athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.658
- Πόντοι
- 12.756
Έτσι βαθύ μπούκωμα σε όλες τις πουτάνες που βγάλανε γλώσσα.ETΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ
Οπως τα ειπαμε , αυτη η λουζερομαδα δεν κερδαει στην Ελλαδα, εχει φαει και απο ΠΑΟ και απο γαυρο πολλα μανικιαμε Σλουκα υγιη και εντος εδρας, στην περιφερεια δεν υπαρχει προβλημα
Ο Παο εχει 5 σουτερ, καποιοι θα τα βαλουν
0-10 μας είχαν.Οπως τα ειπαμε , αυτη η λουζερομαδα δεν κερδαει στην Ελλαδα, εχει φαει και απο ΠΑΟ και απο γαυρο πολλα μανικια
Μη μετρας τα πετρινα χρονια. Οταν οι ομαδες ειναι περιπου ισοδυναμες , χανουνε0-10 μας είχαν.
Ήρεμα μαν...
εσυ δεν εισαι αυτος που ΔΕΝ θα ξαναμιλουσες για αθλητικα?ETΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΠΑΝΑΘΑ
Μην βριζεις.Γτχ και γτπνγ και γτα και γτμ.
Καθαρό κόψιμο του Λεσόρ στον Σατοράνσκι δίνει φάουλ.
Βήματα του Λαπροβίτολα και δίνει 2 βολές για να μην πάρουμε και την διαφορά.
Διαιτησία 30-70,μέτρια εμφάνιση και όμως ήρθε η νίκη και άνετα στο τέλος...
Δουλειά Οθωμανού....
Μακράν η καλύτερη front line στην Ευρωλίγκα.
Αν είχαν έναν Καμπάτσο ή κάτι αντίστοιχο θα πήγαιναν για κατσαρόλι.
Έτσι δύσκολα.
Μην βριζεις.
Κατα τα αλλα εχω στερησει καποιες ωρες πρωινου υπνου με την σειρα που μου εδωσες. Χτες βραδυ εβαλα να την δω, σημερα το απογευμα τελειωσα την πρώτη σεζον.
Σουκραν!
Γενικά έχουμε κακή προϊστορία με αυτούς.Μη μετρας τα πετρινα χρονια. Οταν οι ομαδες ειναι περιπου ισοδυναμες , χανουνε
Ενω στο α ημιχρονο κανανε οτι θελανε, μετα τα παρατησανε
Οχι οπως ο Γαυρος,οπως Μακαμπι-Ζαλγκιρις και αντιγταφη απο τον Γαυρο.Η Μπαρτσελόνα μας έπαιξε επακριβώς με τον τρόπο που μας αντιμετώπισε ο γαύρος.
Και επειδή έχει καλύτερους παίκτες από αυτούς, πήγε στο +16 εύκολα σχετικά.
Ο Οθωμανός απέδειξε ότι έχει βρεί την λύση και ας μην μπουν τα σούτ....
Όσο το σκέφτομαι,είναι τεράστια νίκη με τον τρόπο που ήρθε.
Isolation με Σλούκα και Νάν,τράβηξε έξω τον Μήτογλου και βρέθηκαν χώροι και πίσω έσφιξε την άμυνα με βοήθειες,που στο πρώτο έπαιξε καθαρό man2man και λόγω υπεροχής ύψους μας καταγάμησαν.
Τα 10λεπτα του Κώστα είναι σημαντικά από εδώ και πέρα και τα έχουμε μεγάλη ανάγκη.
Όπως και παραπάνω χρόνο στον Καλαιτζάκη.
Νομίζω τον έχει για εξολοθρευτή σε καλό γκάρντ,που δεν αντιμετωπίσαμε στα τελευταία παιχνίδια....
Ποιος Κεφάλας από όλους φίλεπροσκύνησε η μπάρτσα, πολέμησε μανιασμένα αλλά στο τέλος υποτάχθηκε στον πράσινο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,
όπως ο Βουκεφάλας στον Μέγα Αλέξανδρο