Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.626
- Πόντοι
- 6.536
Ταβερνιαρης παρακαλω πολυ!!!
Είπαμε και κουστούμι με αθλητικό.Ναι ναι με ειδικότητα στις σούβλες![]()

Ταβερνιαρης παρακαλω πολυ!!!
Είπαμε και κουστούμι με αθλητικό.Ναι ναι με ειδικότητα στις σούβλες![]()
Και χωρίς να κλαίει σαν την Μάρθα ΒούρτσηΕίπαμε και κουστούμι με αθλητικό.
![]()
φαντασου να ειχε ενα αλλο 5αρι αντι του Πολωνου, και ο Ισπανος να επαιζε εστω το 70% απ αυτο που μπορει να παιξειΝα μας πουν καμία μαλακιά για τον άχρηστο προπονητή μας
Εσύ θέλεις να έχουμε δράματα.... αυτοκτονίες.... ντροπή λυπήσου τουςφαντασου να ειχε ενα αλλο 5αρι αντι του Πολωνου, και ο Ισπανος να επαιζε εστω το 70% απ αυτο που μπορει να παιξει
show no mercyΕσύ θέλεις να έχουμε δράματα.... αυτοκτονίες.... ντροπή λυπήσου τους
Εσύ θέλεις να έχουμε δράματα.... αυτοκτονίες.... ντροπή λυπήσου τους
Ο Νάν τι έδωσε δηλαδή?
Κομπλέξας επειδή πήρε τα γκαφρά?
![]()
Τοτε επρεπε να ειχε δοθει το 7ο απο τον Σεπτεμβρη!!!!φαντασου να ειχε ενα αλλο 5αρι αντι του Πολωνου, και ο Ισπανος να επαιζε εστω το 70% απ αυτο που μπορει να παιξει
εγω να σου πω την αληθεια, απο του χρονου θα εχω (απαιτηση) απ την ομαδα, αν μπορει να το πει αυτο ενας φιλαθλος για τροπαια παλι, για τωρα εχουμε γινει ΟΜΑΔΑ και εμενα μου φτανει για πρωτη χρονια, και τιποτα να μην παρει , διχνει οτι εχει μπει παλι σε καλο δρομο και θα ξανα δουμε αυτα που ξερουμε πολυ συντομα, ακομα και εδω αυτην την στιγμη ο gayρος σε σειρα αγωνων , αναμεσα σε εμας εχει περισσοτερες λυσεις.... αν παρουμε εστω πρωταθλημα θα ειναι κατι φανταστικο για νεα ομαδα σε ολα της. τωρα ,αν καταφερουν και το ονειρο.... τοτε τι να πω....Τοτε επρεπε να ειχε δοθει το 7ο απο τον Σεπτεμβρη!!!!
Ενταξει σαν ομαδα παμε καλα!
Ο Αμαν Αμαν ειναι δυσκολος χαρακτηρας και κομπλαρει πολυ,αλλα θα περασει την νοοτροπια και στους υπολοιπους!
Τωρα που θεωριτικα εχουμε ευκολο προγραμμα θελει μεγαλυτερη προσοχη και 2η θεση ερχομαστε!!!!
Aυτο λεμε το 90% που γραφουμε εδω μεσα!εγω να σου πω την αληθεια, απο του χρονου θα εχω (απαιτηση) απ την ομαδα, αν μπορει να το πει αυτο ενας φιλαθλος για τροπαια παλι, για τωρα εχουμε γινει ΟΜΑΔΑ και εμενα μου φτανει για πρωτη χρονια, και τιποτα να μην παρει , διχνει οτι εχει μπει παλι σε καλο δρομο και θα ξανα δουμε αυτα που ξερουμε πολυ συντομα, ακομα και εδω αυτην την στιγμη ο gayρος σε σειρα αγωνων , αναμεσα σε εμας εχει περισσοτερες λυσεις.... αν παρουμε εστω πρωταθλημα θα ειναι κατι φανταστικο για νεα ομαδα σε ολα της. τωρα ,αν καταφερουν και το ονειρο.... τοτε τι να πω....![]()
Ροδολφε άλλο δεν μας είπεςAυτο λεμε το 90% που γραφουμε εδω μεσα!
Να γινουμε ομαδα(καλα παει αυτο)και απο του χρονου να αρχισει γκρινια!
Πρωταθλημα ειναι πιο βατο,απο το Ευρωπαικο!
Απο το προτελευταιοι να ειμαστα παραπρωτοι ειναι τεραστια επιτυχια για την ομαδα!!!!!
Και νικη της πληρεστερης ομαδας της λιγκας,εστω με 7 παικτες!!!!
Μαν ο Ναν βάζει τρίποντο στο 79-76 και ισοφαρίζει και μετα κάνει το 79-81.Και να το'χανε,παράταση θα πήγαινε.Του Γκριγκονις ήσασταν πίσω 3 ποντους και θα είχαν επίθεση
Τα γκαφρά καλώς τα πήρε,κι εγώ θα τα'παιρνα.Κομπλέξας γι'αυτό που είπε για τα 20 λεπτά,έβαλε τον εαυτό του πάνω απ'την ομάδα και τον προπονητή
Του χρόνου να δούμε,είναι και η Μιλάνο που φαίνεται θα ρίξει και άλλο χρήμα.Aυτο λεμε το 90% που γραφουμε εδω μεσα!
Να γινουμε ομαδα(καλα παει αυτο)και απο του χρονου να αρχισει γκρινια!
Πρωταθλημα ειναι πιο βατο,απο το Ευρωπαικο!
Απο το προτελευταιοι να ειμαστα παραπρωτοι ειναι τεραστια επιτυχια για την ομαδα!!!!!
Και νικη της πληρεστερης ομαδας της λιγκας,εστω με 7 παικτες!!!!
Μαν αν πας Φ4(που θα πάς)πάς για να το πάρεις...εγω να σου πω την αληθεια, απο του χρονου θα εχω (απαιτηση) απ την ομαδα, αν μπορει να το πει αυτο ενας φιλαθλος για τροπαια παλι, για τωρα εχουμε γινει ΟΜΑΔΑ και εμενα μου φτανει για πρωτη χρονια, και τιποτα να μην παρει , διχνει οτι εχει μπει παλι σε καλο δρομο και θα ξανα δουμε αυτα που ξερουμε πολυ συντομα, ακομα και εδω αυτην την στιγμη ο gayρος σε σειρα αγωνων , αναμεσα σε εμας εχει περισσοτερες λυσεις.... αν παρουμε εστω πρωταθλημα θα ειναι κατι φανταστικο για νεα ομαδα σε ολα της. τωρα ,αν καταφερουν και το ονειρο.... τοτε τι να πω....![]()
εννοειται πως αν παμε, και οποιος παει, παει για να το παρει. αποτυχια να , θα ειναι αν χαθει το πρωταθλημα, για μενα ομως δεν θα ειναι τεραστια μιας και ο gayρος ειναι ομαδα δουλεμενη 3-4 χρονια τωρα, οπως ημασταν παλια εμεις και αυτοι καθε χρονο αλλαζαν ενα καραβι παιχτες, κατι που εχει αλλαξει αυτα τα χρονια.Μαν αν πας Φ4(που θα πάς)πάς για να το πάρεις...
Το πρωτάθλημα είναι ο πρώτος στόχος και αν χαθεί θα είναι τεράστια αποτυχία.
Τον παίκτη που δεν πήρες,ενώ μπορούσες άνετα,τον πήρε ο άλλος και κάνει την διαφορά.
Με πλεονέκτημα αποτυχία θα είναι.εννοειται πως αν παμε, και οποιος παει, παει για να το παρει. αποτυχια να , θα ειναι αν χαθει το πρωταθλημα, για μενα ομως δεν θα ειναι τεραστια μιας και ο gayρος ειναι ομαδα δουλεμενη 3-4 χρονια τωρα, οπως ημασταν παλια εμεις και αυτοι καθε χρονο αλλαζαν ενα καραβι παιχτες, κατι που εχει αλλαξει αυτα τα χρονια.
ΥΓ: Μια κακιούλα γιατί θα τρελαθούμε με αυτά που βλέπουμε από παίκτη που αποκτήθηκε μετά βαΐων και κλάδων. Αν τελικά το καλοκαίρι είχαμε καταλήξει στο - ασφαλώς φτηνότερο - υπερόπλο ονόματι Σενγκέλια αντί του -δυστυχώς- κάκιστου Χουάντσο, πόσο μεγαλύτερο θα ήταν το ταβάνι αυτής της ομάδας, ακριβώς όπως είναι τώρα; Κρίμα, μεγάλη απογοήτευση ο Ισπανός, που δυστυχώς επ' ουδενί δεν έχει δικαιολογήσει τον ντόρο που έγινε γύρω από το όνομά του. Μακάρι, στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν να μας εκπλήξει ευχάριστα, αν και μοιάζει κομματάκι δύσκολο.
Του χρόνου να δούμε,είναι και η Μιλάνο που φαίνεται θα ρίξει και άλλο χρήμα.
Έχουν συμφωνήσει με τον Έβανς της Ζάλγκιρις και πρεσάρουν τον Ταβάρες....
Βάλε και τις 2 Ισπανικές που ήδη ετοιμάζουν κινήσεις.
Ο Βαλαντσιούνας ακούγεται δυνατά για Ρεάλ.
Τα στάτς του έχουν πέσει αρκετά από όταν πήγε στους Πέλικανς και θέλει και Ευρώπη για την οικογένεια του.
Ρε παίχτη ξέρεις τι λεςΟι Ισπανοί πουλήσαν τον παπά ότι οι Ερναγκομπεθ είναι οι νέοι Γκασόλ
Κι εσεις πήρατε τον Μαρκ![]()