You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.478
- Πόντοι
- 5.006
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πω ρε οι κωλομπαράδες τι κάνουν
FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.256
- Πόντοι
- 1.336
Ρε πουστη μου τα λες σωστα και μου κλεβεις τη δουλειαΠάντως στην δική μας σειρά η διαιτησία έχει παίξει ελάχιστο ρόλο...
Δεν παίζουμε καλά.
Ακόμα και στο ματς που νικήσαμε ήταν πλασματική η διαφορά.
Υστερούσε σε αθλητικότατα σε αρκετούς παίκτες.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.151
- Πόντοι
- 3.506
Καλη επιτυχία απόψε στην ομάδα μας !
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Πάλι χθες ξεκωλιάστηκαν.Φενερ λογικά θα πάει 3+1
Και μεγάλο φαβορί στο φ4
Λαίλαπα...
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι πολύ κοντά στο 4ο η Μονακό.
Αν την μπουν τα σουτ,που δεν έχουν μπει έως τώρα, παίζει το 2-2.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
ξεκουμπήσου ρε ηλίθιε από το νήμα , κραγμένο βλήμα
Λόγω των ημερών το δωράκι σου
Καλημερα στο συνδρομο Νταουν του σαιτ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.478
- Πόντοι
- 5.006
Μπα 3+1 θα πάει μανΠάλι χθες ξεκωλιάστηκαν.
Λαίλαπα...
Έχω την εντύπωση ότι θα είναι πολύ κοντά στο 4ο η Μονακό.
Αν την μπουν τα σουτ,που δεν έχουν μπει έως τώρα, παίζει το 2-2.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.420
- Πόντοι
- 22.266
H Ρεάλ άντεξε κ στα πλευ οφ κ αν μερικοί πιστεύαμε ότι ίσως ξεφουσκώσει τελικά καθάρισε ταουγκρες πενευκολα..
Πίστευα ότι ίσως ξεφουσκώσει όπως τον πίστευα για Βίρτους Μονακό Αρμάνι βαλεντσια κ Μπασκόνια κ έπεσα μέσα
Όμως η Ρεάλ δείχνει ανικηνητη...όμως το φάιναλ φορ ειναι άλλη ιστορία που όλα παίζονται σε δύο μερες ...
Μπάρτσα ΟΣΦΠ ΠΑΟ Μακάμπι Μπάρτσα είναι στο ίδιο επίπεδο ..
Έχει κάποιος τα μπάτζετ των ομάδων της Ευρωλίγκας φέτος ;;;
Πίστευα ότι ίσως ξεφουσκώσει όπως τον πίστευα για Βίρτους Μονακό Αρμάνι βαλεντσια κ Μπασκόνια κ έπεσα μέσα
Όμως η Ρεάλ δείχνει ανικηνητη...όμως το φάιναλ φορ ειναι άλλη ιστορία που όλα παίζονται σε δύο μερες ...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.973
- Πόντοι
- 3.656
Αταμάν: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το Game 3 - Έχω 100% εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχει δείξει χαρακτήρα»Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ενόψει του Game 4 μεταξύ της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού AKTOR στη Χάλα Πιονίρ.
www.sport-fm.gr
|
Το Game 3 ήταν το μόνο της σειράς που μπορώ να πω ότι η Μακάμπι έπαιξε καλύτερα από εμάς και δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Μερικές φορές πρέπει να έχεις και τύχη, οι διαιτητές έκαναν λάθη αλλά αυτό μπορεί να συμβεί, κάναμε και εμείς όμως λάθος με το παράλογο φάουλ του Γκραντ 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.
Όταν βγαίνει ο προπονητής σου και σε κάνει ρόμπα...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
H Ρεάλ άντεξε κ στα πλευ οφ κ αν μερικοί πιστεύαμε ότι ίσως ξεφουσκώσει τελικά καθάρισε ταουγκρες πενευκολα..
Budgets of EuroLeague clubs: Panathinaikos ranks 2nd highest, while Olympiacos is at 9th place - Basketball Sphere
Panathinaikos ranks 2nd in terms of budget in the EuroLeague, while Olympiacos is at 9th place, according to data from Israel Hayoma.
basketballsphere.com
Η Ρεαλ έχει εσωτερικά προβλήματα.
Αλλιώς δεν θα είχε αντίπαλο.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.420
- Πόντοι
- 22.266
Αυτά τα ποσά είναι με την εφορία μέσα ;;; Διότι η Ελλάδα έχει τεράστια εφορία ου σημαίνει ότι πχ ο Ολυμπιακός είμαι στην ουσία 14 εκατομμύρια βάσει πως τελικά πληρώνονται οι παίκτες το ίδιο κ ο ΠΑΟ ...Budgets of EuroLeague clubs: Panathinaikos ranks 2nd highest, while Olympiacos is at 9th place - Basketball Sphere
Panathinaikos ranks 2nd in terms of budget in the EuroLeague, while Olympiacos is at 9th place, according to data from Israel Hayoma.basketballsphere.com
Η Ρεαλ έχει εσωτερικά προβλήματα.
Αλλιώς δεν θα είχε αντίπαλο.
Αντίθετα ομάδες Ρωσίας όταν υπήρχαν κ Σερβίας πολύ λιγότερη εφορία ...
Κ εδώ είναι μια τεράστια αδικία για τον οργανισμό της Ευρωλίγκας δύο μέτρα δύο σταθμά ...λύση δεν ξέρω πως θα μπορούσε να δωθεί ίσως με salary cup επί της μετά φορολογικής παικτών
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Εννοείς ότι δεν βλέπεις ματς στον πόντο.Θα κάνω πρόβλεψη,σήμερα ή θα κερδίσετε ή θα χάσετε εύκολα
Νομίζω χωρίς την εφορία είναι.Αυτά τα ποσά είναι με την εφορία μέσα ;;; Διότι η Ελλάδα έχει τεράστια εφορία ου σημαίνει ότι πχ ο Ολυμπιακός είμαι στην ουσία 14 εκατομμύρια βάσει πως τελικά πληρώνονται οι παίκτες το ίδιο κ ο ΠΑΟ ...
Αντίθετα ομάδες Ρωσίας όταν υπήρχαν κ Σερβίας πολύ λιγότερη εφορία ...
Κ εδώ είναι μια τεράστια αδικία για τον οργανισμό της Ευρωλίγκας δύο μέτρα δύο σταθμά ...λύση δεν ξέρω πως θα μπορούσε να δωθεί ίσως με salary cup επί της μετά φορολογικής παικτών
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.758
- Πόντοι
- 12.756
ΠΟΛΥ δυσκολο το ματς ,ειμαι αισιοδοξος ομως οτι θα ξυπνησουμε
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.961
- Πόντοι
- 12.056
υπαρχει μεγαλο προβλημα στο σεντερΜακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι τους έχουμε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία το ματς προχτές. Μακάρι να κάνω λάθος και να περάσουμε.
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
kalημερα φιλε εγω πιστευω οτι θα πεσουμε για υπνο και οι δυο.ΠΟΛΥ δυσκολο το ματς ,ειμαι αισιοδοξος ομως οτι θα ξυπνησουμε
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Με καλή άμυνα όπως 4η περίοδο και με Γκράντ-Γκριγκόνις(ειναι μέτριοι έως τώρα στην σειρά)ίσως έρθει και εύκολη νίκη.Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά δεν είμαι αισιόδοξος. Δεν πιστεύω ότι τους έχουμε σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν πολύ μεγάλη ευκαιρία το ματς προχτές. Μακάρι να κάνω λάθος και να περάσουμε.
Αλλιώς δύσκολα.
Ήταν σίγουρα λάθος διαχείριση από την διοικηση να το πάμε σε πόλεμο και να τους συσπειρώσουμε αλλ και να αποπροσανατολιστεί η ομάδα μας.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K