Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα βρεχει συχνα στο ΟΑΚΑ φετος...
Μπλεξανε με τον Τεν Κατε...Σαν κακο σπυρι στον κωλο θα τον αισθανονται οι αρουραιοι...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επιτελους φερανε ενα προπονητη απο την εποχη του μαρκαριαν ειχα να δω προπονητη στην παναθα.

για να δουμε
στο β ημιχρονιο που λεει και ο αλεφαντος ειμασταν πολυ καλοι
η δεξια πλευρα και η αμυνα,καλυψη κ,ηταν ολα τα λεφτα

Spartan_King

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Τι θα πει ρε συ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ??????
Ποδοσφαιριστης ειναι ?????
Για ενισχυση τον πηρατε???
Καλος ειναι??????
Αυτοι ειναι οι παιχταραδες που θα ερχοντουσαν με το γυρισμα της σελιδας????
Μηπως γυρισατε σελιδα αλλα ....πηγατε μια πισω?????
Παιζει αυτο??????

Εχεις ...ματι ποντικακο.
:babycry:

Θα σε χορτασει ...φλεβα ο Γκαμπριελ φετος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μια και ξέρεις τόπι δεν μας λες πως σου φάνηκαν τα....κουτάβια σήμερα?....
τάλε, σόρρυ, το είπα πολλές φορές, είμαι εκτός. Είμαι Μολδαβία, οπότε δεν έχω δυνατότητα τηλεθέασης.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
λαστ μοικαν....με τον πανιωνιο πριν 2 χρονια τι λεγατε θυμαστε?α..ρε γαυροι..
τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά. Αλλά μια και το αναφέρεις ας σου πω δύο σχόλια:
1. Μπερδεύετε τις βούρτσες με τις... Ο αγώνας με τον Πανιώνιο ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Και δεν έγινε ποτέ, μπορεί να χάναμε, πού το ξέρεις; Ο αγώνας με την καλαμαριά είχε ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Τι συγκρίνεις;
2. Γιατί φταίει ο Ολυμπιακός για την αντικανονική συμμετοχή ηθικέ μου; Σου είπε κανενας πως δεν θα χάναμε αν έπαιζε χωρίς το Βάλνερ η Καλαμαριά; Ή μήπως δεν χάναμε όταν μπήκε; Τι ήθελε λοιπόν να τον βάλει και να δώσει πάτημα;
3. Όπως και τότε έτσι και με την Καλαμαριά εμείς οι φίλαθλοι τα ίδια λέμε, πως πρέπει να παίζεται στο γήπεδο. Η όλη αντιπαράθεση είναι γιατί δεν καταλαβαίνετε το αυτονόητο επειδή προφανώς δεν συνάδει με το συμφέρον σας. Πως υπάρχουν νόμοι που κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζονται. Τα ίδια δεν λέγανε όλοι όταν έτρωγε την εξοντωτική ποινή ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πανιώνιο; Ποινή που ΔΕΝ έχει φάει άλλη ομάδα, παρότι έχουν γίνει αντίστοιχα και χειρότερα και από άλλες ομάδες (να θυμίσω Ευθυμιάδη με τον ΠΑΟ; Να θυμίσω Τούμπες; Να θυμίσω πυροβολισμούς στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ;)

4. Μην τα βλέπετε μονόπλευρα και μην τραβάτε διαρκώς στο παρελθόν για να συγκρίνεται. Δέστε λιγάκι το καθε ένα πράγμα μόνο του. Ήταν ή δεν ήταναντικανονική η συμμετοχή; Και αν περνούσε θα ήταν ή δεν θα ήταν πάτημα για κάθε ομάδα να το ξανακάνει;
Για να μην αρχίσουμε πάλι την ίδια κουβέντα (είμαι σίγουρος πως δεν θα συμφωνήσουμε) και να μην επαναλαμβάνουμε, ανάτρεξε σε ποστ πριν 2-3 μήνες για να δεις τι γράφαμε ο καθένας ιδίως στο κίτρινο θρεντ. Τώρα αρχίζει νέο πρωτάθλημα...

Επισκέπτης
τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές αυτά. Αλλά μια και το αναφέρεις ας σου πω δύο σχόλια:
1. Μπερδεύετε τις βούρτσες με τις... Ο αγώνας με τον Πανιώνιο ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. Και δεν έγινε ποτέ, μπορεί να χάναμε, πού το ξέρεις; Ο αγώνας με την καλαμαριά είχε ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Τι συγκρίνεις;
2. Γιατί φταίει ο Ολυμπιακός για την αντικανονική συμμετοχή ηθικέ μου; Σου είπε κανενας πως δεν θα χάναμε αν έπαιζε χωρίς το Βάλνερ η Καλαμαριά; Ή μήπως δεν χάναμε όταν μπήκε; Τι ήθελε λοιπόν να τον βάλει και να δώσει πάτημα;
3. Όπως και τότε έτσι και με την Καλαμαριά εμείς οι φίλαθλοι τα ίδια λέμε, πως πρέπει να παίζεται στο γήπεδο. Η όλη αντιπαράθεση είναι γιατί δεν καταλαβαίνετε το αυτονόητο επειδή προφανώς δεν συνάδει με το συμφέρον σας. Πως υπάρχουν νόμοι που κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζονται. Τα ίδια δεν λέγανε όλοι όταν έτρωγε την εξοντωτική ποινή ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Πανιώνιο; Ποινή που ΔΕΝ έχει φάει άλλη ομάδα, παρότι έχουν γίνει αντίστοιχα και χειρότερα και από άλλες ομάδες (να θυμίσω Ευθυμιάδη με τον ΠΑΟ; Να θυμίσω Τούμπες; Να θυμίσω πυροβολισμούς στο ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟ;)

4. Μην τα βλέπετε μονόπλευρα και μην τραβάτε διαρκώς στο παρελθόν για να συγκρίνεται. Δέστε λιγάκι το καθε ένα πράγμα μόνο του. Ήταν ή δεν ήταναντικανονική η συμμετοχή; Και αν περνούσε θα ήταν ή δεν θα ήταν πάτημα για κάθε ομάδα να το ξανακάνει;
Για να μην αρχίσουμε πάλι την ίδια κουβέντα (είμαι σίγουρος πως δεν θα συμφωνήσουμε) και να μην επαναλαμβάνουμε, ανάτρεξε σε ποστ πριν 2-3 μήνες για να δεις τι γράφαμε ο καθένας ιδίως στο κίτρινο θρεντ. Τώρα αρχίζει νέο πρωτάθλημα...
φιλε μου οι νομοι στην ελλαδα δεν εφαρμοζονται μονο για τους τρεις του ποκ με το πανιωνιο πρωτοδικα τιμωρηθηκατε και μετα ολα ως δια μαγειας σβηστηκαν μετα τις απειλες κοκαλη .οσο για το βαλνερ κοιτα ποιος το σφυριξε στον ολυμπιακο μηπως η επο δηλαδη ο γκαγκατσης αυτα που σου ελεγα χθες. που ομως η επο κατα συμπτωση του εκδοσε το δελτιο. τα ειπα και χτες οποιος εχει την επο περνει και πρωταθλημα απλα.

Επισκέπτης
για να μιλησουμε και για ποδοσφαιρο ο γκαμπριελ μεγαλο κελεπουρι μαζι με το σπυροπουλο συνθετουν τα καλυτερα ακρα που ειχε ο παναθηναικος τα τελευταια 15 χρονια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φιλε μου οι νομοι στην ελλαδα δεν εφαρμοζονται μονο για τους τρεις του ποκ με το πανιωνιο πρωτοδικα τιμωρηθηκατε και μετα ολα ως δια μαγειας σβηστηκαν μετα τις απειλες κοκαλη .οσο για το βαλνερ κοιτα ποιος το σφυριξε στον ολυμπιακο μηπως η επο δηλαδη ο γκαγκατσης αυτα που σου ελεγα χθες. που ομως η επο κατα συμπτωση του εκδοσε το δελτιο. τα ειπα και χτες οποιος εχει την επο περνει και πρωταθλημα απλα.
αυτό δεν αναιρεί πως έκανε μαλακία η Καλαμαριά που τον πήρε αφενός και που τον χρησιμοποίησε αφετέρου.Επίσης ΔΕΝ σβήστηκαν όλα αν θυμάσαι...μειώθηκε η ποινή. Αλλά και πάλι λέω είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. ο ένας αγώνας έγινε ο άλλος δεν έγινε ποτέ. Όσο για τους νόμου και αν εφαρμόζονται μόνο για το ΠΟΚ, έχω να σου πω πως με τόσα χρέη ο ΠΑΟκ έπρεπε να είχε πέσει 5 κατηγορίες ( και μην μου πει κανείς για Ολυμπιακό γιατί είχαμε επίτροπο, ο ΚΟσκωτάς και ο Σαλιαρέλης ΜΠΗΚΑΝ φυλακή και ο Κόκκαλης Ξεπλήρωσε όλη την εφορία με διακανονισμό για χρέη της .... Τράπεζας Κρήτης, που το ξεχνανε όλοι). Όσο για τον Πανιώνιο και τους νόμους, επειδή αφήνουμε να περνάνε ασχολίαστα δεν σημαίνει πως δεν βλεπουμε. Ο ΝΕΟΣ Πανιώνιος ξαφνικά δεν είχε χρέη, ενώ ο Πανιώνιος είχε. Και για να έχουμε καλό ερώτημα...ο γιος του Γκαγκάτση πού δουλεύει; Μήπως στην ίδια ομάδα που δίνει χορηγείες αφιδώς και μονομερώς το ελληνικό κράτος και ο Παναθηναϊκός;
Στο έχω ξαναπεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που νομίζουνε οι φίλαθλοι. Και όταν ψάχνεις, βρίσκεις για όλους. Άλλο απλό παράδειγμα, ο Μπέος. Τρίτη ομάδα αναλαμβάνει ένας ..."κύριος" του οποίου του είχε απαγορευτεί η φίλαθλη ιδιότητα και παρόλαυτά μέσα στα γήπεδα ήτανε. Είναι παράγοντες αυτοί; Και πόσοι άλλοι; Όλα τα καταγώγια έχουν τα ινία των ομάδων.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
για να μιλησουμε και για ποδοσφαιρο ο γκαμπριελ μεγαλο κελεπουρι μαζι με το σπυροπουλο συνθετουν τα καλυτερα ακρα που ειχε ο παναθηναικος τα τελευταια 15 χρονια.
μακάρι...μπας και αποφασίσει ο Θείος να πάρει καναά αριστερό χαφ της προκοπής.

Επισκέπτης
αυτό δεν αναιρεί πως έκανε μαλακία η Καλαμαριά που τον πήρε αφενός και που τον χρησιμοποίησε αφετέρου.Επίσης ΔΕΝ σβήστηκαν όλα αν θυμάσαι...μειώθηκε η ποινή. Αλλά και πάλι λέω είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. ο ένας αγώνας έγινε ο άλλος δεν έγινε ποτέ. Όσο για τους νόμου και αν εφαρμόζονται μόνο για το ΠΟΚ, έχω να σου πω πως με τόσα χρέη ο ΠΑΟκ έπρεπε να είχε πέσει 5 κατηγορίες ( και μην μου πει κανείς για Ολυμπιακό γιατί είχαμε επίτροπο, ο ΚΟσκωτάς και ο Σαλιαρέλης ΜΠΗΚΑΝ φυλακή και ο Κόκκαλης Ξεπλήρωσε όλη την εφορία με διακανονισμό για χρέη της .... Τράπεζας Κρήτης, που το ξεχνανε όλοι). Όσο για τον Πανιώνιο και τους νόμους, επειδή αφήνουμε να περνάνε ασχολίαστα δεν σημαίνει πως δεν βλεπουμε. Ο ΝΕΟΣ Πανιώνιος ξαφνικά δεν είχε χρέη, ενώ ο Πανιώνιος είχε. Και για να έχουμε καλό ερώτημα...ο γιος του Γκαγκάτση πού δουλεύει; Μήπως στην ίδια ομάδα που δίνει χορηγείες αφιδώς και μονομερώς το ελληνικό κράτος και ο Παναθηναϊκός;
Στο έχω ξαναπεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που νομίζουνε οι φίλαθλοι. Και όταν ψάχνεις, βρίσκεις για όλους. Άλλο απλό παράδειγμα, ο Μπέος. Τρίτη ομάδα αναλαμβάνει ένας ..."κύριος" του οποίου του είχε απαγορευτεί η φίλαθλη ιδιότητα και παρόλαυτά μέσα στα γήπεδα ήτανε. Είναι παράγοντες αυτοί; Και πόσοι άλλοι; Όλα τα καταγώγια έχουν τα ινία των ομάδων.
θα συμφωνησω σε ολα και οπαοκ επρεπε να πεσει και η αεκ αλλα πρωτος απο ολους ο ολυμπιακος. τι παει να πει μπηκε φυλακη ο κοσκοτας και ο σαλιαρελης οι παιχτες που πηρε που πηγαν στο πανιωνιο; στην ιταλια και στην ευρωπη βλεπε μιλαν γιουβε οι νομοι εφαρμοζονται. αν τοτε ειχε ξεκινησει με τον ολυμπιακο τωρα ισως να ειχαμε καλυτερο ποδοσφαιρο. το θεμα ειναι οτι ολοι κοιτανε να πουν παρανομησε ο παο αρα και εγω μπορω χωρις να εχω κυρωσεις. και καποιες φορες βρισκουν εξιλαστηρια θυματα μικρες ομαδες και για ιδια πραγματα που οι μεγαλοι αθωωθηκαν αυτοι τιμωρουνται παραδειγματικα.και κατι αλλο για να τελειωνουμε με τις ποινες εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να τιμωρειται ομαδα και μετα με εφεσεις και κοντρα εφεσεις να  μειωνεται η να εξαλειφεται η ποινη. μονο εδω γινονται γιατι το ποδοσφαιρο το ελεγχουν οι ιδιες οι ομαδες και οι νομοι φτιαχνονται και ερμηνευονται οπως τους βολευει η περισταση.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα συμφωνησω σε ολα και οπαοκ επρεπε να πεσει και η αεκ αλλα πρωτος απο ολους ο ολυμπιακος. τι παει να πει μπηκε φυλακη ο κοσκοτας και ο σαλιαρελης οι παιχτες που πηρε που πηγαν στο πανιωνιο; στην ιταλια και στην ευρωπη βλεπε μιλαν γιουβε οι νομοι εφαρμοζονται. αν τοτε ειχε ξεκινησει με τον ολυμπιακο τωρα ισως να ειχαμε καλυτερο ποδοσφαιρο. το θεμα ειναι οτι ολοι κοιτανε να πουν παρανομησε ο παο αρα και εγω μπορω χωρις να εχω κυρωσεις. και καποιες φορες βρισκουν εξιλαστηρια θυματα μικρες ομαδες και για ιδια πραγματα που οι μεγαλοι αθωωθηκαν αυτοι τιμωρουνται παραδειγματικα.και κατι αλλο για να τελειωνουμε με τις ποινες εχεις δει πουθενα στην ευρωπη να τιμωρειται ομαδα και μετα με εφεσεις και κοντρα εφεσεις να  μειωνεται η να εξαλειφεται η ποινη. μονο εδω γινονται γιατι το ποδοσφαιρο το ελεγχουν οι ιδιες οι ομαδες και οι νομοι φτιαχνονται και ερμηνευονται οπως τους βολευει η περισταση.

Πάμε να πούμε μερικές αλήθειες.......
Ο Ολυμπιακός (το έχω ξαναπεί) είναι η μόνη ομάδα από τις καριόλες που χρωστούσαν λεφτά στο δημόσιο και πλήρωσαν ένα μεγάλο χρέος των οφειλομένων (περί το 40% επί του άτοκου ποσού). Ο Κρόκους (ανεξάρτητα εάν τα πήρε μετά από τα ψηφιακά του ΟΤΕ) πλήρωνε 30 μύρια στην εφορία για πολλά χρόνια.......
Ο Ντεμάκος απ την άλλη ο ήρωας της ΑΕΚ από τα 125 δις πλήρωσε βάσει του 44 5 δις, από ένα δις για 5 χρόνια.... Τα πρώτα 5 δις που έβαλαν και καλά οι μέτοχοι οι πρώτοι με τον Ντεμάκο ήταν για να ξεκινήσει το μαγαζί με 0 χρέη....... Για να μην πούμε ότι τα λεφτά που έβαλε ο Ντεμάκος είναι από τα κλοπιμαία του Ψωμιάδη που του τα έδωσε για τη μεταγραφή του... Είναι ο μόνος παίκτης από τη φουρνιά του Τσάρτα που πήρε όλα τα λεφτά του συμβολαίου του, σταμάτησε τη μπάλλα από τα Χριστούγεννα για................ψυχολογικούς λόγους μέχρι την μεταγραφή στην Ισπανία το καλοκαίρι, και μετά γύρισε και ζήταγε από αυτούς που έπαιζαν 7 μήνες απλήρωτοι να χαρίσουν το 30% στην ομάδα.... Ο "ηρωας" αυτός είχε ήδη κανονίσει να γυρίσει από τα Χριστούγεννα ως μεσσίας, γι αυτό και το έπαιζε ντίβα στον Ψωμιάδη.... Τον έβαλε και φυλακή μετά...........Ο ΠΑΟΚ τη γλίτωσε τη χρονιά που η Παναχαική και Φωστήρας έπεσαν λόγω χρεών στη Δ' Εθνική για περίπου 1,5 μύρια ευρώ και οι δύο....... Πίσω από τον Ντεμάκο υπήρχε και ο Φιλίππου.... αλλά μόλις ο βοηθός πήρε τ αρχίδια του με το γήπεδο και έμεινε χωματερή την έκανε διακριτικά και αθόρυβα.......Το μυστκό ήταν να μπει χοντρά η ερασιτεχνική στα κέρδη από την εμπορική χρήση του νέου γηπέδου.........
Οι πρώτες ποινές στην Ιταλία για το Καλτσιόπολις ήταν καταπέλτης. Στις εφέσεις την πλήρωσε μόνο η Γιούβε επί της ουσίας και μάλιστα πήγε Β εθνική και της αφαιρέθηκε μια κούπα, δλδ της έκαναν τη μούρη κρέας.
Ο Ολυμπιακός έπρεπε να πέσει κατηγορία, όχι για τα χρέη αλλά για το θεικό και ανεπανάληπτο τότε "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε"
Βέβαια στην Ελλάδα όπου δεν υπάρχει καθαρός ανώτατος δικαστικός ούτε για δείγμα, όποιος υπάρχει τον βγάζουμε ψυχάκια και ανίκανο και όπου η κοινή γνώμη ασχολείται με την καλομοίρα και τα Σκόπια και τα γαμήσια των ΓΓ, αλλά ουχί με τα ομολογα, τις πυρκαγιές και τη Μίζενς, δίδουμε εντολή στον εισαγγελέα να βάλει την υπόθεση στο αρχείο και αποκαθιστούμε τον απατεώνα εκεί που μας βολεύει για να διώξουμε τον άλλο που μας κάνει νερά γιατί ζητάει πολλά ανταλλάγματα.....
Στα ενδιάμεσα λέμε και στον μέσο μαλάκα ένα "μηδενική ανοχή στη διαφθορά" και αυτός μας ανταμείβει με ένα βαρύγδουπο "καταλληλότερος για καπετάνιος"...........
Χέσε ψηλά κι αγνάντευε δλδ..............

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Στο κέντρο της άμυνας τι γίνεται όμως...

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
36 23 13, βοηθοι μου το ΛΑΧΑΝΙ ΒΟΛΒΟ σας περιμενει,επιστρεφω την Πεμπτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Γεια σας πρωταθλητες ιουνιου....Συγχαρητηρια για το πρωταθλημα.......
Τι γινανε οι περσινοι παιχταραδες που μας ειχανε ζαλισει οι δημοσιοκαφροι,ο εντοι με τον δημουτσο?????
Τους σκοτωνετε κοψοχρονια?????Τωρα βρηκατε αλλον παιχταρα?????Πως τον λενε????Γκαμπριελ????Καλα του χρονου δανεικος στον οφη ο κυριος.....
Ποσο κιριζια ειστε ρε?????Το θελει το πετσι σας το δουλεμα.
Αιντε κλαψτε παρεα με τα αεκακια τα αδερφια σας...... :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom