Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.300
- Πόντοι
- 3.556
Και νικητής ο ΠαναθηναικόςΤελικός Ολυμπιακός Παναθηναϊκός τέλος.
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Και νικητής ο ΠαναθηναικόςΤελικός Ολυμπιακός Παναθηναϊκός τέλος.
Από τι πισω πορταΚαι νικητής ο Παναθηναικός![]()
Από τι πισω πορτα
Τι τσιμπησες
Δυο τοστάκια γαλοπούλα τυρί ντομάτα, με τέτοια ζέστη δεν μπορώ να φάω πολύ!Τι τσιμπησες
ενα εχω να σου πωΔυο τοστάκια γαλοπούλα τυρί ντομάτα, με τέτοια ζέστη δεν μπορώ να φάω πολύ!
εχεις δει ψαρι να γαμαει;;εχεις δει να γαμιεται ψαρι?εγω εχω δει να γαμιεται λαγος.![]()
Για πες να το παίξουμε?Δεν παίζω ποτέ στοίχημα τον Παναθηναικό.
Περιμένω κάτι καλό να πληρωθώ λίγες μέρες μετά...
![]()
οι γνήσιοι παναθηναϊκοί υποστηρίζουν εκτός την παναθα τις παρακάτω ομάδες ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ,ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ,ΤΣΕΛΣΙ,ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ,ΝΑΝΤ...οι υπόλοιποι οι γιαλαντζιδες ότι λάχει που παίζει ενάντια στον θρήνο..
Αγγλία...τσελσι....δεν υποστηρίζουν ομάδες λιμανιών...άρα άκυρη η Λίβερπουλ...γιουναιτεντ ούτε καν....μπαγερν γαυρομαδα...άρα Ντόρτμουντ....όσο για ναντ ψάξε βρες γιατί
Ο καθένας υποστηρίζει όποια θέλει.Απο βάζελους δημοσιογράφους που ακούω,οι πιο πολλοί είναι Λιβερπουλ και Μαν Γ. Διακογιάννης,Σωτηρακόπουλος άρρωστοι Λιβερπουλ
Τσελσι,Ντορτμουντ δεν έχω ακούσει κανέναν,ο Καραπαπας έβγαινε κάποτε ως τσέλσι στον Γεωργίου.Για Ναντ συνεχίζω να μην καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι βάζελοι
Το έχουνμε παίξει(κάτι μήνες πριν,το είχα ανεβάσει)αντρικά χωρίς κασάουτ και περιμένουμε να το πληρωθούμε όλο στις 29/5.Για πες να το παίξουμε?
Ως φίλος της Γαλατασαράι συμφωνωΣήμερα όλη η Ελλάδα είναι με τον Παναθηναικό απέναντι στα μουνόπανα.
Διαφωνεί κανένας?
![]()
Η αέναη δυστυχία του μισθωτουενα εχω να σου πω
αυριο δουλευω και παιζει να χασω ΟΛΟ το παιχνιδι
οτι μπορεσω να δω απο το κινητο
Εμπερατόρ πας για πρόεδρος έμαθα....Ως φίλος της Γαλατασαράι συμφωνω![]()
Ο αθηναιοςΣήμερα όλη η Ελλάδα είναι με τον Παναθηναικό απέναντι στα μουνόπανα.
Διαφωνεί κανένας?
![]()
θα γαμηθουν οι μογγολοιΛοιπόν ήρθε η μέρα....
Το αυτονόητο θα πω....
Η περιφερειακή άμυνα μας θα κρίνει το παιχνίδι.
Επίσης τα ψηλά σχήματα της Φενέρ στο 2-3 θα πρέπει να έχουν την ανάλογη απάντηση από εμάς,καθώς θα είναι συνεχώς μις ματς ο Γκριγκόνις...