Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ωχ,ωχ...αποδεκατισα χθες και σημερα μονος μου πανω απο 3 κιλα παιδακια,αλοιφες,τουρτες παγωτο γαμησε με
Νάτα,νατα...
Ωχ,ωχ...αποδεκατισα χθες και σημερα μονος μου πανω απο 3 κιλα παιδακια,αλοιφες,τουρτες παγωτο γαμησε με
Ηθελα να σε ρωτησω πως κρινεις οτι στο στοιχημα στον ΟΠΑΠ δινει απολυτο φαβορι για απλη νικη τους γηπεδουχους, Μπαρτσελονα και Παναθηναικο, ενω ειναι 5ο και τελευταιο παιχνιδι, και δεν αποκλειεται να ειναι ντερμπυ και κοντα στο σκορ.Σαν σήμερα...
Κέρασε ο Διαμαντίδης: Σαν σήμερα η επιστροφή στον θρόνο και το 4ο αστέρι για τον Παναθηναϊκό
Μια μέρα σαν σήμερα το 2007, ο Παναθηναϊκός νικούσαε 93-91 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ και κατακτούσε το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία του, ανήμερα των γενεθλίων του Διαμαντίδη.www.sport-fm.gr
Πρώτα απ'ολα να σου πω ότι δεν παίζω ποτέ στοίχημα την ομάδα μου.Ηθελα να σε ρωτησω πως κρινεις οτι στο στοιχημα στον ΟΠΑΠ δινει απολυτο φαβορι για απλη νικη τους γηπεδουχους, Μπαρτσελονα και Παναθηναικο, ενω ειναι 5ο και τελευταιο παιχνιδι, και δεν αποκλειεται να ειναι ντερμπυ και κοντα στο σκορ.
Βιντεακι που ειδα απο τους Λιθουανους μπασκετικους, λιγο που ειδα λεγανε οτι θα επικρατησει η Μακαμπι , αν κρινω στα σχολια που τον βριζανε οι Παναθηναικοι.
Πως λοιπον στον ΟΠΑΠ δινει απλη νικη 1,54 για γηπεδουχο Μπαρτσελονα, και μολις 1,21 για απλη νικη Παναθηναικος..
Βεβαια αυριο που θα ανοιξουν τα πρακτορεια και θα αρχισει να φορτωνει ο κοσμος, λογικα θα μεταβληθουν αναλογα οι αποδοσεις.
Επειδη εδω και λιγους μηνες παω καλα με το στοιχημα, κυριως μπασκετ, τι βλεπεις για αυτα τα 2 παιχνιδια;
Παναθηναικο μαλλον δεν θα ασχοληθω.
Θα περιμενω ομως αποδοσεις μεχρι Τεταρτη πρωι για Μπαρτσελονα-Ολυμπιακο, και θα κρινω αν θα φορτωσω.
Έλα κωλομπαρα χρόνια πολλάΦαινομενικά το καλύτερο είναι το +5 5 του ΟΣΦΠ.
Τα άλλα 2 μπορεί να ανοίξει το σκορ.
Καλύτερα μην τον βάλει καθόλου χίλιες φορές ΠαπαπέτρουΈλα κωλομπαρα χρόνια πολλά
Με Χουάντσο ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR στη 12άδα του στο ματς με τη Μακάμπι
Ο Εργκιν Αταμάν δήλωσε ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι στην 12άδα του αγώνα του Παναθηναϊκού ΑKTOR με τη Μακάμπι.
Τον έφαγες τον άνθρωπο ρε μαν....Έλα κωλομπαρα χρόνια πολλά
Με Χουάντσο ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR στη 12άδα του στο ματς με τη Μακάμπι
Ο Εργκιν Αταμάν δήλωσε ότι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι στην 12άδα του αγώνα του Παναθηναϊκού ΑKTOR με τη Μακάμπι.
Ποια η διαφορα? Αφου και τις 2 μερες δουλευεις...Τριτη η Τεταρτη παιζουμε;
Τώρα θα μπεί Ευτύχης Μπλέτσας aka Αντζελο και θα λέει ποιά Ιωάννα κτλ....Καλύτερα μην τον βάλει καθόλου χίλιες φορές Παπαπέτρου
Να πας να δεις το inbox σου λέω εγώ....Τώρα θα μπεί Ευτύχης Μπλέτσας aka Αντζελο και θα λέει ποιά Ιωάννα κτλ....
αφου ειναι μουνης,πρεσβυωπαςΝα πας να δεις το inbox σου λέω εγώ....
Πότε θα έρθεις ρε κωλομπαρα?Τώρα θα μπεί Ευτύχης Μπλέτσας aka Αντζελο και θα λέει ποιά Ιωάννα κτλ....
Μυωπίες κτλ τίποτα ρε γαμημένε,γαμώ τον καταρράκτη σου.αφου ειναι μουνης,πρεσβυωπας
Με φορτίο ρε ΜΠΟΥΣΤΗ?Μέσα στον Μάη.
Θα πάθεις τίποτα ρεαποδεκατισα χθες και σημερα μονος μου πανω απο 3 κιλα παιδακια,αλοιφες,τουρτες παγωτο γαμησε με
Με ξάδερφο λαίλαπα.....