athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.642
- Πόντοι
- 12.756
δεν μου παει η καρδια..αλλα εννοια σου 1 μηνα προτου μετακομισω θα βγω για κυνηγι με την ΚουκλαΚάνε και κάνα μαύρο μεροκάματο κ εσύ πια
δεν μου παει η καρδια..αλλα εννοια σου 1 μηνα προτου μετακομισω θα βγω για κυνηγι με την ΚουκλαΚάνε και κάνα μαύρο μεροκάματο κ εσύ πια
Κατσε να παει ο κυριος Κυριακος τον βασικο εκει που ηταν πριν 12 χρονια(εχουμε λιγη ακριβεια και υψηλο πληθωρισμο βεβαια) και θα γραφει με χρυσα πληκτρολογιαεισαι μουνι τωρα και κοροιδευεις τον τιμιο και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ @athinaios44 επειδη εκανε ενα μικρο λαθακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΧΟΝΤΡΟ
Δεν σε ειπα σκουροχρωμο μωρε,μην θυμωνειςεν ειμαι σκουροχρωμος ρε παπαρα
ζηλευεις που αυτος εχει ανοιχτει στην αγορα της βενεζουελας ή κωλομβιας δεν θυμαμαι και κανει επενδυσεις εκει;
εσυ εισαι σκουρος;Δεν σε ειπα σκουροχρωμα μωρε,μην θυμωνεις
Γυφτο σε ειπα
στη μάπα χύστους και μετά σκαμπίλια και κλωτσές στους αλλόθρησκουςεχουν μπει γρουσουζηδες στο νημα ας προσεχουμε λιγο
έτσι φίλε !!!την περασμένη Κυριακή παίξαμε με καραστημένο διαιτητή, με έναν Άρη σαν να έπαιζε τελικό τσουλού ενώ σήμερα τουρλώνονται ξεδιάντροπαΟυτε τα προσχηματα ο Mars, ξαναζουμε εποχες Σωκρατη...
αφου ειναι απο τον πυργο στανταρεσυ εισαι σκουρος;
Ψαχνεις να βρεις συγγενειςεσυ εισαι σκουρος;
δεν εχω ακρες με Πυργο,Πατρα αλλα ποτε δεν ξερειςΨαχνεις να βρεις συγγενεις
τωρα που θα μετακομισεις θα γραφεις και τις αποψεις σου στο νημα κατοικος κεντρου;δεν εχω ακρες με Πυργο,Πατρα αλλα ποτε δεν ξερεις
Τι εννοεις μετακομισεις?Γιατι οι κατσιβελοι δεν νομιζω οτι εχουν στανταρ τοπο διαμονηςτωρα που θα μετακομισεις θα γραφεις και τις αποψεις σου στο νημα κατοικος κεντρου;
ΧΟΝΤΡΟΤι εννοεις μετακομισεις?Γιατι οι κατσιβελοι δεν νομιζω οτι εχουν στανταρ τοπο διαμονης
Γαμαικάνος μουνόπανο,άνοιξε πόδια...στη μάπα χύστους και μετά σκαμπίλια και κλωτσές στους αλλόθρησκους
έτσι φίλε !!!την περασμένη Κυριακή παίξαμε με καραστημένο διαιτητή, με έναν Άρη σαν να έπαιζε τελικό τσουλού ενώ σήμερα τουρλώνονται ξεδιάντροπα
η δε Λαμία που τα σήκωνε μέχρι τους ώμους , με μας γαμήθηκαν στα φάουλ σαν να παίζανε τελικό μουντιάλ ...
σέξυ τουρκάλα σου γαμάω τη κωλάρα
@celebre νομιζω οτι πεταξε σποντα για σεναΜΙΚΡΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ
ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΥΓΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΝΙΠΛΙΔΕΣ,ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΙ,ΣΚΛΗΡΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ,ΠΥΡΓΙΩΤΕΣ,ΠΑΤΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΤΙΜΙΟΤΗΣ,ΗΘΙΚΗΝ,ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
5 ΠΕΝΤΕ στον τελικό ο ξεκωλι-άρηςΓαμαικάνος μουνόπανο,άνοιξε πόδια...
Ειχα σιχαθει την μπαλα εν καιρο σωκρατοχουντας, πόσο μαλλον δε οταν εμφανιστηκε η χοντρη κουραδα ο μαριν, οι αεκτζηδες ομως μεσα σε εναμιση χρονο τους ξεπερασαν. Οι γαυροι ειχαν την καραμελα "πετρινα χρονια", τουτοι εδω βγαζουν αχτι προσφυγα, βαλε και την τουρτα την κιτρινιαρα που "χτισανε" εχουν ξεφυγει σε τουπε και θρασος. οσους εχω γνωστους αεκτζηδες ολοι τα ιδια, και οσο να τους λεω "καταντησατε χειροτεροι και απο τσουκαλα" δεν ακουν, τους λεω οτι σαν ομαδα της προσφυγιας (λεμε τωρα...) θα επρεπε να πατατε περισσοτερο στην γη. Η πτωση τους θα ειναι εκκωφαντικη, καποια στιγμη θα πουληθουν σε καμηλιερηδες και τοτε θα πεσουν ολοι να τους φανε (και οι θυγατρικες τους μαζι). Απογοητευθηκα απο τον Μποκωλο, απο αυτον δεν το περιμενα.στη μάπα χύστους και μετά σκαμπίλια και κλωτσές στους αλλόθρησκους
έτσι φίλε !!!την περασμένη Κυριακή παίξαμε με καραστημένο διαιτητή, με έναν Άρη σαν να έπαιζε τελικό τσουλού ενώ σήμερα τουρλώνονται ξεδιάντροπα
η δε Λαμία που τα σήκωνε μέχρι τους ώμους , με μας γαμήθηκαν στα φάουλ σαν να παίζανε τελικό μουντιάλ ...
σέξυ τουρκάλα σου γαμάω τη κωλάρα
Ρε συ είδες πως παίξανε με μας?5 ΠΕΝΤΕ στον τελικό ο ξεκωλι-άρης
τσο κ λο