Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Μπαρμπαδιάσανε και αρχίζουν να έχουν κενά μνήμης....
Εσύ και 80 όταν πας,με αυτά που τρώς θα έχεις μνημονικό 20χρονου...

:eyebrows::thumbsup:
αγκαλιά με τη φωτογραφία του "σιδερένιου" κοιμούνται :2funny:
μας το παίζουνε θεωρία επανάσταση:confused: ,
απαιτούν και "σώσιμο" οι κωλογλείφτες του πράκτορα :2funny:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
για πάμε να μην αποπροσανατολιζόμαστε :rockon:

με Χρηστάρα το δικό μας παιδί στο τιμόνι
αύριο κάνουμε ρομαντικό σεξάκι στην γαβριέλα
και ετοιμαζόμαστε για τσο+λο στον ξεκωλι-άρη
:coffee:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
για πάμε να μην αποπροσανατολιζόμαστε :rockon:

με Χρηστάρα το δικό μας παιδί στο τιμόνι
αύριο κάνουμε ρομαντικό σεξάκι στην γαβριέλα
και ετοιμαζόμαστε για τσο+λο στον ξεκωλι-άρη
:coffee:
:think:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
μικρός είχε υφαρπαγεί από αλλόθρησκους,
αλλά εβαπτίσθη εκ νέου στο όνομα του Παντοκράτορα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ :rockon:
_______
τον πάω με χίλια διότι έχει τρόπους κ φιλότιμο
Πριν δεχθεί να αναλάβει ,επικοινώνησε με Ιβάν ... ήθος !!!!!

Παναθηναϊκός: Μίλησε με Γιοβάνοβιτς ο Κόντης πριν την επιστροφή στο Τριφύλλι | NewsPAO Νέα Ειδήσεις

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266

:confused:
Έχει κηδεία ο πριγκηπας κ θα έρθει τελικά την Τετάρτη

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Ραφλας για πάντα κ αλλά 14 χρόνια
Εγώ μαζί του .......
Για μένα αύριο πρέπει να φωνάξετε στον Βαρδινογιάννη κ να τον βρίζετε αυτόν διότι αυτός κρατάει ερμεο τον ΠΑΟ εδώ κ χρόνια σε οπισθοδρόμηση....
Δείτε πως εμείς τα δώσαμε στον τέως πρόεδρο μας κ καογε αναγκάστηκε να φέρει δανεικούς κάποιοθε παίκτες που για μένα πάλι είναι τέως ακόμη ...

Γενικά οι πρόεδροι δεν πρέπει να είναι στο απυρόβλητο..
Εσείς τόσα χρόνια τα χωνετε στον Ράφλα ενώ ξέρετε ότι πίσω είναι η οικογένεια ..
Σα να φοβάστε τη σύγκρουση με την οικογένειά διότι σας έχει χτίσει στο κεφάλι ότι μετά από αυτόν ,το χάος

Εγώ αν δεν ήμουν στο bou,δεν θα'ξερα ότι η οικογένεια είναι ακόμα στον βάζελο κι ο ραφλας μπροστινός :dunno:

Στο σπορ φμ δεν τα λένε αυτά :grin:

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Ο Κοντης φυσιογνωμικα δεν ειναι σαν τον ΚΑΘΕ cuckold σε ΚΑΘΕ πορν κλιπ του στυλ "ελα να γαμησεις την γυναικα μου" κτλ; ή μονο εμενα μου φαινεται;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Ο Κοντης φυσιογνωμικα δεν ειναι σαν τον ΚΑΘΕ cuckold σε ΚΑΘΕ πορν κλιπ του στυλ "ελα να γαμησεις την γυναικα μου" κτλ; ή μονο εμενα μου φαινεται;

Άμα δεις τι γυναίκα έχει ο Κόντης,θα αναθεωρήσεις

Κωνσταντίνα Πόπη,για όσους θυμούνται απ'τα 90s

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Άμα δεις τι γυναίκα έχει ο Κόντης,θα αναθεωρήσεις

Κωνσταντίνα Πόπη,για όσους θυμούνται απ'τα 90s
ειπα φυσιογνωμικα ρε υπο του μηδενος, δεν ειπα οτι γλυφει τα χυσια του μαυρου απο το πραμμα της γυναικας του....ποια ειπες; ποτέ δεν μου αρεσε, σαν μαιμου ειναι η φατσα της, κλασικη way overrated ελληνιδα "celebrity"

JurgenKl

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Να δωσω τις ευχες μου στο συναδελφο Κόντη, για επιτυχημενο ντεμπουτο αυριο

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Θα κερδίσει, πιστεύετε, ο Τουρκαλάς τους Τουρκαλάδες;

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Θα κερδίσει, πιστεύετε, ο Τουρκαλάς τους Τουρκαλάδες;
Ο Αταμαν ειναι ταγμενος εφες/γαλατα, εκει περα ειναι σαν να λεγαμε ο παο του ομπραντοβιτς να επαιζε ημιτελικο με τον ερυθρο αστερα. Προσθεσε τον παπαγιαννη που θα θελει να "αποδειξει" πόσο καλος ειναι (και θα παρει τα παπαρια μου), τον νικολαο μπασκετ (νικ καλαθη) που θα τα βρει σκουρα απεναντι σε γκραντ και καλαιτζακη που θα τον μαρκαρουν μεχρι τις τουαλετες, και τον σαρας (σαρας βαζελα πετα την (κουστουμι) φανελα) που δεν ειναι ετοιμος ακομα να σηκωσει ως κοουτς κουπα ευρωπαικη. Βαλε στην εξισωση τον χουαντσο που ΤΩΡΑ θα δειξει ποιος ειναι (διαφορετικα θα του αφαιρεσει τα τατου ο dpg μεσα σε μαγνητικο τομογραφο), και γενικα οτι η ομαδα "ξεκουραζεται" αυτη την περιοδο εναντια σε μπαοκ. Και εφοσον παω τελικο δεν βλεπω μπροστα μου αν εχω γαυρο ή ρεαλ, το εχω παρει ηδη ως η ομας που απο 17η σε μερικους μηνες παιζει τελικο ευρωλιγκα. Φιλοδοξια, ειναι η μεγαλυτερη αβαντα σε ολα στην ζωη.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Πέθανα με μαγνητικό τομογράφο
:grin::grin::grin::grin:
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά ακόμα κι αν δεν το σηκώσουμε, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πέθανα με μαγνητικό τομογράφο
:grin::grin::grin::grin:
Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος, αλλά ακόμα κι αν δεν το σηκώσουμε, εγώ ευχαριστημένος θα είμαι.
το σηκωσουμε δεν το σηκωσουμε, ειπαμε, μια χαρα βυζακια εχει η Μισελ:buck2::rockon:

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
το σηκωσουμε δεν το σηκωσουμε, ειπαμε, μια χαρα βυζακια εχει η Μισελ:buck2::rockon:
Το σηκώσουμε δεν το σηκώσουμε, και πέρα από τη Μισέλ τύπε, το ζητούμενο είναι να φύγει ο Τουρκαλάς ταβερνιάρης.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.311
Πόντοι
2.356
Πρώτον, είναι βρωμιάρης Τουρκαλάς, μισώ και σιχαίνομαι κάθε τι τουρκομογγολικό, έμψυχο και άψυχο.
Δεύτερον, δεν είναι αυτό που τον παρουσιάζουν, έχει δείξει ότι έχει πολλά κολλήματα. Τουλάχιστον τρεις φετινές μετεγγραφές ΔΕΝ του βγήκαν. Έχει ανακόψει την πορεία του Μωραΐτη που άξιζε περισσότερων ευκαιριών.
Και τέλος, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό στον 21ο αιώνα χωρίς ροτέισον (κι ο Ομπράντοβιτς είχε αυτό το κόλλημα, βέβαια).

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.879
Πόντοι
206
Πρώτον, είναι βρωμιάρης Τουρκαλάς, μισώ και σιχαίνομαι κάθε τι τουρκομογγολικό, έμψυχο και άψυχο.
Δεύτερον, δεν είναι αυτό που τον παρουσιάζουν, έχει δείξει ότι έχει πολλά κολλήματα. Τουλάχιστον τρεις φετινές μετεγγραφές ΔΕΝ του βγήκαν. Έχει ανακόψει την πορεία του Μωραΐτη που άξιζε περισσότερων ευκαιριών.
Και τέλος, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό στον 21ο αιώνα χωρίς ροτέισον (κι ο Ομπράντοβιτς είχε αυτό το κόλλημα, βέβαια).
Ο ζελικο οντως ειχε το ιδιο κολλημα αλλα εμπρακτως πετυχε. Δωστου χρονο του τουρκου, αυτο που εχει κανει ως τωρα δεν ειναι μονο λογω μπατζετ, ειναι απιστευτο γενικα. εαν δεν υπηρχε η εχθρα του dpg με την φασιστοευρωλιγκα θα ειχαμε δυθριαμβους σε ευρωπαικα μεσα εντυπα και μη για την πορεια της ομαδας φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια. ο μωραιτης δεν ξερω εαν αξιζει κατι περισσοτερο και δεν θελω γενικα εκει που ειναι να φτασει η ομαδα με το πλανο που εχει ο dpg εαν χωρανε προσωπικοτητες σαν του μωραιτη, εαν με πιανεις. το θεμα το εθνικο, θα συμφωνησω μαζι σου, καλος τουρκος ο νεκρος τουρκος, αλλα εδω ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, και εαν επιστρεψω στον ευρωπαικο μου θρονο και παραμεινω εκει για χρονια + να ριχνω 30αρες στον γαυρο, τοτε μια χαρα ειναι ο μεμετης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom