Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Θα μας το δώσει γαμαϊκανος.Θα φύγουμε αλώβητοι σήμερα απο το Βικελίδης, τελικό αποτέλεσμα 1 - 2
Θα μας το δώσει γαμαϊκανος.Θα φύγουμε αλώβητοι σήμερα απο το Βικελίδης, τελικό αποτέλεσμα 1 - 2
Δεν πειράζει.Είδες το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικής ομάδας μετά από 23 χρόνια (ΑΕΚ 1968-ΠΑΟΚ 1991),τότε που στο κυπελλούχων έπαιζαν οι δεύτερες καλύτερες ομάδες κάθε χώρας και ήταν υψηλότατου επιπέδου.εγω ειμαι χαμουτζης ανωμαλος αντιδραστικος επαναστατης που η επιλογη ομαδας στα 7 το πρωταθλημα του 85 με ψιλοχοντροκατεστρεψε και με εκανε να περιμενω 34 χρονια να ξαναδω
Τι φάση αυτοί εκεί πάνω.Με εξαίρεση τον νησιωτικό Έβρο (Σαμοθράκη) που υπερτερούν οι δικοί σας.
Το πιο παράξενο είναι που υπάρχουν ΑΕΚτσήδες Θεσσαλονικείς.Έχω δύο φίλους τέτοιους.Τι φάση αυτοί εκεί πάνω.
Και Χρυσούπολη πράσινη πόλη.
Εγώ γνωρίζω και Ολυμπιακούς Θεσσαλονικείς.Το πιο παράξενο είναι που υπάρχουν ΑΕΚτσήδες Θεσσαλονικείς.Έχω δύο φίλους τέτοιους.
Θέλουμε για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα εμφύλιο τελικό και μάλιστα αιωνίων.Με Παναθηναϊκό 2ο και Ολυμπιακό 5ο,το σενάριο είναι ζωντανό.
Την βλέπω τελικό την Μπάρτσα και ας είναι ακόμα ασταθής....
Έχει πολύ καλό υλικό.
Εάν η Ρεαλ ειναι οκ εννοείται ότι είναι φαβορί και είναι η καλύτερη ομάδα.Ημιτελικό πέφτει με Ρεαλ,οπότε είναι τελειωμένη
Εάν η Ρεαλ ειναι οκ εννοείται ότι είναι φαβορί και είναι η καλύτερη ομάδα.
Όμως είναι ντέρμπι και η Ρεάλ έχει 3 παίκτες που δεν ανανεώνουν και έχει αναστατωθεί και αποδιοργανωθει όσο δεν πάει....
Γιατί,πόσες φορές παίξανε μετά?Τελευταία νίκη της Μπαρτσα επι της Ρεαλ σε f4 ήταν τότε που παίξατε τελικο.
Απο τότε,μόνο πούτσες τρώει
Γιατί,πόσες φορές παίξανε μετά?
Αν η Ρεάλ είναι όπως είναι τώρα,θα τον πιεί.
Παίζουνε και σήμερα.
Δεν είμαι εβριτης απλώς ψηφίζω εκεί λόγω ΜητσοτάκηΟι Εβρίτες είναι συνήθως ΑΕΚ.
Έχει και λίγο από τους υπόλοιπους...
Απο το Ντεμη που ειναι απο ΑλεξανδρουποληΟι Εβρίτες είναι συνήθως ΑΕΚ.
Έχει και λίγο από τους υπόλοιπους...
Μη λες μαλακιες γιατι το εχω παιξει 1-ΧΘα φύγουμε αλώβητοι σήμερα απο το Βικελίδης, τελικό αποτέλεσμα 1 - 2
Παρομοίως αρκετοί Ημαθιώτες,επειδή ο Μίμης Παπαϊωάννου ήταν από ένα χωριό λίγο έξω από τη Βέροια.Απο το Ντεμη που ειναι απο Αλεξανδρουπολη
Όχι ρε.Απο το Ντεμη που ειναι απο Αλεξανδρουπολη
Οντως , η μπαρτσα δεν εχει προπονητη. Ο Γκριμαου δεν εχει ξανακοουτσαρει ΑΝΤΡΙΚΗ ομαδα , οχι ευρωλιγκαΤελευταία νίκη της Μπαρτσα επι της Ρεαλ σε f4 ήταν τότε που παίξατε τελικο.
Απο τότε,μόνο πούτσες τρώει
Και ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα προσφυγωνΌχι ρε.
Έχει πολλούς πρόσφυγες.
Και ο Ντέμης από οικογένεια προσφύγων.
Εκεί όμως είναι 90% ΑΕΚ.Οντως , η μπαρτσα δεν εχει προπονητη. Ο Γκριμαου δεν εχει ξανακοουτσαρει ΑΝΤΡΙΚΗ ομαδα , οχι ευρωλιγκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ο ΠΑΟΚ ειναι ομαδα προσφυγων
Χειμερινούς κολυμβητές του Θερμαϊκού... έχουν και σύλλογοΕγώ γνωρίζω και Ολυμπιακούς Θεσσαλονικείς.