ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.491
- Πόντοι
- 5.006
Μη βριζεις αδελφέ ηρεμα Έλα δίπλαναι μαν γιατι την γαμησαμε με τον μπουστη
Μη βριζεις αδελφέ ηρεμα Έλα δίπλαναι μαν γιατι την γαμησαμε με τον μπουστη
οχι αδερφε δεν εβρισα....σε κλιμα κατανυξης ειμαιΜη βριζεις αδελφέ ηρεμα Έλα δίπλα
εσύ τιμάς την κατάρα του νήματος, όποτε τραμπουκίζουμε έναν μακάκα προποτζήΚι έτσι μάγκες,πάνε και τα 'Ελλας-ευρώπη-παναθηναικος',πάνε και τα Γουέμπλει αν ο γαύρος σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα.Λες και σας έχουν καταραστεί
Το milko cup δε λογιζεται για τροπαιο...Αν σηκωνες κανενα Europa League θα σε παραδεχομουν!Αλλά να χαιρεσαι με το Conference???Ντροπη...Τα χετε λιγο μπερδεψει τα πραγματα μου φαινεται τρουμπιτσες.Κι έτσι μάγκες,πάνε και τα 'Ελλας-ευρώπη-παναθηναικος',πάνε και τα Γουέμπλει αν ο γαύρος σηκώσει ευρωπαϊκή κούπα.Μόνο το σανοdna θα μείνει να τα γιορτάζει
Μπα....Ένα κακομαθημένο είναι που δεν ξέρει να χάνει.
Το κακό είναι ότι γύρω του θέλει μόνο γλείφτες να του λένε μπράβο πρόεδρε.
Περιμένουμε το βράδυ στο ινσταγκραμ...τι θα του φταίει αν αποκλειστεί,οι διαιτητές,το εβραικό λόμπι,ο Μπαρτζώκας...
Το μιλκο καπ που η πράσινη ευρωπουτανα απέτυχε να προκριθείΤο milko cup δε λογιζεται για τροπαιο...Αν σηκωνες κανενα Europa League θα σε παραδεχομουν!Αλλά να χαιρεσαι με το Conference???Ντροπη...Τα χετε λιγο μπερδεψει τα πραγματα μου φαινεται τρουμπιτσες.
Πούστης και πρεζακιας είναιΜπα....
Αν είχε κανέναν δίπλα του δεν θα είχε κάνει τόσες μαλακίες...
Τέρμα ξεροκέφαλος....
Ένα ψηλό φωνάζουμε από τον Σεπτέμβρη,τίποτα,πούτσα του...
Παρόλα αυτά η ομάδα είναι με το 1μιση πόδι στο Φ4....
Οπότε αναβάλλεται ο πανηγυρισμός σου,ο οποίος ίσως μην έρθει ποτέ...
Για να δούμε...
Το milko cup δε λογιζεται για τροπαιο...Αν σηκωνες κανενα Europa League θα σε παραδεχομουν!Αλλά να χαιρεσαι με το Conference???Ντροπη...Τα χετε λιγο μπερδεψει τα πραγματα μου φαινεται τρουμπιτσες.
Πούστης δεν είναι.Πούστης και πρεζακιας είναι
Μπα....
Αν είχε κανέναν δίπλα του δεν θα είχε κάνει τόσες μαλακίες...
Τέρμα ξεροκέφαλος....
Ένα ψηλό φωνάζουμε από τον Σεπτέμβρη,τίποτα,πούτσα του...
Παρόλα αυτά η ομάδα είναι με το 1μιση πόδι στο Φ4....
Οπότε αναβάλλεται ο πανηγυρισμός σου,ο οποίος ίσως μην έρθει ποτέ...
Για να δούμε...
Χθες έκανε κανα ινσταγκραμ για την ευρωλίγκα;Α ξέχασα,κέρδισε
Έχουμε και τα 15'' που θα παιχτούν απ'το προηγούμενο ματς,μπορεί να το κερδίσετε και να μην χρειαστεί 5ο
Ως 3ος του Europa League περασες ρε ξεφτιλισμενο πουτανοπαιδο...Milko Cup θεωρειται απο ολους οσο και να σκουζεις καριολακι...Μονο εγω το λεω νομιζεις???Τι θα μας κανεις δηλαδη???Το πολυ πολυ να μας κλασεις καμια πουτσοτριχα αποτυχημενε...Το μιλκο καπ που η πράσινη ευρωπουτανα απέτυχε να προκριθεί
Πόσο σας τσούζει!
Προσκυνήστε Πουστοτουρκους!
Προσκυνήστε γκρίζους λύκους!λογικο να μισείτε τους Εβραίους τέτοιοι Πουστοτουρκοι που κατάντησατε
Οι οικογενειες ειναι χρονια φιλοι!!!!!Εντωμεταξύ ο Γιαννακόπουλος το καλοκαίρι έκανε 10 μέρες διακοπές με την οικογένεια Μιζράχι....
Πως τα φέρνει η ζωή....
Ρε καθυστερημένε καταλαβαίνεις ελληνικά?Ως 3ος του Europa League περασες ρε ξεφτιλισμενο πουτανοπαιδο...Milko Cup θεωρειται απο ολους οσο και να σκουζεις καριολακι...Μονο εγω το λεω νομιζεις???Τι θα μας κανεις δηλαδη???Το πολυ πολυ να μας κλασεις καμια πουτσοτριχα αποτυχημενε...