φωτης και ενα αποχαιρετιστηριο ο Μπερναρ.
βαρύ και αβάσταχτο !!!Ψιλόγύφτοφέρνουν ;;;;
Χονδρογυφτοφερνουν
Αμφοτεροι παιζουν τραυματίεςΝαν και Σλουκας δεν ηταν καλοι