Εμπειρικά, θα σου πω μια γνώμη σαν outsider: ζώντας στην Αθήνα έχω γνωρίσει αρκετούς βάζελους που ενδιαφέρονται για μπάσκετ, είναι πιο μπασκετική φάρα από ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Αλλά σαν οπαδοί είναι υπεραπαιτητικοί, μίρλες και παρελθοντολάγνοι (τι να πάω να δω τον Πάρις Λι και τον Γκριγκόνις τώρα, όταν έχω δει Ντομινίκ και Σάρας κλπ). Και αν η ομάδα δεν κεντάει όταν έρθει η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπη και να βγει το 50ρικο για το εισιτήριο θα προτιμήσουν να πάνε σε κανένα εστιατόριο αντί στο ΟΑΚΑ. Oι γαύροι είστε ποδοσφαιρόφατσες, αν πηγαίνει καλά το ποδόσφαιρο τα άλλα αθλήματα δεν υπάρχουν, πολύ λίγους μπασκετικούς ξέρω. Ίσως αλλάξει με τους Αφούς και τον Μπαρτζώκα αυτό γιατί αυτό που κάνουν με low budget ομάδες είναι respect, θα δείξει. Όταν λέω ότι το μπασκετικό κοινό του ΠΑΟ είναι μύθος το λέω με την έννοια ότι δε βάζουν πλάτη στα ζόρια, όχι ότι δεν έχουν κόσμο που να καταλαβαίνει το άθλημα. Καλά κάνει ο DPG και τους ξεμπροστιάζει σ' αυτό γιατί ο τύπος παρόλα τα λάθη του και τη γραφικότητα του είναι οπαδός και έχει βάλει λεφτά και στο συγκεκριμένο έχει δίκιο. My 50 cents, anyway, μια γνώμη για το πως το βλέπω από την απέξω.