ορίστηκε ο διαιτητής στο ΒικελίδηςΉρεμα μαν.
Ετοιμάσου για Στάλινγκραντ την Κυριακή...
ΝΤΑΜΠΑΝΟΒΙΤΣ
ορίστηκε ο διαιτητής στο ΒικελίδηςΉρεμα μαν.
Ετοιμάσου για Στάλινγκραντ την Κυριακή...
Αίμα και άμμος.ορίστηκε ο διαιτητής στο Βικελίδης
ΝΤΑΜΠΑΝΟΒΙΤΣ
λες να καταφέρει κανά Χ ο Μοσέ ?Αίμα και άμμος.
Η Μάχη του Αντίταμ είναι....
Νομίζω αυτοί αναμεταξύ τους έχουν το νο1 μίσος στην χώρα....
Ρε μαλάκα....λες να καταφέρει κανά Χ ο Μοσέ ?
Τι σχεση εχει το ενα με το αλλο?κατάλαβα ... είσαι αετός ...
Χτες συνέδεες την απομάκρυνση του Κούγια σαν απόδειξη ότι ο γαύρος τα κανόνισε να χάσει με κούλα, συνέχισε
θα τον στηριξω τον @Γαμαικανος.Ρε μαλάκα....
Ιστορικά οι Παναθηναικοί συμπαθούμε αρκετά τον Άρη και με τους Αρειανούς δεν υπήρχαν ποτέ θέματα.
Εγώ ανήκω στην μειοψηφία που ποτέ δεν τους συμπάθησε.
Να ξέρετε ότι είναι ομάδα που οφείλει σημαντικό κομμάτι της ύπαρξης της,στον ΟΣΦΠ....
Χώρια τις καταβολές κτλ που δεν μου αρέσουν....
ναι η αλήθεια είναι πως όντως τους συμπαθούμεΡε μαλάκα....
Ιστορικά οι Παναθηναικοί συμπαθούμε αρκετά τον Άρη και με τους Αρειανός δεν υπήρχαν ποτέ θέματα.
Να ξέρετε ότι είναι ομάδα που οφείλει σημαντικό κομμάτι της ύπαρξης της,στον ΟΣΦΠ....
Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ο Ηρακλής!! πάω να δω την δευτεροτριτη ομάδα του βορρά τωραΡε μαλάκα....
Ιστορικά οι Παναθηναικοί συμπαθούμε αρκετά τον Άρη και με τους Αρειανούς δεν υπήρχαν ποτέ θέματα.
Έτσι μπράβο.Θεσσαλονίκη υπάρχει μόνο ο Ηρακλής!! πάω να δω την δευτεροτριτη ομάδα του βορρά τωρα
πρεπει να γαμηθει @mpouxos εβγαλε γλωσσα, πρεπει να γαμησω γαυρο,πρεπει να παρω κυπελλοΈτσι μπράβο.
Το έχω πει και εγώ παλιότερα ότι θα ήμουν Ηρακλής αν ήμουν σαλονικιός.
Πρέπει να βγάλω τον μουσακά από τον φούρνο....πρεπει να γαμηθει @mpouxos εβγαλε γλωσσα, πρεπει να γαμησω γαυρο,πρεπει να παρω κυπελλο
δεν με ενθουσιαζει...Πρέπει να βγάλω τον μουσακά από τον φούρνο....
Λουκούμι το έκανα....
Ούτε εμένα....δεν με ενθουσιαζει...
ουτε παστιτσιο...
φερε αγροτικο γιατι @sex volcano κανει το παγωνι ο Μπουτας νεας κοπηςΟύτε εμένα....
Παραγγελιά για κυρά και φίλη της είναι...
Έχεις γαμηθεί με το αγροτικό...φερε αγροτικο γιατι @sex volcano κανει το παγωνι ο Μπουτας νεας κοπης
φορτωσε βανακι με ολα τα παρελκομενα μουνοπανο...ζαρζαβατικα,κρεατα,λουκανικα,γλυκαΈχεις γαμηθεί με το αγροτικό...
Θα έρθω με βανάκι (με στρώμα cocomat πίσω) να σε σοδομίσω λίγο....
φορτωσε βανακι με ολα τα παρελκομενα μουνοπανο...ζαρζαβατικα,κρεατα,λουκανικα,γλυκα