Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Νομίζω ότι τον πρότεινε ατζέντης και δεν τον ήθελε.Κι ο Τράκης
Πρέπει να το έχει μετανοιώσει....
Νομίζω ότι τον πρότεινε ατζέντης και δεν τον ήθελε.Κι ο Τράκης
ποια κουμπαν ρε συντροφε
Τι λες ρε μαν.ποια κουμπαν ρε συντροφε πρασινε, ποια ειναι αυτη; σαν να λεμε κορεατικο σινεμα, πιτσα με ανανα, ντατσια suv, κτλ χιπστερακια. φωτοβολιδες ολα τους. ειχαν ορε μετρο στην κορεα το 90΄;
ο δημητρακης ευτυχως μετριασε λιγο την κολα και αρχισε να δουλευει το μυαλο τουΝομίζω ότι τον πρότεινε ατζέντης και δεν τον ήθελε.
Πρέπει να το έχει μετανοιώσει....
Τότε θα ήταν η καλύτερη επιλογή(δες τι φέραμε μετα) και δεν θα είχαμε γίνει χωνί τόσα χρόνια.ο τυπος ειναι λουζερ τελος.....
κάτι συμπλήρωσα απλάανοιγεις εταιρεια παραγωγης ταινιων η μαρθα κλαψα φιλμ σας παρουσιαζει το δραμα ο ταβερνιαρης μου εσκισε την σουφρα στης Τρούμπας τα σοκάκια
ο δημητρακης ευτυχως μετριασε λιγο την κολα και αρχισε να δουλευει το μυαλο του
οκ αλλα δεν ηταν μονο θεμα προπονητη αλλαζες ολη την ομαδα καθε μεσα τις σεζονΤότε θα ήταν η καλύτερη επιλογή(δες τι φέραμε μετα) και δεν θα είχαμε γίνει χωνί τόσα χρόνια.
Την έχει κόψει πολλά χρόνια,παρέα με τον Πέτρο...ο δημητρακης ευτυχως μετριασε λιγο την κολα και αρχισε να δουλευει το μυαλο του
παντως για να λεμε την αληθεια 2-3- 55 φορες δεν γινεσαι και μπουστηςκάτι συμπλήρωσα απλά
Επειδή δεν είχες σοβαρό προπονητή....οκ αλλα δεν ηταν μονο θεμα προπονητη αλλαζες ολη την ομαδα καθε μεσα τις σεζον
αν γίνεται για την εμπειρία λένε πως δεν μένει το κουσούριπαντως για να λεμε την αληθεια 2-3- 55 φορες δεν γινεσαι και μπουστης
οκ αλλα και ο ταβερνιαρης με το σουτζουκι εκανε καποιες μλκιεςς στις μεταγραφεςΕπειδή δεν είχες σοβαρό προπονητή....
Είχα δει ένα βίντεο που τα έχωνε σε Κούλη και υπουργείο υγείας.Με μπινελίκια αλλά είχε δίκιο.Αν κάποιος το έχει πρόχειρο,ας το ποστάρει.Την έχει κόψει πολλά χρόνια,παρέα με τον Πέτρο...
Στα 50κάτι του είναι σε τρομερή φυσική κατάσταση.
Αλλά έχει τρέλα εκ φύσεως.
τα ιδια λεμε, ειναι καλος προπονητης και θελει 5 γκραντ στην ενδεκαδα και κανει θαυματα. δεν θελει προσωπικοτητες/παχυλα συμβολαια γυρω του. το κουμπαν σαν ονομα μου την δινει οπως η μπασκονια μια ταουγκρες μια με κατι κεραμικα....Τι λες ρε μαν.
Πήγε την ανύπαρκτη ομάδα από το 0 σε φ4.
Την έφτιαξε εξαρχής.
Θα υπάρξουν και αστοχίες.οκ αλλα και ο ταβερνιαρης με το σουτζουκι εκανε καποιες μλκιεςς στις μεταγραφες
το κλαμα απο που προερχεται λες να του ξηγηθηκε κανεις φυστικι αιγινης αψητοαν γίνεται για την εμπειρία λένε πως δεν μένει το κουσούρι
ο αδωνις δεν ηταν εκει να μαζεψει τα σπερματαΕίχα δει ένα βίντεο που τα έχωνε σε Κούλη και υπουργείο υγείας.Με μπινελίκια αλλά είχε δίκιο.Αν κάποιος το έχει πρόχειρο,ας το ποστάρει.
έκανε κι αυτός τις λαλακίες του σε κάποια παιχνίδια αλλά έχει την δικαιολογία ότι μάθαινε την ομάδα...οκ αλλα και ο ταβερνιαρης με το σουτζουκι εκανε καποιες μλκιεςς στις μεταγραφες